خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 26 مهر ماه 1403 = 17-10 2024

پخش صدای خواننده زن در صداوسیما؛ راه خطر را بستیم!+فیلم تحلیل

صدا و سیمای خامنه ای با انتشار بیانیه‌ای بابت اشتباه «سهوی» در برنامه سیمای خانواده از مخاطبان خود عذرخواهی کرده است. در ثانیه‌های پایانی این برنامه بخشی از موسیقی متن فیلم قصرشیرین پخش شد که در آن به ادعای صدا و سیما حدود شرعی رغایت نشده بود.

در تیتراژ پایانی چندثانیه صدای یک خواننده زن برای مخاطبان پخش شد. مسئولان برنامه حالا می‌گویند بلافاصله متوجه این «اشتباه» شدند و ضمن برخورد جدی با عامل این سهل‌انگاری، راه اشتباه مجدد را بستند.

صدا و سیما در ادامه بیانیه خود «از عموم خانواده‌های مؤمن که با نگاه نقادانه و دغدغه‌مند فرزندان خود را در این برنامه با امر به معروف و نهی از منکر یاری کردند» تشکر کرده است. این درحالیست که «رویکرد خاص» این رسانه حکومتی در پوشش رویدادهای سیاسی و فرهنگی سالیان سال است بدون تغییر و بدون توجه به مطالبات گروه‌های متفاوت جامعه، ادامه دارد.

علیرغم برخورداری از بودجه هنگفت، این سازمان که مستقیما زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند هر روز بیش از پیش مشروعیت و مقبولیت خود را بین مردم ایران از دست می‌دهد.

فیلم زیر: ارزیابی آسیه امینی، تحلیلگر مسائل اجتماعی



www.youtube.com/watch?v=3Ghy8mrtYV8

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست