خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 15 تیر ماه 1403 = 05-07 2024

اوین؛ پژوهشگر زندانی در پی وخامت حالش به اعتصاب غذا پایان داد

همسر احمدرضا جلالی، پزشک و پژوهشگر دوتابعیتی ایرانی-سوئدی که از هشت سال پیش در ایران زندانی و به اعدام محکوم شد، از پایان اعتصاب غذای همسرش خبر داد..

خانم مهران‌نیا روز جمعه، ۱۵ تیرماه، با بیان این که همسرش به درخواست‌ها برای پایان اعتصاب غذای خود پاسخ مثبت داده است، به رادیوفردا گفت آقای جلالی به دلیل «مشکل شدید معده در پی اعتصاب‌های پیشین»، «ضعف جسمانی شدید» و «ضربان قلب و فشار خون پایین» به اعتصاب خود پایان داده است.

همسر احمدرضا جلالی نهم تیرماه در شبکهٔ اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این زمینه نوشته بود: «وضعیت جسمی احمدرضا بسیار بسیار ضعیف است و با ورود به روز چهارم اعتصاب غذا، زندگی‌اش در معرض خطر جدی قرار دارد.»

همسر آقای جلالی با انتشار عکسی که در آن وضعیت لاغری بیش از حد احمدرضا جلالی در زندان دیده می‌شود، در توضیح عکس نوشته بود که این عکس مربوط به «وضعیتی است که او اعتصاب را آغاز کرده است.»

احمدرضا جلالی، پزشک و پژوهشگر دوتابعیتی ایرانی-سوئدی، اردیبهشت سال ۹۵ وقتی برای شرکت در یک کنفرانس علمی به ایران سفر کرده بود به دست مأموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.

او سپس در دادگاه انقلاب به اتهام جاسوسی برای اسرائیل به اعدام محکوم شد، اتهامی که او از همان ابتدا رد کرده است.

عفو بین‌الملل از دولت سوئد خواسته فوراً همه اقدامات را برای آزادی او و بازگشتش به خانه انجام دهند و دربارهٔ همه مقامات مظنون جمهوری اسلامی به نقض حقوق بشر علیه احمدرضا جلالی، از جمله شکنجه او تحقیق کند.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست