آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 19 آذر ماه 1398 = 10-12 2019

آقای رئیس‌ جمهورِ امنیتی! پشیمانی فایده‌ای ندارد

عبدالله ناصری؛ کارشناس مسائل سیاسی در نقد مواضع اخیر روحانی در روزنامه جهان صنعت نوشت: آقای روحانی برای اولین بار نیست که نشان داده دچار یک سردرگمی و بحران تحلیل اوضاع و ارزیابی است.ما این موارد را در گذشته نیز سراغ داریم. این موضوع ناشی از دو ویژگی است؛ یک ذهنیت امنیتی و سیاسی خود آقای روحانی است که بیشتر از اینکه شخصیت سیاسی باشد امنیتی است و مثل گذشته مسائل و وقایع را امنیتی می‌بیند. دومین علت و ویژگی نیز این است که آقای روحانی همیشه فاقد یک نظام مشورتی تحلیلی بوده است.

امروز بعد از دو هفته وقایع مربوط به حوادث ناشی از گرانی بنزین آقای روحانی حتما دچار یک ندامت و پشیمانی نسبت به اظهارنظرهایی که روز اول داشته، شده است. نمونه آن، برخورد با معترضان خیابانی بود که طبق سخن رییس‌جمهور توسط دوربین‌های مداربسته رصد می‌شوند اما بعد از آن اعلام کردند معترضان و آشوبگران را با یک چوب نزنیم.البته باید تاکید کنم که ندامت آقای روحانی فایده‌ای هم ندارد. آقای رییس‌جمهور طبع امنیتی دیدن مسائل را داشته و دارد و این ویژگی شامل مشاورانش هم می‌شود مثل آقای آشنا که در رابطه با حوادث مربوط به گرانی بنزین حرف‌های عجیبی زدند.



main factor December 11, 2019 02:43 AM

کاپیتال مارکس و ما روشنفکرانِ “جهان سومی”‏
حمید فروغ

در ایران حزب توده از بدو تاسیس با تمام قوا کوشید تا توجه ‏روشنفکران ایران را که تازه چند دهه بود دستگاه روحانیت شیعه ‏به‌عنوان عامل اصلی تباهی‌های جامعه را شناخته و شناسانده بودند، ‏از این عامل اصلی درماندگی جامعه ایران منحرف و به امپریالیسم ‏و مبارزات آزادیخواهانه ضد امپریالیستی جلب کند و در این راه ‏از محمدعلی فروغی تا علی‌اکبر داور و از رضا شاه تا بهائیان و محمد ‏مصدق، همه را عامل امپریالیسم و غرب معرفی کرد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: