یک سایت داخلی نوشت: دلار 64 هزار تومان شد؛ سکه 50 میلیون تومان، بازار ارز بهم ریخت. امروز پنجشنبه 19 مهر ماه 1403، سکه به 50 میلیون تومان نزدیک شد. قیمت دلار هم به 64 هزار تومان.
قیمت دلار امروز با افزایش ارزش بازگشایی شد و سقف قبلی را شکست. رشد ۵۰۰ تومانی این اسکناس آن را از نیمه کانال سومِ کریدور ششم فراتر برد. در آخرین روز معاملاتی هفته قیمت تتر در مرز کانال ۶۴ هزار تومانی قرار گرفت.
پوند انگلیس روی قیمت ۸۲ هزار و ۷۵۰ تومانی معامله شد و رشد ۵۰۰ تومانی داشت. قیمت یورو روی رقم ۶۹ هزار و ۲۵۰ تومانی ایستاد و رشد ۲۵۰ تومانی داشت.
در بازار فلزات گرانقیمت (سکه - طلا) نسبت به دیروز افزایش داشت. سکه تمام طرح جدید با قیمت ۴۹ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان و همچنین هرگرم طلا ۱۸ عیار ۴ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار معامله شد. سکه تمام طرح جدید 1میلیون 210 هزار تومان، سکه تمام طرح قدیم 510 هزار تومان، نیم سکه 350 هزار تومان و ربع سکه 350 هزار تومان نسبت به روز گذشته افزایش داشت.
قیمت دلار امروز با رشد ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کریدور ششم پیشروی کرد. اسکناس دلار در لحظه نگارش این گزارش در نیمه بالایی کانال سوم از کریدور ششم در حال معامله است.
فعالان بازار ارز میگویند معاملات دلار تحت تاثیر رخدادهای منطقه و احتمال بالا گرفتن درگیری میان ایران و اسرائیل قرار گرفته است.
تحلیلگران اقتصادی کف قیمت این اسکناس را کانال ابتدایی کریدور ششم و سقف آن را کانال پنجم از کریدور مذکور میدانند. آنها معتقدند اگر مقاومت بعدی قیمت دلار شکسته شود روند صعودی این اسکناس شکل میگیرد.
نظام بخوبی میداند که مردم ایران در مقایسه با دیگر مردم جهان پس از ۴۵ سال حکومت آخوندی امروز بسیار فقیر شده اند و قدرت خرید بسیاری از اجناس را به قیمتهای جهانی ندارند از جمله دلار و طلا و بنزین و مواد غذایی و سعی میکند تا این اجناس را با قیمتهای پایین به مردم ارائه دهد تا با قیام مردم روبرو نشود
شاید برخی از این گفته شگفت زده شودند ولی نرخ دلار و سکه طلا در ایران در مقایسه با ریال بی ارزش کشور بسیار کم است و همین قیمتهای سرکش خیلی ارزان هستند
یکی از دلایل بی ارزشی ریال ایران نداشتن رابطه با کشورهای دیگر است که ریال را در بانک های خود قبول نمیکنند چون ارزشی ندارد
جمهوری اسلامی سعی میکند با پایین نگه داشتن برخی کالاها مانند دلار و طلا بی ارزشی ریال خود و فقر جامعه را پنهان کند و دلیل گرانی اجناس وارداتی مانند گوشی مبایل همین بی ارزشی ریال است