آدرس پست الکترونيک [email protected]









دوشنبه، 8 اردیبهشت ماه 1393 = 28-04 2014

آژه ای: غائله آفرینان اوین تحت تعقیب قرار می‌گیرند

سخنگوی قوه قضاییه از محاکمه غیابی چهار نفر از عوامل حوادث پس از انتخابات سال 88 خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در نشست خبری روز دوشنبه در این باره اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت 4 نفر از عوامل فتنه که در خارج از کشور هستند به طور غیابی محاکمه شدند و روال قانونی در مورد آنها اجرا می‌شود.

وی افزود: تعدادی از جریان فتنه که در داخل کشور هستند نیز ممنوع‌الخروج شده‌اند.

محسنی‌اژه‌ای از ذکر اسامی محکومان به دلیل غیرقطعی بودن حکم خودداری کرد.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین از تشکیل پرونده در خصوص حادثه مرگ میلیون های ماهی در فشافویه خبر داد.

گزیده سخنان اژه ای را در ادامه می خوانید:

نرخ دیه در سال 93، 150 میلیون تومان در ماه‌های غیرحرام است که به این مبلغ در ماه‌های حرام یک سوم اضافه می‌شود. یعنی دیه در ماه‌های حرام 200 تومان است.

دیه 150 میلیون تومانی از اول فروردین‌ماه لازم الاجرا است. طبق قانون رییس محترم قوه قضاییه می‌توانند تا آخر فروردین‌ هر سال نرخ دیه را اعلام کند ولی این نرخ از اول فروردین جاری و ساری است.
اتفاقات بند 350اوین

اگر خدای نکرده اخبار بی‌پایه و ناصحیح منتشر شود موجب تشویش اذهان و بی‌اعتمادی مردم می‌شود. بنابراین همه باید تلاش کنید تا آنچه منتشر می‌کنند منطبق با واقعیت باشد.

رسانه های مغرض و افراد خارج ‌نشین با هماهنگی با جریان فتنه درباره مسئله اوین غائله آفرینی داشتند.

بازرسی بندهای زندان یک امر متداول و لازم است که در سال‌های گذشته نیز اتفاق افتاده و از این به بعد هم انجام خواهد شد و اگر احیانا یک زندانی در زمان بازداشت مرتکب جرم جدیدی شود یا اشیای ممنوعه وارد زندان کند، قابل تعقیب است.

کسانی که هم غائله‌ آفریدند، چه در داخل و چه در خارج زندان حرف‌های خلاف زدند، حتما تعقیب می‌شوند و برای آنها پرونده تشکیل خواهد شد.

تغییر رییس سازمان زندان‌ها

متاسفانه برخی درباره مساله جابه جایی در قوه قضائیه نیز خلاف واقعیت گفتند در حالی که موضوع ساده‌ای بود. از مدتها پیش این موضوع مطرح بود و گزینه‌های مختلفی برای ریاست دادگستری تهران وجود داشت، ولی به لحاظ شایستگی که آقای اسماعیلی داشت ایشان انتخاب شد و هفته‌ها قبل از مسئله اوین برای این موضوع در نظر گرفته شدند. منتها این امر با مسئله اوین مصادف شد.

ممکن است کسی بگوید باید این جابجایی را عقب می‌انداختید ولی چرا ما باید این جابجایی را عقب می انداختیم؟ ما به خاطر غوغاسالاری افراد نمی‌توانیم کار خودمان را عقب بیندازیم؛ زیرا ممکن است باز هم بهانه های دیگر گرفته شود.
پرونده بابک زنجانی

چک ارزی بابک زنجانی در واقع پاس نشده است و پرونده در حال رسیدگی است. اگر این فرد وجوهی را که در اختیار گرفته است بازنگرداند تغییر اساسی در این پرونده رخ نمی‌دهد. اگر هر متهمی برای جبران کارهای خود تلاش کند در مورد کار او طبق قانون ارفاقاتی حاصل می شود.

اگر بابک زنجانی بدهی‌های خود را پرداخت کند قرار بازداشت وی تبدیل به قرار دیگری می‌شود.

آزاد شدن به این معنا نیست که پرونده تمام شود. دفعه پیش من گفتم چنانچه کل اموالی که در اختیار او قرار گرفته پس داده شود قرار بازداشت تبدیل می‌شود نه اینکه پرونده تمام می‌شود.

اگر همه پول‌ها برگردانده شود ممکن است قرار بازداشت او به قرار وثیقه تبدیل شود یعنی این احتمال زیاد است.
کشف مشروب در بند 350

اگر فردی بخواهد چیزی را مخفیانه وارد زندان کند این کار را انجام می‌دهد. مثلا ممکن است همان وسیله را به همان ترکیب وارد بند نکند و آرام آرام قطعات مربوطه را جدا کرده و صرف مدت زمان آنها را به یکدیگر متصل کند.

افرادی سعی کردند با میوه‌ای که در اختیارشان قرار می‌گیرد مشروب در حد معمول تهیه کنند نه این که شما تصور کنید یک پاتیل مشروب در این بند کشف شده و از خارج از زندان تهیه شده است. این گونه نبوده و افراد با در اختیار داشتن وسایل‌های موجود چنین چیزی را به وجود آوردند.

دستگیری یکی از مدیران بانکی

خبرنگاری با اشاره به دستگیری یکی از مدیران بانکی در تبریز از سخنگوی دستگاه قضا پرسید که آیا چنین موضوعی صحت دارد که حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای گفت: در مورد فردی که شما به آن اشاره کردید، اطلاعی ندارم اما فردی در تهران دستگیر شده و این دستگیری را تایید می‌کنم. این مدیرعامل قبلا در پرونده 3 هزار میلیاردی نیز تحت تعقیب قرار گرفته ‌بود و پرونده‌ای مفتوح داشت و در رابطه با پرونده بابک زنجانی هم تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: