آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 27 مرداد ماه 1394 = 18-08 2015

رابطه با آمریکا: پاسدار نقدی:...به همین خیال باش

سرکرده سازمان بسیج با انتقاد از سیاست‌های دولت حسن روحانی و حمله به اکبر هاشمی رفسنجانی گفته کسانی که معتقد به کنار آمدن با آمریکا هستند «به همین خیال» باشند.

به گزارش دیگربان، پاسدار بسیجی محمد‌رضا نقدی بی‌آنکه نامی از دولت و روحانی ببرد افزوده کسانی که دنبال «اقتصاد عاریتی» هستند و چشم به کمک بیرون مرز‌ها دوخته‌ند تا مشکلات حل و فصل شود به تعبیر رهبر «نگاهی غلط و عقیم» دارند.

به گفته وی «اقتصاد عاریتی معتقد است باید با آمریکا کنار آمد تا سرمایه‌های خارجی به ایران سرازیر شده و اقتصاد هم درست شود، اما باید گفت، به همین خیال باشید که این اتفاق بیفتد.»

فرمانده سازمان بسیج در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش واردات و اختصاص پول نفت به کالاهای وارداتی انتقاد کرده و گفته صنعت نفت و خودروسازی ایران در حال حاضر وابسته به «بیگانگان» است.

نقدی گفته «صنعت خودرو و نفت ما تا امروز وابسته بوده و ما به جای آنکه کاسه گدایی در دست بگیریم و بگوییم حاضر هستیم ارزش‌های خود را زیر پا بگذاریم، باید این گونه وابستگی‌ها را اصلاح کنیم.»

این فرمانده بسیج در سخنان خود از اکبر هاشمی رفسنجانی نیز سخن به میان آورده و گفته برخی «برای مفسد اقتصادی فیلم درست می‌کنند، برای آن مظلوم‌نمایی کرده، او را تقدیس می‌کنند.»

هفته گذشته نیز صادق لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه از انتشار فیلم خداحافظی اکبر هاشمی رفسنجانی با فرزندش مهدی هاشمی انتقاد کرده و به آن واکنش نشان داده بود.


غربیها برای ما خواب‌هایی دیده‌اند

مشاور فرمانده سپاه پاسداران گفته برخی در داخل ایران گمان می‌کنند توافق‌نامه هسته‌ای وین مقدمه‌ای بر پایان سیاست‌های ۳۵ ساله جمهوری اسلامی در مواجهه با جهان است.

به گزارش دیگربان، پاسدار محمدحسین صفار هرندی ٬نامی از این افراد نبرده٬ اما در سخنان خود اشارات روشنی داشته که به نظر می‌رسد منظور وی اکبر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی است.

مهم‌ترین اظهارات مشاور فرمانده سپاه:

● طبق فرموده رهبری تکلیف این مورد در مراجع قانونی مشخص خواهد شد.

● اگر کسی داد مخالفت با برجام داد نمی‌توان گفت دال بر انقلابی بودن آن است و بالعکس، باید موازنه دقیق صورت گیرد.

● برخی با دم خود گردو می‌شکنند در حالی که هنوز چیزی مشخص نیست گفت: این مورد ربطی به قبول یا عدم قبول برجام ندارد.

● کسانی تصور می‌کنند این اتفاق مقدمه‌ای است برای اعراض جدی نظام از راه ٣۵ ساله است.

● برخی از روی بلاهت می‌گویند کسانی که ما را به این دوره رساندند که ما با قدرت‌های دنیا ارتباط داشته باشیم باید از بین بروند.

● اگر کسی بگوید ما چاره‌ای نداریم که با آمریکا صلح کنیم باید در فهم آن و یا در صداقتش شک کرد.

● برخورد ما برخورد با کسانی است که می‌خواهند از این راه انقلاب را به زمین بزنند که سر نخ اصلی این ماجرا در بیرون از کشور است.

● هستند کسانی که مدتهاست به تعطیلی رفته‌اند و حتی وطن پرستی آن‌ها نم کشیده است.

● جماعتی که منتظر بهانه بودند اکنون آن بهانه را به دست آورده‌اند که الان زمان محاکمه کردن کسانی است که مانع ارتباط ما بوده‌اند و الان باید دارایی‌ها ما آزاد شوند.

● چه این توافق‌نامه امضاء بشود یا نشود آن‌ها {غرب} برای ما خواب‌هایی دیده‌اند که نباید اجازه دهیم محقق شود.

● برخی دچار وادادگی شده‌اند و حرف‌های زیادی می‌زنند و انقلاب از این ریزش‌ها زیاد داشته است.



babak August 18, 2015 08:17 AM

اگر کسی پس از ۳۶ سال هرروز از دشمن فرضی سخن گفته و مردم را احمق پنداشته به خیالش تنور ان قلآبش را میخواهد گرم نگهدارد صد در صد از ترس داامن مثل بید میلرزد و همین ترس در نهایت روزی تحقق یافته همانند قذافی به فجیح ترین نحو به دست محرومان جامعه نابودش خواهد کرد سرنوشت او به درستی تکرار دوباره تاریخ خواهد بود حیران از ان هستم که دیکتاتوران چرا از تاریخ نمی آموزند از لحظه ای که به قول این دیکتاتور نرمش قهرمانانه اش آغاز شد شماره معکوس نیز شرو شد

گزارش یا اعتراض به این نظر


فرامرز August 19, 2015 12:19 AM

مسئلۀ بسیار مهم در این مقوله این است که، چه کسی چرندیات نقدی در زمینه اقتصاد را جدی می گیرد؟ یک آدم بی سواد خلافکار چگونه می تواند در مورد اقتصاد اظهار نظر کند؟ این بابا شاید اصلا نداند که اقتصاد با کدام ق نوشته می شود، بنابراین چه دلیلی دارد که حرفهای چرندش را جدی بگیریم شکر اضافه میل فرموده

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: