آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 18 اسفند ماه 1394 = 08-03 2016

خداحافظی رسمی مدیر ارکسترسمفونیک تهران

علی رهبری در نامهٔ کناره گیری خود از رهبری ارکستر سمفونیک تهران گفت: امیدوارم روزی شرایط و زمینهٔ مناسب، بدون وجود افراد ناکارآمد و کم سواد و به دور از شخصیت هنری، برای حضور مجدد این جانب و همکاری حرفه ای با ارکستر سمفونیک فراهم شود.

به گزارش ایرنا، علی رهبری، مدیر هنری و رهبر ارکستر سمفونیک تهران، که چندی پیش با نوشتن نامه ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از سمت خود استعفا کرده بود، این بار با نگاشتن نامه ای خطاب به مردم و نوازندگان ارکستر، به طور رسمی و قطعی، جدایی خود از ارکستر سمفونیک تهران را اعلام کرد.

در بخشی از این نامه آمده است: برای این جانب، بعد از 40 سال فعالیت هنری در کشورهای مختلف افتخار بزرگی بود تا در طول 12 ماه، دوباره در مملکت خودم در خدمت شما باشم. 12 ماهی که ما همگی موفق شدیم با وجود مشکلات فراوان، مانند اغلب کشور های پیشرفتهٔ دنیا برنامه ای سالانه چاپ کرده، آن را عملی کنیم.

وی افزوده است: از نظر هنری، ما بر روی صحنه به همه ثابت کردیم که در ایران هم امکان کار حرفه ای با کیفیت بالا وجود دارد و شما عزیزان آن را با نظمی بی نظیر و تحسین برانگیز به اجرا درآوردید، ولی متأسفانه وابستگی ارکستر به بنیاد رودکی و گردانندگانش، همواره مانعی برای ادامهٔ کار و پیشرفت بود؛ بنیادی که مدیر عامل و همراهانش نه تنها کم ترین تجربه ای در زمینهٔ مدیریت ارکستر نداشتند، بلکه با سوء مدیریت و در نتیجه بی نظمی و بی بندوباری های فراوان اداری، روزانه با ایجاد مشکلات متعدد، آرامش را از مجموعهٔ ارکستر سمفونیک تهران سلب کردند و به غیر از ایجاد تشویش، هیچ زمینه ای برای ایجاد بستری مناسب برای فعالیت هنری فراهم نکردند و هنوز با گذشت 12 ماه، هیچ قدمی دربارهٔ اداره یک ارکستر 75 نفری برنداشته اند.

وی افزود: همین باعث شد که بنده که فقط برای مدیریت هنری دعوت شده بودم، بیش تر وقتم صرف مبارزه برای گرفتن حق قانونی نوازندگان شد، کما اینکه هر روز با دغدغه ای تازه به سراغ نوازندگان رفتم.

بالاخره بعد از ماه ها به این نتیجه رسیدم که ادامهٔ همکاری حرفه ای من با این بنیاد غیرحرفه ای، اصلاً به هیچ وجه امکان پذیر نیست و نمی توانم بی تدبیری و بی مسئولیتی های ماه های گذشته را تحمل کنم. به همین دلیل هم دو ماه پیش با اعتراض، مشکلات را به اطلاع عموم رساندم.

رهبری در ادامه نامه خود آورده است این بنیاد می خواهد بنده فقط به عنوان رهبر میهمان کار کنم که دیگر مزاحم اعمال غیرحرفه ای و غیر انسانیشان نشوم؛ بنده هم قبول نکردم و نخواهم کرد.

بنیاد رودکی که از ماه ها پیش شورایی درست کرده به نام شورای سیاستگذاری ارکستر سمفونیک، با حضور:

1- مدیرعامل، آقای بهرام جمالی، نوازندهٔ متوسط سه تار، ولی بدون داشتن هیچ گونه فرهنگ موسیقی کلاسیک و نداشتن سابقه در مدیریت ارکستر سمفونیک.

2- مشاور هنری و گردانندهٔ تمام برنامه های پشت پرده٬ طهمورث پورناظری، نوازندهٔ متوسط تنبور و کاملاً ناآشنا و دور از فضای ارکستر سمفونیک؛ شخصی که در تلاش برای به انحصار درآوردن ارکستر سمفونیک، تحت سلطهٔ شرکت هنری خودش است.

3- مشاور هنری و رابط اعظم در خانهٔ موسیقی و شوراهای دیگر٬ حمیدرضا نوربخش، خوانندهٔ متوسط آواز سنتی، که هیچ گونه اطلاعاتی از ارکستر سمفونیک و موسیقی کلاسیک ندارد.

