دوشنبه، 17 آبان ماه 1400 = 08-11 2021

با چه واکسن‌هایی می‌توان به ایالات متحده آمریکا سفر کرد؟

در حالیکه واکسن روسی «اسپوتنیک وی» در حدود ۷۰ کشور جهان استفاده شده است اما هنوز از سوی آمریکا یا سازمان جهانی بهداشت تایید نشده است.

آمریکا از امروز قصد دارد، مرزهای خود را پس از ۱۸ ماه به روی مسافران خارجی که به‌طور کامل واکسینه شده‌اند بازگشایی کند. اما یک نکته در این تصمیم وجود دارد: بزرگسالان غیر مهاجر باید واکسن‌هایی را دریافت کرده باشند که از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا مجاز باشد یا اجازه استفاده اضطراری را از سوی سازمان جهانی بهداشت دریافت کرده‌اند.

تاکنون در آمریکا واکسن‌های جانسون‌اندجانسون، فایزر-بیون‌تک و مدرنا اجازه استفاده اضطراری را دریافت کرده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت نیز غیر از این سه واکسن، واکسن‌های آسترازنکا، کوواکسین (بهارات هند)، سینوفارم، سینوواک و کوویشیلد (واکسن آسترازنکا تولید هند) را تایید کرده است.

این موضوع باعث می‌شود بسیاری از مسافرانی که پیش از این با واکسن‌هایی مانند اسپوتنیک یا واکسن چینی کان‌سینو واکسینه شده‌اند در تلاش برای دریافت واکسن‌های تایید شده از سوی مقامات ایالات متحده باشند.

دو واکسن چینی دیگر یعنی سینوفارم و سینوواک که از سوی سازمان جهانی بهداشت تایید شده‌اند برای سفر به ایالات متحده آمریکا پذیرفته خواهند شد.

مکزیک نزدیک به ۱۲ میلیون دُز واکسن «کان‌سینو» و تقریبا ۲۰ میلیون دُز واکسن «اسپوتنیک وی» را از اوایل سال ۲۰۲۱ دریافت کرده است. ساکنان مکزیک که این دو واکسن را تزریق کرده‌اند اکنون به دنبال واکسن‌های آسترازنکا، مدرنا، فایزر و جانسون اند جانسون هستند و امیدوارند با تزریق این واکسن‌ها واجد شرایط عبور از مرز باشند.

روزندا رویز، ۳۲ ساله که ساکن مکزیکو سیتی است و واکسن اسپوتنیک را دریافت کرده است با گلایه از این موضوع گفت که مکزیک‌های زیادی هستند که می‌خواهند سفر کنند اما نمی‌توانند.

در حالیکه واکسن «اسپوتنیک وی» در حدود ۷۰ کشور جهان استفاده شده است اما هنوز از سوی آمریکا یا سازمان جهانی بهداشت تایید نشده است. علاوه بر آمریکا، کشورهای اروپایی نیز افراد واکسینه شده با اسپوتنیک را نمی‌پذیرند.

از سوی دیگر بسیاری از شهروندان روسیه، جاییکه استفاده از واکسن «اسپوتنیک وی» گسترده‌تر است به دنبال واکسن‌های دیگر هستند. این گروه از افراد، تورهای صربستان را رزرو کرده‌اند که علاوه بر اسپوتنیک وی، اجازه استفاده از واکسن‌های فایزر، سینوفارم و آسترازنکا را داده است.

روسیه که اسپوتنیک را با هیاهوی زیادی به‌عنوان اولین واکسن ثبت شده جهان در اوت ۲۰۲۰ معرفی کرد، از برنامه‌های ایالات متحده برای خارج کردن این واکسن از فهرست واکسن‌های تایید شده خود انتقاد کرد.

سازمان جهانی بهداشت نیز ماه‌ها در حال بررسی واکسن اسپوتنیک است و هنوز مشخص نشده است این واکسن روسی چه زمانی در فهرست استفاده اضطراری قرار می‌گیرد.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست