حقوقدانان بسیجی جایگاه ولی فقیه را معرفی کنند
سپاه نیوز: عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از استفاده و بهره مندی از ظرفیتهای حقوقی ولایت فقیه در راستای عدالت و پیشرفت سخن گفت و بیان کرد: بسیجیان جایگاه ولی فقیه در امور حقوقی را به جامعه معرفی کنند.
به گزارش سپاه نیوز؛ آیت الله عباس کعبی امروز در سلسله جلسات حقوقی سازمان بسیج حقوقدانان استان قم طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دوران دفاع مقدس اظهار داشت: حقوقدانان باید مظهر عدالت و امنیت در جامعه باشند.
وی بر خدمت حقوقی و صادقانه حقوقدانان در جامعه تاکید کرد و ابراز داشت: نام یک حقوقدان با عدالت، نظم و امنیت گره خورده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه حقوقدانان حامیان حقوق مردم هستند بیان کرد: حقوقدانان وظیفه حفظ اقتدار حقوق نظام اسلامی و حاکمیت قانون و دفاع از حقوق ملت را بر عهده دارند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه جامعه حقوقی باید یک ابتکار و خلاقیتی از خود نشان بدهد بیان کرد: یک حقوقدانان باید عدالت، نظم و امنیت، حاکمیت قانون، احیای حقوق جامعه، تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی، کمال و پیشرفت، رونق اقتصادی و توجه به فرهنگ اسلامی را در جامعه دنبال کند.
وی با اشاره به اینکه هر حقوق دان باید وظیفه خود را در عصر کنونی بداند، ابراز کرد: یک حقوق دان باید مظهر و نماد ابتکار و نوآوری باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: نظام حقوقی ایران بر اساس و مبنای اسلام شکل گرفته و مدل حکومت ما جمهوری اسلامی است.
وی رهبری را در رأس نظام حقوقی دانست و ابراز کرد: ولایت فقیه یکی از مهمترین مسائل پایهای حقوق در نظام است.
کعبی از استفاده و بهره مندی از ظرفیتهای حقوقی ولایت فقیه در راستای عدالت، پیشرفت، تعالی، رونق و شکوفایی اقتصادی، تحقق باورها و ارزشهای اسلامی سخن گفت و بیان کرد: بسیجیان جایگاه ولی فقیه در امور حقوقی را به جامعه معرفی کنند.
وی با اشاره به اینکه اگر از رهنمودهای ولی فقیه غافل شویم، درک درستی از مسائل حقوقی نخواهیم داشت، ابراز کرد: اگر در همه مسائل، سه قوه تحت اشراف مقام معظم رهبری عمل کنند در همه مسائل موفق و سربلند خواهند بود.
وی سرپیچی از دستورات مقام معظم رهبری را گناه بزرگی خواند و ابراز کرد: در دوران مختلف ریاست جمهوری افراد مختلف شاخصهای رهبری و هدایتهای ایشان بود که نظام پیشرفت کرد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه ولایت فقیه هم رهبری است و هم مدیریت عالی ارزشی نظام اسلامی، بیان کرد: مدیریت عالی نظام بر عهده ولی فقیه است.
وی دستور رهبری را واجب الاطاعه دانست و بیان کرد: اگر از دستورات رهبری سرپیچی کنیم مشروعیت خودمان را از دست دادهایم.
کعبی ادبیات سازی در مقابل ادبیات رهبری را تخلف دانست و بیان کرد: گفتمان سازی در مقابل گفتمان رهبری تخلف حقوقی است.
وی سخنان رهبری را فصلالخطاب دانست و بیان کرد: هدایتهای رهبری بود که موجب شد مذاکرات تا این حد پیش برود.
عضو خبرگان رهبری افزود: رهبری با اعلام نرمش قهرمانانه به دولت جرأت داد تا با دشمنان بر سر میز مذاکره برود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه رهبری ضمن تائید مذاکرات برای آن خطوط قرمز و چارچوب تعیین کردند ابراز کرد: رهبری در مذاکرات تقویت کننده بودند و نه مانع.
وی تعیین و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام را از ظرفیتهای دیگر رهبری دانست و بیان کرد: از سوی رهبری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و جمعیت ابلاغ شده و دولت موظف به پیگیری این امور است.
وی سیاستهای ابلاغی را هنجار حقوقی خواند و ابراز کرد: هنجار حقوقی باید در جامعه به اجرا گذاشته شود.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه به اولویتهای گفتمان رهبری اشاره کرد و بیان داشت: مدیریت جهادی، عزم ملی، اقتصاد مقاومتی و همچنین گفتمان مقاومت در کنار نرمش قهرمانانه را از مهمترین این اصول دانست.
وی تمدنسازی نوین اسلامی و اقتدار درون زا را از دیگر اولویتهای مطرح شده از سوی رهبری دانست و بیان کرد: پیچ تاریخی، افزایش جمعیت، رخنه فرهنگی و اصلی و فرهنگی کردن مسائل کشور از مهمترین اولویتهای گفتمان رهبری است.
وی با اشاره به اینکه رهبری بارها تاکید کردند که مذاکرات خارجی ربطی به رونق اقتصادی ندارد، ابراز کرد: آمریکا خیر ملت ایران را نمیخواهد و دنبال استحاله نظام است.
آیتالله کعبی مذاکرات را یک خط دیپلماسی دانست که باید تداوم داشته باشد و ابراز کرد: مذاکرات باید بر اساس حفظ کامل حقوق اسلامی و عزت و عظمت ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس با خودکفایی در مقابل دنیا ایستادند، ابراز کرد: امروز باید با تقویت راه شهداء تولید ملی و داخلی خودمان را تقویت کنیم.
عضو خبرگان رهبری در پایان بر اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و ابراز داشت: آن کسانی که میخواهند امر به معروف کنند باید منکر را بشناسند.
وی رفع منکر را رفع مفاسد در جامعه دانست و بیان کرد: تنها گفتن اثرگذار نیست باید به این فریضه الهی عمل کرد.