4- دلال، مشاور هنری، اقتصادی، حقوقی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، استراتژی، دارای قدرت مطلق وتو و اختیار تام در تمام موارد و دارای حق گفتن حرف آخر به همهٔ افراد، جلال مشفق، که ایشان به طور کل دور از فضای موسیقی هستند.

این موسیقی دانان در ادامه افزود: حال، شما دوستان در هر مقامی که هستید خودتان قضاوت کنید که چه طور می شود در کنار این افرادِ واقعاً بی ربط به موسیقی کلاسیک و ارکستر سمفونیک، کارهای جهانی انجام داد. این افراد در شش ماه گذشته با بی سوادی و ندانم کاری و تصمیم های غیرحرفه ایِ تماماً غلط و با سلب آرامش مدام، فعالیت را برای ارکستر سمفونیک غیرممکن ساختند. وجود این چهار نفر تنها دلیل این جانب برای استعفا است.

وی در پایان افزود: یکی از تلخ ترین روزهای کاری زندگی من، امروز بود که خودم را ناچار دیدم کنسرت های اختتامیهٔ فستیوال بین المللی بهاری شانگهای در چین و کنسرت افتتاحیهٔ فستیوال بروکنر در اتریش را که از شخص بنده دعوت شده بود و همچنین دعوت نامهٔ چندین سولیست و رهبر میهمان ایرانی و خارجی را لغو کنم.

امیدوارم روزی شرایط و زمینهٔ مناسب، بدون وجود چنین افراد ناکارآمد و کم سواد و به دور از شخصیت هنری، برای حضور مجدد این جانب و همکاری حرفه یی با ارکستر سمفونیک فراهم شود. با امید به روزهایی بهتر برای موسیقی ایران.

علی رهبری، وین اتریش».



اردلان March 8, 2016 09:08 AM

درود بر آقای رهبری این هنرمند شایسته و عزیز ایران دوست بنظر میرسه که آقای رهبری بدلیل نداشتن آگاهی از نیات سران جنایتکار رژیم با عشق و علاقه مثال زدنی دست به این کارهای ارزشمند زده اند و سعی کردنند بقول خودشان به جهانیان ثابت کنند که در ایران هم مانند کشورهای اروپایی توان اجرای موسیقی کلاسیک در سطوح بالا نیز وجود داره اما خوب متاسفانه ایشون ندانسته و چشم بسته دست به همچین کاری زدند پیام من بعنوان شخصی عادی به ایشون اینکه ! جناب آقای رهبری هنرمند شایسته وگرانقدر این سرزمین حکایت ابراز نا امیدی شما و دیگر هنرمندان عزیزمان در این 37 سال ایران اشغال شده بوسیله همین آخوندهای جنایتکار تا نابودی کامل این رژیم دست نشانده ادامه خواهد داشت اگر شما خوب دقت داشته باشید درخواهید یافت همه رشته های هنری رو به نابودیست بهر حال موفق و پیروز باشید

گزارش یا اعتراض به این نظر


روزبه March 8, 2016 09:34 AM

باز هم یکی دیگه از نخبگان این سر زمین را وادار به این شد که از خیر ماندن و خدمت به کشورش باز بماند من ماندم که این مافیا حتی در موسیقی هم رخنه کرده خدا ایران این سر زمین را ار شر این دزد ها و اجنوی ها نجات بده

گزارش یا اعتراض به این نظر


naslesookhteh March 8, 2016 09:48 AM

متاسفانه در هرزمینه ای همین طوره یارو رشته عربی خونده در نیروگاه استخدام شده اون یکی شیمی خونده رفته صدا و سیما استخدام شده این مملکت کلا از ریشه مشکل داره وقتی رهبر یه مملکت روضه خوان باشه دیگه چه انتظاری می شه داشت؟!

گزارش یا اعتراض به این نظر


naslesookhteh March 8, 2016 09:59 AM

یادم رفت اینو هم بگم حتما می پرسید اینا چطوری استخدام شدند ! ؟ خب جوابش رو الان میگم چون بند پ داره یارو میگه آقای فلانی استخدامش کن بچه مومنه نماز خونه از همه مهمتر معتقد به اسلام و قران و رهبره تو این رژیم علم و رشته و سواد مهم نیست فقط کسی که استخدام میشه یا سر کار میاد باید مطیع رهبر و انقلاب ( یا به عبارتی گوسفند) باشه سانسور نکنید واقعیته

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: