آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 1 دی ماه 1392 = 22-12 2013

لاریجانی: اقدام پارلمان اروپا توهین سیاسی است

به گزارش رادیو فرانسه، محمد جواد لاریجانی که معاون برادرش در رأس قوۀ قضاییه در امور بین الملل است و ستادی تحت عنوان "حقوق بشر" را نیز در همین قوه هدایت می کند در پاسخ به انتقادهای کاظم جلالی نمایندۀ مجلس شورای اسلامی گفته است که وی با ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا در تهران با نسرین ستوده و جعفر پناهی موافق نبوده است.

محمد جواد لاریجانی سپس ادعا کرده که هیچکس در ایران با ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا با آقای پناهی و خانم ستوده و همچنین اعطای جایزه ساخاروف از سوی پارلمان اروپا به آن دو موافق نبوده است. زیرا، به گفتۀ رییس ستاد حقوق بشر قوۀ قضاییه جمهوری اسلامی ایران، ملاقات با کسانی که از سوی این قوه محکوم به زندان و محرومیت از حقوق اجتماعی شان شده اند باید با هماهنگی های قضایی و امنیتی صورت بپذیرد.

محمد جواد لاریجانی از این نیز فراتر رفته و اعطای جایزه دفاع از حقوق بشر به نسرین ستوده و جعفر پناهی را یک توهین سیاسی به جمهوری اسلامی تلقی کرده، زیرا، این دو تن، به گفتۀ محمود جواد لاریجانی در اعتراض های سیاسی سال 1388 که حکومت تهران از آنها با عنوان "فتنه" یاد می کند شرکت کرده اند.

معاون امور بین الملل قوۀ قضاییه ایران اعطای این جایزه را به جعفر پناهی و نسرین ستوده غیرقابل قبول خوانده است. او همچنین هشت نمایندۀ پارلمان اروپا را که به تازگی به ایران سفر کردند "کم تمدن" خوانده و ملاقات شان را با دو مدافع حقوق بشر در این کشور غیردیپلماتیک و ای بسا غیرقانونی توصیف نموده است.

محمد جواد لاریجانی در جای دیگری از سخنانش افزوده است که در ملاقات شخصی اش با هیئت نمایندگان پارلمان اروپا گفته است که تلقی غرب از حقوق بشر را نمی پذیرد که به گفتۀ او مغایر با تنوع و تعدد فرهنگی است.

وی همچنین جمهوری اسلامی ایران را تنها و پیشرفته ترین و تاثیرگذارترین کشور منطقه دانسته که به دلیل تلقی غرب از حقوق بشر مورد تهاجم قرار می گیرد. محمد جواد لاریجانی در پایان بعید دانسته است که جمهوری اسلامی ایران تمایلی به انجام گفتگو و مذاکره با کشورهای اروپایی و غربی بر سر مسئلۀ حقوق بشر داشته باشد.

امروز همچنین علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به انتقاد برخی نمایندگان مجلس دربارۀ ملاقات نمایندگان پارلمان اروپا با نسرین ستوده و جعفر پناهی گفت که نباید این موضوع را بسیار عمده کرد، زیرا، این همان چیزی است که به گفتۀ علی لاریجانی نمایندگان اروپایی در پی اش هستند.

وی در جای دیگری از سخنانش گفت که ملاقات مقامات جمهوری اسلامی از جمله خود او با نمایندگان پارلمان اروپا می تواند به سود منافع دیپلماتیک جمهوری اسلامی باشد و اینکه بر خلاف ادعای برخی نمایندگان مجلس ایران، مسئولان حکومت اسلامی تهران برای دیدار با نمایندگان پارلمان اروپا به خط نشده بودند.



Hamid Reza December 23, 2013 06:20 PM

این برادران لاریجانی چقدر از مخالفان سیاسی میترسند این همه عربده کشی برای دیدار هیات اروپایی از یک کارگردان و یک وکیل رژیمی که این همه ادای اقتدار میکنه چه رفتار ترس آلود و مضحکی از خود نشون میده

گزارش یا اعتراض به این نظر


ما ۳ تا December 23, 2013 08:54 PM

این منظورش اینه که چرا اروپایی ها از او و برادران مزدورش "دیدار" نکردند و سبیل آنها را چرب نکردند این بار
این برادران لی لی کنان دست در دست هم میخوانند که:
"ما ۳ تا کاسه لیسیم؛ نوکر اینگیلیسیم!"

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: