آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 7 اسفند ماه 1394 = 26-02 2016

نمایش انتخابات؛ گزارش فعالین از تهران

خبرنگار نیویورک تایمز در تهران: در مدرسه‌ ای در نزدیکی میدان شوش تنها تعداد انگشت ‌شماری رای دادند

گزارش فعالین: با پایان نمایش رای گیری آن گرد وغبار تبلیغاتی فرونشسته وهمه نهادهای حکومتی ازصدرتا ذیل بطرق مختلف نشسته اند تا ببینند نتیجه آنهمه پروپاکاند وآنهمه تخریب این وآن راه بکجا خواهد برد. لیست انگلیسی ها برنده خواهد بود یا لیست مسلمانان اسلام ناب محمدی ومثلث جیم!

اولین ایستگاه مورد نظر ما مسجد لرزاده درحوالی میدان خراسان بود که میتوان گفت درمقاطع انتخابات ازحوزه های استراتژیک بحساب میاید. با اینکه عقربه های ساعت از ده ونیم گذشته بود تعداد نفرات ایستاده در صف انتظار این مسجد 22 نفر بودند. چند نفری هم داخل. انهم درمحله ومسجدی که یکی از زادگاهها و پایگاههای استراتژیک انقلاب 57 وحوزه های رای گیری محسوب میشود.

راهی شمال شهر شدیم تا ازحسینیه ارشاد که رژیم اسلامی همیشه درچنین مناسبتهائی روی آن سرمایه گذاری بسیارمیکند تا بتواند مانوری صورت بدهد، زمانی رسیده بودیم که ساعت ازنیم روز گذشته بود. وازدحامی بود ودوربینها مشغول بکار. وضعیتی ظاهرا" پر ازدحام وپرشور، اما مشخص بود ساختگی.

اینطور که ظواهرنشان میداد یک بخش ازتاکتیکهای تبلیغاتی – انتخاباتی باید دراین حوزه صورت میگرفت که زمینه های آن بخوبی بچشم میخورد. جمعیتی تقریبا"حدود 1000نفردر بیرون حسینیه تجمع کرده بودند و صفی شکل گرفته بود که میشد حدس زد بخشی ازمردم عوام وبخش دیگری نمایشی است. عملکرد مسئولان وماموران برای دادن رای درهمه حوزه ها بشکلی بود که تعدادی را بداخل میفرستادند تا جمعیت وهیجان ساختگی بیرون از رونق نیفتد که این تاکتیک همیشه درانتخابات این حوزه حرف اول را میزند.

راهی مسجد نوردر میدان فاطمی ونزدیک به عمارت وزارت کشورشدیم. ازحام وتجمع ماموران لباس شخصی ونیروهای پلیس بسیار چشمگیر مینمود. تا جائیکه حتی ترافیک ساختگی هم ایجاد میشد تا عابرین یا خبرنگاران چنین القا نمایند که ازدحام مردم به شوق دادن رای بسیار چشمگیربوده است. در صورتیکه بیشتر صحنه آرائی بود تا واقعیت. بلحاظ شکلی شرایط بیرونی مسجد نورهم مشابه حسینیه ارشاد بود. جمعیتی به نسبت بیشترازجمعیت مستقر درحسینیه ارشاد.

آخرین ایستگاهی که مورد نظرمان بود مسجدامام حسن مجتبی درخیابان سهروردی شمالی بود که بنا به تجربه آنجا نیز ازپایگاههای استرتژیک هر انتخاباتی است که معمولا" پایوران رده بالای حکومت دربازدید از حوزه ها همواره این حوزه را مد نظر دارند.

حدود ساعت 3و نیم بود برخلاف دوپایگاه پیشین اینجا خبری ازصف وازدحام بچشم نمیخورد. شاید بزور بتوان گفت که دراین ساعت 50 نفردرصف بودند. چهره ها مشخص بود که اکثرا" افرادی هستند که باید مهرانتخابات را درشناسنامه خود میداشتند. وموضوع جالبتراینکه درصف خانمها تعداد چادری ها به نسبت دیگران دو تا سه برابر بود که میشد ارزیابی نمود صورت سازماندهی شده به این حوزه اعزام گردیده بودند. بدلیل اینکه در خیابان مجاور نیز چند دستگاه اتوبوس ومینی بوس پارک شده بود با نمره شهرستان با موتور روشن ودرحال انتظار.

باتوجه به مشاهدات این سه حوزه درساعاتی که باید خیلی پرازدحام مینمود، وبا توجه به تماسهائی که با دیگر دوستان ازسعادت آباد وغرب تهران، بویژه شهرک غرب داشتیم بنا بگزارش دوستان وفعالین رصد کننده بهیچ عنوان نمیتوان براین باور پای فشرد که تبلیغات رسانه ای و تبلیغات گروههای درون حاکمیت وحتی پیامهای اس ام اسی روحانی نتوانسته بود ذهن اکثریت را بخود جلب نماید که نتایج آن درهمین سه نقطه کلیدی بوضوع قابل رویت بود.

میتوان چنین جمع بندی نمود که ازجمعیت شهری دروسعت تهران با بیش از5 میلیون رای دهنده حتی با احتساب رای اولی ها در خوشبینانه ترین حالت ممکن بیش از 30 تا نهایت 40 درصد در این نمایش رای گیری شرکت کردند.



نادر February 27, 2016 04:41 AM

اخبار انتخابات ميگويند در تهران ٢/ ٣ ميليون نَفَر رأي داده اند روشن نيست كه اين رقم خوب است يا بد

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایراندوست February 27, 2016 09:37 AM

بس که این ملت است که با اینگونه عملکرد نه فقط گرفتاری های خودشان را کم نمی کنه بلکه مانع بزرگی هم هست در برقراری دموکراسی و مانع پیدایش جامعه سالم در ایران به نظر که باید با کسانی که هماهنگ با خواسته های رژیم عمل میکنند اتمام حجتی کرد و طردشون کرد به امید همگامی بیشتر سایر ایرانیان

گزارش یا اعتراض به این نظر


آرش February 27, 2016 03:14 PM

این گزارش نشان می دهدرژیم که تا حالا نمایش انتخابات بر گزار می کرده، حالا هم مجبور شده که نمایش شرکت در انتخابات را هم درست کند و به خورد رسانه ها بدهد در ضمن این گزارش بیانگر این واقعیت است که اکثریت ملت از بوجود آمدن کوچکترین تغییری از داخل در این حکومت دست شسته و می بایست از بیرون در این حکومت تغییر بوجود آوردکه این نتیجه اش نابودی کل سیستم اسلامی است جالب اینکه اصلاح طلبها هم دیگر کمترین پایگاه اجتماعی را ندارند و سران حکومت فهمیده اند بزک کردن حکومت هیچ فایده ای ندارد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: