خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 28 فروردین ماه 1404 = 17-04 2025

جزییات تکان‌دهنده از فروش اعضای بدن مستضعفین در تهران!

اعضای این گروه تاکنون به فریب بیش از ۲۰ عراقی، سودانی و سوریه‌ای اعتراف کرده‌اند و گفتنداند که طعمه هایشان را به ایران کشانده و در ازای پرداخت مبلغی به آنها، اعضای بدنشان را در جریان یک عمل جراحی خارج و با مبلغ هنگفتی به فروش می‌رساندند. آنها افرادی که تحت عمل جراحی قرار می‌گرفتند را در اماکنی فاقد استاندارد‌های بهداشتی و درمانی بستری می‌کردند که اکثر آنها دچار عفونت‌های شدیدی شده و برخی از آنها تا یک قدمی مرگ نیز پیش رفته بودند.

اعضای این باند که شامل ۵ مرد عراقی و ۴ مرد ایرانی هستند از مدت‌ها قبل یک موسسه خیریه در کشور عراق تاسیس کرده بودند. در آنجا افراد زیادی از عراق و کشورهای دیگر رفت و آمد داشتند و وقتی اعضای باند متوجه شدند که برخی از این افراد که برای دریافت کمک به خیریه مراجعه می‌کردند حاضر هستند اعضای بدن مانند کلیه، بخشی از گوش و قرنیه چشم خود را بفروشند نقشه شومی کشیدند تا به ثروتی هنگفت برسند.

به گزارش همشهری، اعضای این گروه در ابتدا افرادی که از اتباع عراق، سودان و سوریه را که قصد فروش اعضای بدنشان را داشتند شناسایی و با آن‌ها وارد مذاکره می‌شدند. سپس برای آن‌ها پاسپورت تهیه کرده، کارهای سفارت را انجام می‌دادند و در آخر بلیت ورود به ایران برایشان می‌گرفتند. متهمان طعمه‌های خود را به محل‌هایی در منطقه دولت‌آباد شهرری منتقل کرده و در مکانی غیربهداشتی نگه می‌داشتند تا نوبتشان برای انجام عمل جراحی برسد. اما روند جراحی به چه صورت بود؟

در جست‌وجوی خریدار

همه چیز بستگی به گروه خونی طعمه مورد نظر داشت. ظاهرا افرادی که بهترین گروه خونی را داشتند، کار جراحی آن‌ها زودتر انجام می‌شد، چرا دلالان حاضر به پرداخت پول بیشتری بودند. اعضای باند به اطراف بیمارستان‌هایی در تهران می‌رفتند و افرادی که نیاز به کلیه داشتند را شناسایی می‌کردند. البته گاهی هم از دلالان در این زمینه کمک می‌خواستند.

به محض اینکه بیمار نیازمند پیدا می‌شد، با او وارد مذاکره می‌شدند و پس از توافق بر سر قیمت، وارد مرحله بعدی یعنی جراحی می‌شدند. اعضای این باند فروشنده اعضای بدن را به بیمارستان‌هایی که از قبل در نظر گرفته بودند منتقل کرده و جراحی توسط پزشک با رضایت فرد مورد نظر صورت می‌گرفت. آن‌ها گاهی به پزشک جراح، دستمزد میلیاردی می‌دادند و جراحی خارج کردن کلیه از بدن را در جایی که گروگان‌ها نگه داری می‌شدند (یک واحد آپارتمان در دولت آباد)، صورت می‌گرفت.

فروش هر عضو ۱۰ میلیارد تا ۷۰ میلیارد

پولی که اعضای این باند بابت فروش اعضای بدن دریافت می‌کردند از ۱۰ تا ۷۰ میلیارد تومان بود. در صورتی که طعمه موردنظرشان بهترین گروه خونی را داشت و آزمایش‌هایش نیز کاملا خوب و مناسب بود، قیمت اعضای بدنش بالاتر می‌رفت. از طرفی دلالان معمولا خانواده‌هایی را پیدا می‌کردند که وضع مالی خوبی داشتند و به دنبال کلیه برای بیمارانشان بودند. در این شرایط خانواده بیمار حاضر بودند میلیاردها تومان پول خرج کنند و کلیه‌ای با گروه خونی بیمارشان بخرند تا جان او را نجات بدهند.

وقتی ماجرا لو رفت

اعضای باند همه فعالیت‌هایشان را طوری انجام می‌دادند که کسی به آن‌ها شک نکند تا اینکه یکی از طعمه‌های این گروه که جوانی عراقی بود، وقتی برای فروش یکی از کلیه‌هایش به ایران منتقل شد، پشیمان شد و گفت دیگر حاضر نیست اعضای بدنش را بفروشد. او تا قبل از این در کشور عراق تعهد داده و گفته بود که با رضایت خودش قصد فروش اعضای بدنش را دارد اما پس از انتقال به ایران پشیمان شده بود.

وقتی او ابراز پشیمانی کرد، اعضای باند قبول نکردند، چرا که مدعی بودند در این مدت هزینه‌های زیادی برای سفر، اسکان و آزمایش‌های مختلف انجام داده‌اند. جوان عراقی وقتی دید پشیمانی‌اش به جایی نمی‌رسد و متهمان قصد دارند او را به اتاق جراحی بفرستند، به صورت پنهانی با خانواده‌اش تماس گرفت و موضوع را اطلاع داد. سپس خانواده این جوان عراقی با مراجعه به پلیس عراق شکایت خود را مطرح کردند و گفتند که افرادی پسر آن‌ها را فریب داده و از عراق به تهران کشانده و گروگان گرفته‌اند.

اعضای این گروه تاکنون به فریب بیش از ۲۰ عراقی، سودانی و سوریه‌ای اعتراف کرده‌اند و گفتنداند که طعمه‌هایشان را به ایران کشانده و در ازای پرداخت مبلغی به آن‌ها، اعضای بدنشان را در جریان یک عمل جراحی خارج و با مبلغ هنگفتی به فروش می‌رساندند.

آن‌ها افرادی که تحت عمل جراحی قرار می‌گرفتند را در اماکنی فاقد استانداردهای بهداشتی و درمانی بستری می‌کردند که اکثر آن‌ها دچار عفونت‌های شدیدی شده و برخی از آن‌ها تا یک قدمی مرگ نیز پیش رفته بودند. قاچاقچیان اعتراف کردند که اعضای بدن طعمه هایشان، نظیر کلیه و قرنیه و دیگر اعضایی که برداشتن آن‌ها منجر به مرگ نمی‌شد را به‌صورت غیرقانونی برداشت می‌کردند.

English Summary

A criminal group has confessed to deceiving over 20 individuals from Iraq, Sudan, and Syria, luring them to Iran under the pretense of selling their organs for money. They conducted surgeries in unsanitary conditions, leading to severe infections and near-death experiences for many victims. The group, consisting of five Iraqis and four Iranians, established a charity in Iraq to identify potential sellers. They arranged passports and travel to Iran, where they performed surgeries for high profits, selling organs for 10 to 70 billion tomans. The scheme unraveled when a young Iraqi, regretting his decision, alerted his family, leading to police involvement.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست