شنبه، 3 شهریور ماه 1403 = 24-08 2024

ادعای دروغ رسانه‌های جمهوری اسلامی در مورد آرزو بدری برملا شد

بر اساس سندی که به رویت بی‌بی‌سی فارسی رسیده، شب قبل از تیراندازی پلیس به آرزو بدری، برای خودروی حامل او به دلیل «کشف حجاب» حکم توقیف صادر شده بود. خانم بدری در پی شلیک پلیس، آسیب نخاعی دیده و توان راه رفتن را از دست داده است.

براساس این سند خواهر آرزو بدری، سارا بدری که مالک و راننده خودرو بوده، ۴۸ ساعت فرصت داشته تا ماشین خود را برای دو هفته توقیف به یک پارکینگ تحویل دهد.

این در حالی است که صداوسیمای جمهوری اسلامی دیروز در گزارشی گفت که تیراندازی به خودروی حامل خانم بدری به خاطر حجاب نبوده و این خودرو ۲۰ مورد تخلف داشته است که «عمده آنها سرعت غیر مجاز، استفاده از شیشه دودی و عدم توجه به فرمان ایست پلیس» بوده است.

سخنگوی قوه قضائیه نیز پیش تر گفته بود: «ضارب دستگیر شده و در حال حاضر در بازداشت موقت به سر می‌برد.» او از ضارب نام نبرد و ادعا کرد که تیراندازی به خاطر حجاب نبوده و «موضوع اصلی، عدم توجه به هشدار‌های پلیس و فرار از صحنه و تعقیب و گریز ناشی از این مساله بوده است.»

همچنین یک منبع آگاه به بی‌بی‌سی گفته مصاحبه‌ای که تلویزیون حکومتی با خانم بدری و خانواده‌اش انجام داده «اعتراف اجباری» بوده که تحت فشار نیروی‌های امنیتی گرفته شده است.

به گفته این منبع، نیروهای امنیتی «با تهدید جان خانم بدری به خانواده فشار آورده‌اند و همچنین گفته‌اند که همه هزینه‌های بیمارستان را باید پرداخت کنند.»

آرزو بدری اَفسوران زنی ۳۱ ساله و مادر دو فرزند خردسال است. خانم بدری یکم مرداد ماه حدود ساعت یازده شب به همراه خواهرش در شهر نور هدف گلوله ماموران پلیس قرار گرفت.

به گفته منابع بی‌بی‌سی خودروی حامل خانم بدری به دستور ایست توجه نمی‌کند و پلیس ابتدا به چرخ خودرو شلیک می‌کند و گلوله بعدی به خانم بدری اصابت می‌کند.

بی‌بی‌سی فارسی پیشتر به اشتباه او را راننده خودرو معرفی کرده بود. بی‌بی‌سی در گفتگو با چندین منبع دریافته که راننده، سارا بدری، خواهر آروز بدری بوده و خانم بدری کنار او نشسته بوده. گزارش صداوسیما هم خواهر خانم بدری را راننده خودرو معرفی کرد.

گلوله به ریه و نخاع آرزو بدری آسیب زده و او فعلا از کمر به پایین فلج شده است. ماموران خانم بدری را به بیمارستانی در شهر نور می‌برند و بعد برای عمل جراحی ریه به بیمارستان امام خمینی ساری منتقل می‌کنند.

پس از حدود یک هفته، خانم بدری برای خارج کردن گلوله از بدنش، به بیمارستان ولیعصر در تهران منتقل می‌شود. این بیمارستان، متعلق به نیروی انتظامی است. خانواده خانم بدری از ابتدا، اجازه همراه داشتن تلفن همراه در حین ملاقات را نداشتند. به گفته منبع بی‌بی‌سی، اخیرا خانواده برای ملاقات، بازرسی بدنی می‌شود.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست