سه شنبه، 29 خرداد ماه 1403 = 18-06 2024

نفوذ بدخواهانه رژیم خامنه‌ای در منطقه؛ اقدام دموکرات‌های آمریکا

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که در راستای مقابله با نفوذ بدخواهانه جمهوری اسلامی در عراق، گروه «انصارالله الاوفیاء» عراق و دبیرکل آن را در فهرست گروه‌های تروریست بین‌المللی قرار داده است.

به گفته این وزارتخانه، ایالات متحده خود را متعهد می‌داند که با نفوذ بدخواهانه رژیم ایران، دولت اصلی حامی تروریسم در جهان مقابله کند و توانایی گروه‌های شبه‌نظامی همسو با آن را مختل نماید.

در همین حال واشنگتن پست به نقل از منابع خود گزارش داده است که دو نماینده مهم دموکرات در کنگره این کشور سرانجام با فروش عمده تسلیحات به اسرائیل که شامل ۵۰ جت جنگنده اف-۱۵است موافقت کرده‌اند.

به گزارش این روزنامه، گرگوری میکس نماینده مجلس نمایندگان و بن کاردین نماینده سنا که با مخالفت خود این طرح را برای ماه‌ها متوقف کرده بودند، تحت فشار شدید دولت بایدن قرارداد فروش تسلیحات را امضا کرده‌اند.

گفته می شود بایدن مطمئن نیست که توافق آتش بس در غزه قابل دستیابی باشد، اگرچه امید خود را از دست نداده است.

گرگوری میکس به واشنگتن پست گفت که از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر تهدیدات رژیم ایران و حزب‌الله حمایت می‌کند.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست