شنبه، 20 بهمن ماه 1403 = 08-02 2025

اقدام تلافی جویانه ترامپ علیه رئیس جمهور دموکرات؛ جو، تو اخراجی!

رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مجوزهای امنیتی رئیس‌جمهوری دموکرات سابق این کشور، لغو و دسترسی روزانه او به اطلاعات محرمانه (طبقه‌بندی شده) متوقف شده است.

دونالد ترامپ، در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث‌سوشیال» نوشت: «نیازی نیست که جو بایدن همچنان به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده (محرمانه) دسترسی داشته باشد. بنابراین، ما بلافاصله مجوز‌های امنیتی جو بایدن را لغو کرده و گزارش‌های اطلاعاتی روزانه او را متوقف می‌کنیم.»

ترامپ افزود: «او (بایدن) خود این رویه را در سال ۲۰۲۱ ایجاد کرد، زمانی که به جامعه اطلاعاتی دستور داد تا رئیس‌جمهوری چهل‌وپنجم ایالات متحده (من!) را از دسترسی به جزئیات امنیت ملی محروم کند، در حالی که این یک امتیاز معمول برای رؤسای جمهور سابق بود.»

وی با اشاره به وضعیت سلامتی بایدن اضافه کرد: گزارش‌ها نشان می‌دهد که «بایدن از حافظه ضعیف رنج می‌برد و حتی در دوران اوج خود نیز نباید به او برای داشتن اطلاعات محرمانه اعتماد می‌کردیم.»

ترامپ در پایان خطاب به جو بایدن با حروف بزرگ انگلیسی نوشت: «جو، تو اخراجی!»

مجوز‌های امنیتی که ترامپ به آنها اشاره دارد، به روسای جمهور سابق آمریکا امکان دسترسی به اطلاعات محرمانه را حتی پس از ترک سمت و کاخ سفید می‌دهد.

در همین حال وزارت دفاع آمریکا نیز تهمیدات امنیتی ژنرال مارک میلی، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش را در ۲۸ ژانویه حذف کرد و مجوز امنیتی او را نیز لغو کرد.

پیت هگست، وزیر دفاع جدید آمریکا همچنین از بازرس کل وزارت دفاع درخواست کرد که رفتار مایلی در دوره اول دولت ترامپ را بررسی کند تا مشخص شود که آیا میلی باید از ارتقا در آن زمان، محروم شود یا خیر.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست