آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 23 اسفند ماه 1394 = 13-03 2016

احتمال شورش جمهوریخواهان آمریکا علیه ترامپ

نگرانی از وجود تهدید امنیتی موجب شد تا سخنرانی دونالد ترامپ نامزد پیشرو جمهوری‌خواهان روز شنبه در شهر «دایتون» برای مدتی مختل شود.

ویدئویی که از لحظه وقوع این رخداد منتشر شده، نشان می‌دهد که ترامپ ناگهان از پشت سر احساس خطر می‌کند و چند نفر از محافظانش روی صحنه آمده و دور او حلقه امنیتی تشکیل می‌دهند.

پایگاه هیل نوشته است که سخنرانی ترامپ در ایالت اوهایو پس از آن برای دقایقی متوقف شد که ناگهان یکی از زنان حاضر در میان جمعیت جیغ کشید و ترامپ از این صدا شوکه شد.

برخی پایگاه‌های دیگر نیز نوشته‌اند که یکی از حاضران در محل سخنرانی قصد داشته خود را روی جایگاه برساند و همین امر محافظان ترامپ را به عکس‌العمل واداشته است.

روز جمعه نیز سخنرانی ترامپ در شیکاگو به دلیل اعتراضات گسترده علیه او لغو شد. گفته می‌شود سخنرانی روز یکشنبه او در سینسیناتی هم لغو شده است.


احتمال شورش جمهوری خواهان علیه ترامپ

مشکلی که می‌تواند در مسیر نامزدی ترامپ ظاهر شود، این است که او با وجود پیشتازی، نتواند تعداد آرای ایالتی خود را به 1237، یعنی 50% به علاوه یک رأی، برساند. در این صورت، دیگر اعضای حزب حتی روی کاغذ ملزم نیستند که حتما ترامپ را به عنوان نامزد نهایی انتخاب کنند.

در صورتی که چنین وضعیتی رخ دهد، اصطلاحا به مجمع ملی، مجمع واسطه‌ای یا مذاکره‌ای (Brokered Convention) گفته می‌شود. در این حالت هریک از نامزدهایی که به مجمع ملی راه یافته‌اند، ممکن است به عنوان کاندید نهایی حزب انتخاب شوند.

برای درک بهتر این مسئله لازم است که ابتدا در مورد مفهوم آرای ایالتی توضیح داده شود. در رقابت‌های درون حزبی، مردم به صورت مستقیم به نامزد مد نظرشان رأی نمی‌دهند، بلکه به افرادی رأی می‌دهند که آن‌ها به عنوان وکلای هر ایالت در مجمع ملی، نامزد نهایی را انتخاب می‌کنند.

به این افراد اصطلاحا «وکیل» یا «نماینده» (Delegate) و به رأی آن‌ها آرای ایالتی گفته می‌شود. در حزب جمهوری‌خواه اغلب این وکلا، وکلای متعهد هستند، به این معنی که از ابتدا مشخص می‌کنند که در مجمع ملی به چه کسی رأی خواهند داد و مردم بر اساس این تعهد است که آن‌ها را انتخاب می‌کنند.

اما اگر تا مجمع ملی، یعنی ماه جولای (تیر ماه)، هیچ یک از نامزدها نتوانند به اکثریت دست یابند، دیگر این قاعده رعایت نمی‌شود و هریک از وکلا می‌توانند فارغ از آنچه در ابتدا وعده کرده‌اند، رأی دهند. در طول تاریخ انتخابات آمریکا، مجامع واسطه‌ای همواره صحنه‌ چانه‌زنی‌های گسترده بوده‌اند و حالا با توجه به مخالفت اغلب سران حزب جمهوری‌خواه با نامزدی ترامپ، بعید نیست که در چنین حالتی، وکلا برای انتخاب فردی جز ترامپ، متحد شوند.

حتی اگر ترامپ بتواند در ماه‌های باقی مانده تا مجمع ملی، به اکثریت روشن آرای ملی دست یابد، باز هم نمی‌توان با قاطعیت او را نامزد نهایی جمهوری‌خواهان دانست.

وکلا از قبل اعلام می‌کنند که قصد دارند به چه کسی رأی دهند، اما این را هم باید به یاد داشت که این تنها یک وعده شفاهی است و ممکن است وکلا به وعده‌ای که داده‌اند عمل نکنند و به نامزدی جز فردی که به او متعهد شده‌اند رأی دهند.

همیشه یکی از چالش‌های نامزدها در رقابت‌های درون حزبی این بوده که وکلایی را جذب کنند که از وفاداری آن‌ها اطمینان دارند.

اعضای ارشد حزب جمهوری‌خواه امیدوارند که حتی در صورت کسب اکثریت توسط ترامپ در رقابت‌های مقدماتی، وکلای متعهد به او، به وی پشت کرده و با نادیده گرفتن آرای مردمی، به نامزدی جز ترامپ رأی دهند.



amir March 12, 2016 04:37 PM

در کمال ناباوری و تاسف هکرها کار خود را کردند
ویروس یزدی کرد سرایت در تن مستر ترامپ افسوس
از آن سو بد ترین ویروس لباس شخصی و پاسدارها
نفوذ کردند در مخ یاران این دلقک !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Arash Mashayekhi March 13, 2016 11:11 AM

Arash
گاهي اوقات ميتوان فکر کرد آقاي ترامپ شايد براي مبارزه با داعش بشار اسد و جاه طلبي هاي جمهوري اسلامي بهتر از بقيه کانديدات ها باشد ولي اگر او خودخواه و بي تفاوت فقط يک دبوار بر ضد مسلمانان بسازد چي?
عقل و منطق نشان ميدهد که يا آقاي مارکو روبيو يا آقاي تد کروز که ايده هايشان منطفي تر و عاقلانه تر است براي دنيا بهتر خواهد بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: