حدود ۹ ماه بیشتر تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی نمانده و گرفتار شدن در «باتلاق خاورمیانه» دقیقا همان چیزی است که جو بایدن و دموکراتها از آن پرهیز میکنند. اما کشته شدن سه سرباز آمریکایی در اردن و نسبت دادن آن به گروههای طرفدار رژیم ایران به این معنی است که این بار پاسخ ایالات متحده ممکن است اجتنابناپذیر باشد.
احمد زیدآبادی در روزنامه هم میهن نوشت: این بار، اما ماجرا نسبت به گذشته دو تفاوت عمده دارد. نخست اینکه ارتش آمریکا بر اثر حمله دچار تلفات انسانی شده و دوم اینکه حمله به داخل خاک اردن صورت گرفته است.
جمهوریخواهان آمریکا بایدن را متهم کردند که کاری کرده که حالا نیروهای آمریکایی باید بنشینند و منتظر روزی باشند که یک پهپاد یا موشک به مقر آنها اصابت کند.
سناریوهای احتمالی برای پاسخ ایالات متحده
یورونیوز در گزارشی گفت: به گفته کارشناسان، حمله مستقیم به ایران مملو از خطر است؛ اما یکی از سناریوهای ممکن میتواند این باشد که ایالات متحده یک حمله پنهانی علیه ایران انجام دهد که حاوی پیامی به تهران باشد بدون اینکه مستقیما به دخالت واشنگتن اذعان کرده باشد.
یک مقام دفاعی آمریکا که نخواست نامش فاش شود، به رویترز گفته است که «تا زمانی که آمریکا برای یک جنگ تمام عیار آماده نیست، حمله به ایران آورده مشخصی برای آمریکا به ارمغان نمیآورد.»
سناریو دیگر این است که دولت بایدن مقامات حکومت ایران را در منطقه هدف قرار دهد.
«پالتیکو» بامداد سهشنبه به نقل از مقامهای آمریکایی مطلع گزارش داد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دستور اقدام نظامی این کشور در منطقه غرب آسیا را صادر کرده است.
پالتیکو به نقل از این منابع نوشت که این پاسخ به حملات علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه، به صورت موجی از اقدامات علیه طیف وسیعی از اهداف است و احتمالا طی دو روز آتی با چراغ سبز بایدن آغاز خواهد شد.
در این گزارش همچنین ادعا شده است: «گزینههای پاسخ نظامی پنتاگون شامل حمله به عناصر ایرانی در سوریه یا عراق و همچنین داراییهای دریایی ایران در آبهای خلیج فارس نیز میشود».
هشدار اسکای نیوز در باره تصمیم سرنوشت ساز بایدن
دومینیک واغورن، سردبیر بخش بین الملل اسکاینیوز نیز در این باره گفت: در اوایل امشب، جو بایدن مجوز اقدامات نظامی ایالات متحده در خاورمیانه را صادر میکند که احتمالاً یکی از مهمترین تصمیمات ریاست جمهوری وی خواهد بود.
واغورن گفت: این تصمیم که ریسک بالایی دارد، اعتبار بازدارندگی آمریکا و ثبات مهارکننده منطقه است. از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر، [خاورمیانه]این بخش همیشه بی ثبات جهان در آستانه یک درگیری بسیار بزرگتر به نظر میرسد.
او همچین گفت: رئیس جمهور آمریکا امیدوار خواهد بود که تصمیم وی در ساعات آینده مانع از تشدید تنشها شود، اما چه بسا ممکن است وی برعکس عمل کند. دشمنان آمریکا از خط قرمز عبور کرده اند و عدم پاسخگویی گزینه مطرح نیست، اما واکنش بیش از حد میتواند آتش تنشهای خاورمیانه را روشن کند و یک جنگ منطقهای را مشتعل سازد.
خاک تو سر بایدن که مثلن ريیس جمهور کشوری است که قوی ترین ارتش دنیا را دارد مثل آخوندا با استخاره میخواد حمله کند ملت امریکا را ببین که گیر چه ببویی افتادن که مثلن امنیتشان را تامیین کند
دلیل کشته شدن سربازان آمریکایی همین نشان ندادن قدرت بازدارندگی است
و علی خامنه ای بارها در سخنرانی هایش این مسئله را به نیروهایش گوشزد کرده که اگر بخواهیم میتوانیم و آمریکا قدرتی نیست و ما میتوانیم هر بلایی به سرش بیاوریم ولی آمریکا تا امروز تنها به هشدار بسنده کرده
هر حمله محدودی به نیروهای نیابتی و یا سپاه و یا منافع ایران در خلیج فارس تنها با پوزخند علی خامنه ای روبرو خواهد شد چون برای خامنه ای منافع ایران مهم نیست منافع اسلام مهم است!
خمینی و پس از او خامنه ای بارها گفته اند که برای خدمت به بشرییت نیامده ایم برای خدمت به اسلام (جیب خودمان) آمده ایم
تنها دو چیز است که میتواند قدرت بازدارنگی ایجاد کند
یکم - زدن سر مار در تهران با همکاری مردم ایران
دوم - گرفتن پول از خامنه ای با تحریمهای نفتی از راه محاصره دریایی