خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 5 اردیبهشت ماه 1404 = 25-04 2025

فیلم؛ لحظه انفجار خودروی ژنرال روس همزمان با فرود هواپیمای ویتکاف

منابع روس اعلام کردند که معاون رئیس اداره عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح بر اثر انفجار خودرو بمبگذاری شده در شرق مسکو کشته شده است. سخنگوی وزارت امور اضطراری روسیه اعلام کرد که این انفجاردر محوطه یکی از ساختمان‌های مسکونی در منطقه بالاشیخا رخ داده است. (فیلم زیر)

یک مقام کمیته تحقیقات روسیه به خبرگزاری روسی تاس اعلام کرد: فردی که صبح امروز جمعه در انفجار خودرو در بالاشیخا کشته شد (فیلم زیر)، سپهبد یاروسلاو موسکالیک معاون رئیس اداره عملیات اصلی ستاد کل نیروهای مسلح روسیه بود. این رخداد بر اثر انفجار یک بمب دست‌ساز پر از مواد منفجره رخ داده است.

در همین حال منابع خبری گزارش دادند که در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر سفر برنامه‌ریزی‌شده استیو ویتکاف نماینده ویژ رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه به روسیه ساعتی پیش یک هواپیمای آمریکایی در فرودگاه ونوکووا مسکو به زمین نشست و یک کاروان خوردوهای رسمی دولتی این فرودگاه را ترک و به سمت مرکز پایتخت روسیه حرکت کرده است.

بر اساس گزارشی که پیشتر در وب‌سایت آکسیوس منتشر شده بود، ویتکاف امروز (جمعه) با ولادیمیر پوتین دیدار خواهد کرد.

آخرین سفر ویتکاف به روسیه در ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) انجام شد که وی در جریان آن سفر با پوتین در سن‌پترزبورگ به مدت چهار ساعت درباره راه‌ حل‌های بحران اوکراین گفت وگو کرده بود اما جزئیات بیشتری از این گفت وگوها فاش نشده است.

این رسانه آمریکایی افزود: هیچ نشانه‌ای از نزدیک بودن توافق وجود ندارد، به‌ ویژه از آنجا که اوکراین طرح ترامپ را رد کرده است و مقامات ارشد ایالات متحده در مذاکرات روز چهارشنبه در لندن که قرار بود در آن درباره پیشنهاد ترامپ با اوکراینی‌ها بحث کنند، شرکت نکردند.

آکسیوس به نقل از یک منبع نزدیک به دولت اوکراین گفت که کی یف پیشنهاد ترامپ را به شدت جانبدارانه به سمت روسیه می‌داند، به طوری که مسکو پیروزی‌های قطعی به دست آورده و به کی یف فقط وعده‌های مبهم داده است.

منبع دیگری به آکسیوس گفت که مارکو روبیو وزیر خارجه (آمریکا) از مذاکرات اوکراین که روز چهارشنبه در لندن برگزار شد، خارج شد، زیرا مشخص شد که اوکراین می‌خواهد به جای چارچوب صلح جدید او، پیشنهاد قبلی ترامپ مبنی بر آتش‌بس ۳۰ روزه را مورد بحث قرار دهد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که پوتین پیشنهاد کرده برای رسیدن به توافق، خطوط فعلی نبرد تثبیت شود، هرچند پیشتر با سایر بخش‌های طرح آمریکا، مانند استقرار نیروهای حافظ صلح در خاک اوکراین مخالفت کرده است.

رئیس جمهور آمریکا پیش از این با بیان اینکه به عقیده وی رئیس جمهور روسیه خواهان دستیابی به یک توافق است، یادآور شد: به زودی نتیجه تلاش‌های خود برای دستیابی به صلح را خواهیم دید اما دستیابی به یک توافق، نیازمند موافقت هر دو طرف درگیر در جنگ است و موافقت یک طرف کافی نیست.

ترامپ پیشتر در سخنرانی‌های انتخاباتی خود بارها وعده داده بود که جنگ اوکراین را ظرف مدت ۲۴ ساعت پایان خواهد داد. در حالی که از زمان پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری و ورودش به کاخ سفید تاکنون این جدول زمانی بازنگری شده و تغییر کرده است.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که پایان دادن به این جنگ ظرف این مدت کوتاه میسر نخواهد بود. برخی معتقدند که ترامپ شاید بتواند تا پایان سال میلادی جاری (۲۰۲۵) این جنگ را خاتمه دهد.



www.youtube.com/watch?v=TJEycJlRRAY

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

English Summary

A Russian official confirmed that General Yaroslav Moskalyuk, deputy head of the Russian Armed Forces' General Staff, was killed in a car bomb explosion in Balashikha. Meanwhile, U.S. envoy Steve Vitkoff arrived in Moscow for planned talks with President Vladimir Putin, following a previous meeting in April regarding the Ukraine crisis. Reports indicate no imminent agreement, as Ukraine rejected Trump's proposal, viewing it as biased towards Russia. Experts doubt a quick resolution to the conflict, with some suggesting it may take until the end of 2025 to conclude.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست