آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 16 تیر ماه 1392 = 07-07 2013

اخبار سانسور شده از غرق شدن ۶ جوان کرجی

مامورین اورژانس: جنازه را خودتان بلند کنید و با ماشین شخصی تان به سردخانه ببرید!

به علت پرداخت نشدن حقوق غریق نجات ها در سال گذشته امسال اکثر غریق نجات ها برای امرار معاش به شغل های دیگر مشغول شده اند و نتیجه این امر این است که از ابتدای سال ۹۲ تا کنون تنهـــا در سواحل مازندران ۶۳ نفر و در ساحل گیلان نیز ۲۹ نفر غرق شده اند!

سایت دیکه آنلاین: در حالی که در روزهای گذشته اکثر خبرگزاری ها به پوشش اخبار حادثه غرق شدن ۶ جوان کرجی پرداختند بسیار از واقعیت های این حادثه سانسور شد و عمدا یا سهوا منتشر نشد! هرچند تلاش تمامی دست اندر کاران از قبیل اورژانس و تیم امداد و نجات و پلیس و … شایسته تقدیر است اما بعضی روایات نادرست از این حادثه، باعث شده اخبار را بصورت کاملا وارونه منعکس شود. بطوریکه روزنامه دولتی ایران روز پنجشنبه در این باره مطالبی منتشر کرد که به گفته شاهدان عینی این ماجرا با واقعیت منطبق نیست!

فرشته نجات پلیس و تیم غریق نجات بودند یا طلبه فداکار و روستائیان ؟!

روزنامه دولت مدعی شد : “در همان لحظات نخست حادثه، پلیس و تیم غریق نجات توانستند ۴ پسر جوان را از مرگ حتمی نجات دهند” . این در حالی است که شاهدان عینی می گویند تا مدتی طولانی پس از پایان عملیات نجات افرادی که در حال غرق شدن بودند و پایان ماجرا هیچ نیرویی از قبیل نجات غریق، پلیس، تیم امداد و نجات و اورژانس و … در محل حادثه وجود نداشتند!

بلکه طلبه فداکار و و چند تن از دوستانش به کمک روستائیان و افراد محلی که در ساحل مشغول بازی فوتبال بودند برای نجات غرق شدگان دل به دریا زدند .

طلبه فداکار که بود؟!

طلبه فاضل میلاد شیرزاد استاد حوزه علمیه امام رضا (ع) کرج در سالهای گذشته در این حوزه علمیه به تدریس درس منطق مشغول بود. وی و جمعی از دوستان و شاگردانش که برای سفری تفریحی به سواحل شهرک ساحلی پزشکان ایزدشهر رفته بودند حوالی ساعت ۱۹ مشاهده می کنند که به خاطر مواج شدن دریا چند نوجوان در حال غرق شدن در دریا هستند. لذا این طلبه فداکار با کمک چند تن از دوستان خود و جمعی از روستائیان که در ساحل بودند برای نجات این افراد دل به دریا می زنند.

سهیل زارعی یکی از نجات یافتگان این حادثه است که توسط میلاد شیرزاد نجات داده شد . او در مصاحبه با خبرنگار حوزه نیوز ماجرای نجاتش را اینگونه توصیف کرد : وقتی دریا طوفانی شد یک موج بزرگ من را به وسط دریا برد. حس کردم دارم غرق می شوم که آقا میلاد به کمک من آمد و من را تا کنار ساحل آورد. این نوجوان در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود با لحنی بغض آلود گفت : “بعد از اینکه آقا میلاد من را به ساحل رساند برای نجات بقیه به دریا رفت و من از ساحل دور شدم. اما بعد از تمام شدن ماجرا فهمیدم که آقا میلاد برنگشته و در دریا غرق شده…”

رحیم زمانی یکی دیگر از ناجیانی است که در این سانحه دردناک جان به جان آفرین تسلیم کرد. او که یکی از شاگردان مرحوم میلاد شیرزاد بود که به تازگی در آزمون حوزه علمیه پذیرفته و وارد حوزه علمیه شده بود . به گفته شاهدان عینی ، مرحوم رحیم زمانی در هنگام وقوع حادثه در ساحل مشغول بازی فوتبال بوده و برای نجات جان غرق شدگان به دریا رفته است .

یاسر عالمیان از شاهدان عینی این واقعه که در ساحل نظاره گر این واقعه بوده گفت : "رحیم زمانی مشغول فوتبال بود و وقتی که دید چند نوجوان در حال غرق شدن هستند، به دریا رفت و چند نفر را از مرگ نجات داد و به ساحل رساند اما در نهایت گرفتار امواج و دریا طوفانی شد..."


هنگام حادثه غریق نجات ها کجا بودند ؟!

با بررسی های خبرنگار حوزه نیوز و صحبت با چند غریق نجات دلیل حاضر نبودن آنها در صحنه اینگونه بیان شد : به علت پرداخت نشدن حقوق غریق نجات ها در سال گذشته امسال اکثر غریق نجات ها برای امرار معاش به شغل های دیگر مشغول شده اند و نتیجه این امر این است که از ابتدای سال ۹۲ تا کنون تنهـــا در سواحل مازندران ۶۳ نفر و در ساحل گیلان نیز ۲۹ نفر غرق شده اند!

در این بین اظهارات ضد و نقیض مسئولین جالب توجه است: علی صمدیان فرماندار شهرستان نور در مصاحبه با فارس اعلام کرد طرح شنا در دریا که زمان رسمی حضور ناجیان غریق است تا ساعت ۴ عصر بوده !

سوال اینجاست در گرمای سوزان ظهر روزهای شهرهای شمالی کشور کدام انسان عاقلی برای شنا به دریا می رود؟ یا منطقا ساعت شنای افراد در دریا از ساعت ۴ عصر که کمی از گرمای هوا کاسته شده تا حدود نیم ساعت قبل از غروب آفتاب نیست ؟!

البته این گفته فرماندار شهر نور در حالی است که ساکنین شهرک ساحلی پزشکان شهرستان نور می گویند حتی قبل از ساعت ۴ عصر هم هیچ غریق نجاتی در آنجا وجود نداشته ! در صورتی که شهرک های ساحلی یقینا از محل هایی است که وجود نجات غریق در آنها الزامی است .

از سوی دیگر روزنامه دولت هم مدعی شده که اصلا غریق نجات ها در محل حادثه حضور داشته اند و غرق شدگان را هم آنها نجات داده اند!

مامورین اورژانس: جنازه را خودتان بلند کنید و با ماشین شخصی تان به سردخانه ببرید!

شاهدان عینی ادامه ماجرا را اینگونه تشریح کردند : پس از اتمام ماجرا وگذشتن مدت زمانی طولانی پلیس و اورژانس از راه رسیدند و اورژانس مصدومانی که به ساحل منتقل شده بودند را به بیمارستان برد . اما هیچ نیرویی برای پیدا کردن اجسادی که در دریا باقی مانده بودند به محل حادثه اعزام نشد .

ساعت ۲۳:۳۰ شب روستائیان اطراف با تلاش و پیگیری فراوان پیکر میلاد شیرزاد را از دریا بیرون کشیدند و به ساحل آوردند. بلافاصله با اورژانس تماس گرفته شد و اورژانس در محل حادثه حاضر شد . مامورین اورژانس اعلام کردند که علائم حیات مشاهده نمی شود و گزاش فوت را صادر نمودند. مامورین اورژانس سپس اعلام کردند به علت فوت به هیچ وجه اجازه انتقال یا حرکت دادن جنازه را ندارند و به دوستان و بستگان این متوفی گفتند در صورتی که مایلند جنازه را خودشان بلند کنند و با ماشین شخصی خودشان به سردخانه منتقل کنند! و دوستان و بستگان متوفی نیز بالاجبار همین کار را کردند و جنازه را با ماشین شخصی به سردخانه منتقل کردند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: