ایران: هر سال یک میلیون شغل از دست می رود
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: هر سال یک میلیون شغل در کشور از دست می رود و مدیران اقتصادی، شغل جوانان را با مدیریت غلط به ورطه نابودی می کشند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، محمد ابراهیم رضایی یکی از دلایل از دست رفتن این تعداد شغل را ورود 75 هزار میلیارد تومان قاچاق کالا از مبادی رسمی، طی سال عنوان کرد.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید هرچه سریع تر جلوی قاچاق کالا را به ویژه از مبادی رسمی گرفت؛ این مساله آفت بزرگی برای کشور است و جهت کاهش اعتیاد و بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغال زایی جوانان این موضوع را باید به صورت ویژه رسیدگی کرد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی تاکید به اشتغال جوانان برای کاهش اعتیاد در جامعه را امری ضروری دانست و افزود: اشتغال و رفع بیکاری به منظور کاهش اعتیاد باید به صورت اساسی و ریشه ای در کشور حل شود.
وی افزود: تیم های اقتصادی دولت ها طی سال های گذشته در این زمینه ناموفق بوده اند و کم لطفی زیادی از دوران پس از جنگ تحمیلی برای اشتغال جوانان داشته اند.
رضایی تصریح کرد: مفسدان اقتصادی نباید به هیچ عنوان مجال فعالیت در کشور داشته باشند و سران سه قوه باید منسجم عمل کنند تا مردم متحمل سختی نشوند.
این نماینده مجلس گفت: مشکل مردم در کشور این است که چرخه اقتصادی به درستی نمی چرخد، جوانان نمی توانند شغل داشته باشند و ازدواج کنند که این موضوع از عوامل ابتلا به اعتیاد به شمار می آید.
رضایی همچنین در خصوص قاچاقچیان مواد مخدر نیز تاکید کرد که مسوولان مرتبط با بحث مقابله با اعتیاد و مواد مخدر باید برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر را تشدید کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: ابتدای انقلاب برخوردهای موثری با موادفروشان و قاچاقچیان انجام گرفت که در کاهش آمار اعتیاد و مواد فروشی نتیجه داشت و در زمان حاضر نیز باید این برخورد ها تشدید شود.
رضایی، خواستار همکاری و هماهنگی میان دستگاه های کشور جهت مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر شد و افزود: با قاطعیت بیشتر قوه قضاییه در زمینه مبارزه با مواد مخدر در زمان کنونی نیز می توانیم به کاهش اعتیاد و برخورد موثرتر با قاچاقچیان دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: جهت مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد در کشور مشکل قانونی نداریم اما عزم، اراده و هماهنگی میان نیروی انتظامی، قوه قضاییه و مجریه برای مبارزه با مواد مخدر به اندازه کافی نیست و باید بیشتر شود.
وی گفت: از طرفی نیروی انتظامی، روزانه تعداد زیادی معتاد بلامکان جمع آوری می کند که در این راستا کمپ نگهداری به اندازه کافی وجود ندارد.