آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 8 مرداد ماه 1392 = 30-07 2013

گرانی دارو؛ بیماران سرطانی درمان خود را رها کرده اند

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطان استان مرکزی‌(تبسم) با اشاره به گران شدن دارو عنوان کرد: در حال حاضر تقریبا هزینه هر دارو ۴ برابر شده و به این دلیل ۱۳ درصد از بیماران مداوای خود را رها کرده‌اند.

احمد قربانی در گفت و گو با ایسنا،اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۴۳۰ بیمار سرطانی در این انجمن پرونده دارند که ۱۰۶ نفر از آنها کودک هستند.

وی با بیان اینکه رِنج سنی این کودکان از شش ماه تا ۱۵ سال است، افزود: بیماری ۹۰ درصد این کودکان سرطان‌های خونی است و متاسفانه طی یک ماه گذشته حدود ۵۰ نفر به تعداد بیماران سرطانی عضو انجمن افزوده شده است، به نحوی که آمارها در ماه گذشته هزار و ۳۸۴ بیمار بوده است.

قربانی تصریح کرد: فقط در سال ۹۰ مجموع بیماران سرطانی انجمن هزار و ۲۳۰ نفر اضافه شده است که در مردان رتبه اول سرطان در کشور مربوط به استان مرکزی بوده و شایع‌ترین سرطان در مردان سرطان پوست، روده و پروستات است و در حوزه زنان نیز حائز رتبه چهارم کشور هستیم که سرطان سینه، پوست، معده و روده در این قشر بیشترین میزان ابتلا را داراست.

وی با اشاره به گران شدن دارو عنوان کرد: در حال حاضر تقریبا هزینه هر دارو ۴ برابر شده و به این دلیل ۱۳ درصد از بیماران مداوای خود را رها کرده‌اند. بیماران اکثرا داروی خارجی مصرف می‌کنند و در این در حالی است که هزینه آنها بالاست و هیچ بیمه‌ای آن را تقبل نمی‌کند.

مدیر‌عامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان با بیان اینکه بیمه، اکثرا هزینه داروهای ایرانی را پوشش می‌دهد، اضافه کرد: داروهای ایرانی هزینه بالایی ندارد و کمک ۷۰ درصدی بیمه کمک شایانی به هزینه بیماران سرطانی نمی‌کند. علوم پزشکی و وزارت بهداشت باید تدبیر و اقدامات درست و همکاری لازم را در خصوص سرطان داشته باشند و لازم است شرایطی فراهم شود تا بیماران در بیمارستان کلیه داروها را با خدمات بیمه در اختیار داشته باشند.

وی بیان کرد: در حال حاضر مشکل دارویی در استان و اراک نداریم، اما به هر حال ظرفیت دارویی برای چند روز کفایت می‌کند و با کم‌شدن دارو، بیماران برای تامین آن در شهرهای دیگر سرگردان می‌شوند. علاوه براین ۳۰ درصد بیماران از استان‌های دیگر به استان مرکزی مراجعه می‌کنند که لازم است شرایط مناسبی در استان و مرکز استان برای آنها فراهم شود.

قربانی در خصوص وضعیت احداث هتلینگ ویژه بیماران سرطانی گفت: تقریبا کار سفت کاری هتل به پایان رسیده است و طبقه ششم آن نیز مهیاست و تا مهر ماه طبقه اول آن برای استفاده آماده خواهد شد، اما متاسفانه مشکل مالی داریم که مقداری کارها را به تعویق می‌اندازد.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰۰ میلیون تومان برای اتمام کار هتل لازم است، اظهار کرد: علاوه بر هزینه‌های ساخت هتلینگ، هزینه‌های تامین تغذیه ۵۶ خانواده بی سرپرست نیز به دوش انجمن است، یعنی خانواده‌هایی که در آنها یک زن مبتلا به سرطان، سرپرست خانواده است.

وی با بیان اینکه کمک به تغذیه خانواده‌های این دسته از بیماران ماهیانه حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه به انجمن تحمیل می‌کند، اضافه کرد: کارهای آزمایشگاهی، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی نیز به صورت رایگان و گاها با تخفیف ویژه انجام می‌شود.

وی در خصوص اقدامات دیگر انجمن که نیاز به کمک خیرین دارد، گفت: هم‌چنین باید طرح غربالگری، آموزش و پیشگیری را‌ انجام دهیم که این امر خود هزینه بر است. آنچه در حوزه کاری ما نتیجه بخش است، همین اقدامات است که در نهایت باعث کاهش آمار سرطان در استان خواهد شد و علاوه براین تصمیم براین است که انجمن اقدامات پژوهشی را در خصوص عوامل موثر در ابتلا به سرطان مانند آب، هوا و محیط زیست انجام دهد.

به گزارش ایسنا، از طریق شماره حساب‌های ۱۴۱۰۰۳۵۱۵۰ بانک تجارت شعبه زاگرس، ۵۵۱۱۵۳۳۷۲۸۳ بانک ملی شعبه مرکزی و ۰۲۰۰۲۳۶۶۵۲۰۰۸ بانک کارآفرین شعبه ۰۰۶۲ اراک می‌توان به انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مرکزی کمک مالی کرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: