دانش آموزان بخش بزرگی از جمعیت ایران را تشکیل میدهند. طبق آمار اعلام شده در سال ۱۴۰۲در مدارس سراسر کشور ۱۶میلیون دانش آموز در حال تحصیل هستند. خامنهای یک نگرانی بیشتر ندارد آنهم قیام مردمی است. این نگرانی جایی او را به وحشت میاندازد که با شعلهور شدن قیام پیش رو بخش عظیمی از دانش آموزان به خیابانها خواهند آمد. آنها خواست و عزم خود را در قیام ۱۴۰۱ بهخوبی نشان دادند. به همین دلیل هم خامنهای در یک اقدام ذلیلانه درصدد گرفتن انتقام از آنها است.
تکرار سختگیری دهه شصت در مدارس
روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت: دانشآموزان دوره متوسطه میگویند در مدرسه کیفهایشان را میگردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهینآمیز دارند.
دانشآموزان مقطع متوسطه گلایه فراوان دارند؛ گلایه آنها از برخوردهای سلیقهای است. کیانا یکی از دانشآموزان کلاس نهم است که میگوید: «مسئولان مدرسه، اول سال تحصیلی برای بچهها جلسهای برگزار کردند و درباره همین مسائل با ما حرف زدند. آنها گفتند اگر بچهها پیرسینگ یا هر وسیله دیگری که با استایل دانشآموزی تطابق ندارد، همراهشان دارند محترمانه تحویل دهند. اما کسی اینکار را نکرد.
درحالحاضر وقتی مسئولان مدرسه چنین وسائلی را دست بچهها ببینند با بیاحترامی، خشونت و استفاده از الفاظ رکیک میگیرند. گاهی هم خانوادهها را صدا میکنند. بچهها هم وقتی این رفتارها را میبینند بیشتر لجبازی میکنند.»
کیانا میگوید که فضای مدرسه شاد نیست؛ هیچ اقدامی از سوی مسئولان مدرسه برای شاد کردن فضا صورت نمیگیرد و حتی گاهی به آنها فشار وارد میکنند: «مثلاً ما را مجبور میکنند در بعضی از جشنوارههای مناسبتی شرکت کنیم که این موضوع ما را آزار میدهد. چرا باید برخلاف خواستهمان در جشنواره، جشن و مناسبتی مشارکت کنیم. درحالیکه در مسائل مهمتر به خواستههای ما توجه نمیکنند.»
او ادامه میدهد: «مثلاً ما بهعنوان دانشآموزان پایه نهم که در مقطع حساسی هستیم و امتحان نهایی داریم، نیمی از سال بهدلیل بارداری یا حوادثی که برای معلمانمان رخ داد، کلاس نداشتیم و وقتی به این موضوع اعتراض کردیم و درخواست دادیم تا معلم جایگزین برایمان بگذارند، اصلاً به خواستهمان توجه نکردند. همه اینها درحالیاست که توجه به مدل موی دانشآموزان یا همراه داشتن انگشتر و گردنبند و آینه، برای آنها مهمتر از تشکیل کلاس و داشتن معلم است.»
محمد، دانشآموز کلاس دهم است و میگوید که رفتار مسئولان مدرسه با آنها خوب نیست. گاهی کیف بچهها را میگردند تا شاید گوشی پیدا کنند، اما این کارها نتیجه معکوس دارد. کیف دانشآموزان حریم شخصی آنهاست. او درباره علت لجبازی بچهها با مدیر و مسئولان مدرسه میگوید: «گاهی برای سادهترین مسائل به آنها ناسزا میگویند و توهین میکنند. این کارها باعث لجبازی دانشآموزان میشود.»
به گفته کارشناسان، هنجارهای نوجوانان امروز بهتبع تحولات رخداده در جهان و در کشور تغییر کرده است. رفتارهایی مانند بازرسی کیفها که نسلهای دهههای پنجاه و شصت هم با آن سر ناسازگاری داشتند، امروز نمیتواند راهی برای تعامل با نوجوانان باشد. تنها نتیجه این رفتارها، احساس انزجار و تنفر نسبت به ارزشها و قوانین است. کارشناسان میگویند که نسل جدید، زور و اجبار را نمیپذیرد.
استراتژی این فرقه آدم خوار تبهکار برای هیچ انسان معقولی قابل فهم نییست
آخر ابلهان عمامه به سر ٫ میخواهید ۱۶ میلیون دانش آموز را بکشید ؟ ٫ به چه نحوی میخواهید آنها را حذف کنید ؟ ٫ اینها سرمایه های ایران ساز آینده هستنند ، میخواهید آن ها را با گاو و گوسفند های خود جاگزین کنید ؟
یا میخواهید طلبه ها را با ظرفیت های محدود مغزی که فقط روضه خوانی و چرند و پرند توی مغزشان فرو شده به جای آنها بنشانید ؟
تنها ابلهان ۱۶ میلیون دانش آموز دختر و پسر ایران زمین را به این طریق وحشیانه تحت فشار های جنایتکارانه خود قرار میدهد
اینها ایران سازان و مادر و پدران آینده ایران هستنند ٫ فکر میکنید این ٫ پدر و مادران آینده به فرزندان خود چه میآموزند ؟
این فرقه تبهکار شیعه ٫ کودکان را میکشد
این فرقه جنایتکار ٫ انسان ها را شکنجه میکند
این فرقه بنیادش بر دروغ و شیادی پایگزاری شده
این فرقه فریبکار ٫ ثروت مردم را میدزدد
این جنایتکاران انسان های دگر آندیش را ٫ در در زندانها و خانه های گمنام میکشد
این جنایتکاران از حجاب و عفاف تظاهر میکنند ٫ ولی کودک ازاران و زنا کاران و دزدان را حمایت میکند
این دادستانی طولانی از جنایات این عمامه به سر ها است ٫ مثنوی هفتاد من کاغذ شود