آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 26 آبان ماه 1392 = 17-11 2013

اردبیل 160 موسسه قرآنی دارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در حال حاضر بیش از 160 موسسه قرآنی در استان اردبیل فعالیت می‌کنند که محور حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌های آنها آموزش‌های قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده صبح امروز در نشست پیشکسوتان و فعالان قرآنی در اردبیل اظهار داشت: اداره کل تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد عمومی مانند سایر دستگاه‌های دولتی بدون همراهی مجموعه‌های مردم نهاد نمی‌تواند در رویکردها و هدف‌گذاری‌های موفق عمل کند.

وی خاطرنشان کرد‌: ما تنها با همراهی مجموعه‌های غیردولتی و تشکل‌های مردم نهاد است که می‌توانیم برنامه‌ریزی صحیح در حوزه ترویج فرهنگ و معارف قرآنی داشته باشیم تا در حرکتی مثبت بتوانیم اهداف آرمانی را محقق کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: تبلیغات اسلامی با همراهی 160 موسسه قرآنی و نزدیک به 5 هزار مربی و استاد قرآن در سطح شایسته تلاش بی‌وقفه‌ای را آغاز کرده تا بتواند در مسیر آرمانی خود که همان رونق گرفتن محافل و مجالس قرآنی است، شایسته و قابل توجه کارنامه و عملکرد داشته باشد.

ستوده ادامه داد: فعالیت‌های قرآنی از سال 84 در استان اردبیل با فعالیت دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی به شکل فراگیر و گسترده پیدا کرد و اگر امروز شاهد اوج‌گیری این فعالیت‌ها هستیم مرهون برنامه‌ریزی‌های متناسب با شرایط عمومی و منطقه‌ای و آمایش سرزمینی هستیم.

این مسئول تصریح کرد: در حوزه قرآنی برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌ها به سمتی است تا به صورت خودجوش و مردمی فعالیت‌های قرآنی شکل و غنای واقعی پیدا کند به طوری که تبلیغات اسلامی به عنوان یک مجموعه حمایتی و نظارتی سعی می‌کند موسسات و خانه‌های قرآنی را تقویت کرده و به توسعه آن کمکی جدی کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بیان داشت: اگر مدیریت‌ها بر اساس ارزش‌ و هنجار نباشد از برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها نتیجه‌ای نمی‌گیریم و بهترین روش مدیریت، مدیریتی مبتنی بر نظر و مشورت جمعی است تا بتوان اهداف واقعی را محقق کرد.

ستوده ادامه داد: در کنار موسسات و خانه‌های قرآنی ما شاهد توانمندی هیئت‌های مذهبی هستیم که می‌توانند بازوی قدرتی برای این مجموعه باشند تا کلام الهی بیشتر و بهتر در جامعه ترویج یافته و توسعه پیدا کند.

این مسئول وجود 5 هزار مسجد، یک هزار و 400 هیئت، یک هزار و 200 مداح، 670 روحانی و 130 خانه عالم به عنوان بسترهای مناسب توسعه و تقویت فرهنگ قرآنی اشاره کرد و یادآور شد: ما تلاشمان بر این است تا تمام فعالیت‌های قرآنی با محوریت مساجد و دیگر مکان‌های مذهبی انجام شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل مرزی بودن استان اردبیل را موقعیتی خطیر در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی توصیف کرد و گفت: در این باب برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها به سمتی است تا بتوانیم بیش از هر زمان دیگر اهداف متعالی خود را توسعه داده و تقویت کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، ستوده در پایان سخنان خود اذعان داشت: ما امروز با بهره‌گیری از آن ظرفیت‌ها بهتر از هر زمان دیگر می‌توانیم نقش ترویج فرهنگ قرآنی را پررنگ‌تر و امیدوارانه‌تر در جامعه نمایان کنیم.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: