آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 13 اردیبهشت ماه 1394 = 03-05 2015

سوسيس‌ حلال با گاوميش‌های قارچ‌زده هندی

سوسيس‌ و‌ کالباس با‌ طعم‌ گاوميش‌هاي پير و قارچ‌زده هندي

رئيس کميسيون بهداشت مجلس از واردات گوشت‌ بوفالوهاي پير و قارچ‌زده که نشئت گرفته از رانت‌خواري‌هاي شخصي و گروهي است، انتقاد کرد و گفت: به‌ دليل پاسخگويي وزارت بهداشت در عرصه سلامت مطابق قانون، بايد سازمان غذا و دارو حرف آخر را بزند. به گزارش تسنيم، در هفته‌اي که گذشت حسينعلي شهرياري در همايشي به مناسبت هفته سلامت که با حضور وزراي بهداشت، آموزش‌و‌پرورش، تعاون، و روساي دامپزشکي و استاندارد و ديگر مسوولان سلامت کشور برگزار شد، نسبت به واردات گوشت بوفالو که در روزهاي اخير سروصداهاي زيادي کرده است، اظهار داشت: در کشور چه اتفاقي افتاده است که گوشت بوفالو از هند وارد مي‌شود، آن هم گوشت بوفالوهاي پير و قارچ‌زده! که مسلماً نشئت گرفته از رانت خواري و سوءاستفاده‌هاي شخصي و گروهي است که اين مجوزها داده مي‌شود.

وي افزود: قرار بود بوفالو از هند وارد شود و در سيستان و بلوچستان پرورش يابد و بعد به‌صورت بسته‌بندي مناسب در اختيار مردم قرار گيرد، در حالي که اگر اين گوشت خوب نيست چرا مي‌گويند فقط براي سوسيس و کالباس مصرف شود و چه تضميني است که اين گوشت را به‌صورت چرخ‌کرده در فروشگاه‌ها به خورد مردم ندهند.

شهرياري با گلايه از اينکه نه در دولت قبلي و نه در دولت کنوني به قول‌هايي که درباره اين موارد داده شد، جامه عمل نپوشاندند، گفت: اين هفته مسوولان دامپزشکي را براي واردات اين گوشت‌هاي بوفالوي پير و قارچ‌زده به مجلس فرا مي‌خوانيم.

رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس همچنين به کمبود نيروهاي ناظر در سازمان‌هاي نظارتي اشاره کرد و افزود: تعداد نيروهاي ناظر سازمان‌ها حتي از قبل از انقلاب هم کمتر شده است، در حالي که جمعيت کشور دو برابر شده است، حال چه انتظاري داريد که يک دامپزشک در يک کشتارگاه عنوان کند که يک دام بايد معدوم شود زيرا حقوق خود را از مدير همان کشتارگاه مي‌گيرد، بنابراين اگر 2 دام را معدوم کند از فردا عذر او را مي‌خواهند، بنابراين بايد براي افزايش تعداد ناظران و همچنين روند فعاليت آنان در کشور فکري شود. رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس در ادامه همايش ملي سلامت گفت: فقط 30 درصد مسووليت سلامت کشور با وزارت بهداشت است اما هميشه، پاسخگوي حوزه سلامت وزير بهداشت است، بنابراين وزارت جهاد کشاورزي در محصولات توليد شده خود از جمله محصولات پروتئيني، لبني، ميوه‌جات و سبزيجات، مسوول غذاي سالم است.

شهرياري با بيان اينکه سازمان دامپزشکي کشور نيز در اين زمينه مسووليت دارد، عنوان کرد: در صنايع غذايي نيز وزارت بهداشت و سازمان ملي استاندارد ايران دخيل هستند. رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به برخي اختلاف نظرها ميان سازمان‌هاي مسوول سلامت مواد غذايي گفت: درست است که بين سازمان‌هايي نظير غذا و دارو، استاندارد و دامپزشکي برخي اختلاف نظرها وجود دارد اما به‌دليل پاسخگو بودن وزارت بهداشت در عرصه سلامت مطابق قانون، بايد سازمان غذا و دارو حرف آخر بزند. بايد اعلام کننده سلامت مواد غذايي سازمان غذا و دارو باشد.



فريبرز May 4, 2015 02:21 AM

بعد از خمينى هندى زاده فقط گاوميشهاى قارچ زده هندى را كم داشتيم!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: