خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 3 مهر ماه 1404 = 25-09 2025

دیپلماسی نیویورکی بی‌نتیجه بود؛ پزشکیان به فعالان ضدجنگ پناه برد

خبرنگار وال استریت ژورنال دقایقی پیش در شبکه اجتماعی ایکس در باره احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه نوشت: با وجود آخرین تلاش‌های دیپلماتیک، هیچ تغییری در ۲۴ ساعت گذشته رخ نداده است. من متوجه هستم که با توجه به شرایط فعلی، ما همچنان به سمت بازگشت تحریم پیش می‌رویم.

انتقاد تند پزشکیان از نحوه مذاکره آمریکا و اروپا

رئیس‌جمهور خامنه‌ای در دیدار فعالان ضدجنگ در نیویورک گفت: جمهوری اسلامی به برجام پایبند بود اما غربی‌ها عهدشکنی کردند؛ در حال مذاکره بودیم که اسرائیل حمله کرد.

پزشکیان گفت: چه کسی برجام را پاره کرد؟ این چه مذاکره‌ای است که ما باید به تعهدات خود پایبند باشیم و آن‌ها به هیچ کدام از تعهدات خود پایبند نباشند.

در همین حال سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به سخنان استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه که خواستار مذاکره شده بود، این سخنان را «فریب و تناقض آشکار» خواند.

او در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست؛ نمی توان هم زمان با مذاکرات دیپلماتیک کشوری را بمباران کرد و سخن از دیپلماسی به میان آورد. آمریکا نمی‌تواند با زبان مذاکره، حمله نظامی را توجیه کند.

English Summary

Pezizkian criticized the negotiation approach of the US and Europe, asserting that the Islamic Republic had complied with the Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA). He questioned why Iran should continue to meet its obligations when the West had failed to uphold its promises.

The spokesman for the Islamic Republic's Ministry of Foreign Affairs responded to Steve Whittaker, Trump's special envoy, labeling his statements as "deception and blatant contradiction." He stressed that it is contradictory to engage in bombing countries while simultaneously discussing diplomacy and conducting diplomatic negotiations.


حقیقتگو | September 25, 2025 02:37 PM

اصلا" ویزادادن به مقامات حکومت ضحاک که دست شان به خون مردم آغشته است وهرانچه گفته ومی گویند وهرعملی که انجام داده ومیدهند دروغ وکذب حقیقت است به امریکا بشدت اشتباه بوده است چه برسد درسازمان ملل زورگوئی واقتادرنمائی وپشیبانی ازترورییست ها وبمب اتم سازی شان هم بکنند حضورپادشاه فقید وطن پرست ایرانی محمدرضاشاه پهلوی را با آبدارچی دربارخامنه ای پزشکیان فاقد ازهرگونه فهم وشعوری مقایسه کنید تاکی امریکا واروپا همچنان می خواهند حکومت جنایتگروضدایرانی بعنوان حکومت ایران که ننمادش خامنه ای عبابردوش جنایتگراست به رسمیت بشانسد وتحمل هم بکنند وامیدی به لاس زدن داشته باشند؟


گزارش یا اعتراض به این نظر
ایران فردا | September 25, 2025 08:33 PM

این رییس جمهوری ده در صدی ذوب در کثافت ، از کودکانی که اخوندها و سپاه قاتلان در خیزش های ملت ایران به تیربار بستنند و به قتل رساندنند سخنی نگفت ، از کودکانی که در ۷ اکتبر به دست تروریست های همدست ملاها به قتل رسیدنند سخنی نگفت
این ذوب در ادم کشان وطن فروش ، از زنان بار داری که تروریست ها شکم آنها را دریدنند و جنین آنها را هم سر بریدنند چیزی نگفت
او نگفت که ، بیشتر کشتار کودکان و زنان و مردم هر چند هم که قابل تاسف است برای آنست است که این جنایکاران و تروریست های ناب محمدی در بیمارستان ها و کودکستان ها و در پشت معلولین مخفی میشوند


گزارش یا اعتراض به این نظر
نسل بیدار | September 26, 2025 01:01 PM

تیتر زدید: "دیپلماسی نیویورکی بی‌ نتیجه بود؛ پزشکیان به فعالان ضد جنگ پناه برد" برای این تیتر پر معنی‌ و بجا باید گفت: "به هرکی‌ که دلشان می‌‌خواهد پناه ببرند؛ فاتحه اینها خوانده است" بی‌ خود چهل و شش سال طول کشید چون از بخت بد میهنپرستان

بگذریم وارد این بحث نمی‌‌شویم

فقط این را میگوییم که این فصل از تاریخ ایران نیز گذشت و اینها هم رفتند

جمهوری اسلامی مرد! هم با ماشه مرد و بی‌ ماشه! این ماشه هم چیز مزخرفی بود افتاد تو دهان ایرانیان بعضی‌‌ها دارند با این رژیم و یک جهان می‌‌جنگند و بعضی‌‌ها هم دارند ماشه آمد یا نیامد بازی می‌‌کنند جمهوری اسلامی بدست ایرانیان دارد سرنگون می‌‌شود نه به دست ماشه‌های قلابی خارجی‌ ها


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست