آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 12 خرداد ماه 1392 = 02-06 2013

رضایی: قرارگاه اقتصادی پی‌ریزی می‌ کنم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در دولت من جریان‌های‌ اتوبوسی که هر لحظه عده‌ای سوار و پیاده شوند جایگاهی ندارد.

به گزارش افکارنیوز، محسن رضایی عصر امروز در سفر یک روزه و کوتاه به استان کهگیلویه و بویراحمد و در جمع مردم مرکز این استان در مصلای امام خمینی شهر یاسوج اظهار کرد: در آستانه انتخاباتی بزرگ قرار داریم که باید در آن حماسه سیاسی برای نیل به حماسه اقتصادی مد‌نظر رهبر معظم انقلاب رقم بخورد.

نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری در ادامه با بیان اینکه عشایر در خلق حماسه‌ها همواره جلوتر از دیگران بوده‌اند، افزود: مهدی باکری از عشایر آذربایجان، شوشتری از عشایر خراسان و بروجردی از فرزندان عشایر لر بوده‌اند و امروز کسی حق ندارد به عشایر توهین کند.

همین دست‌های پهن منجر به آزادسازی خرمشهر شدند

رضایی با انتقاد از مطلبی که علیه وی در برخی سایت‌ها آمده بود، ابراز کرد: این دست‌های پهن منجر به فتح خرمشهر و رفع حصر آبادان شدند و به همین خاطر توهین به خود را می‌پذیریم ولی توهین به یک قوم بزرگ را نمی‌پذیرم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری از برنامه‌های خود برای باز کردن راه گفت و افزود: خوشحال نیستیم که تحریم شده‌ایم ولی خوشحالیم که بیدار شده‌ایم، ناراحت هستیم که چرا به ما ظلم شده و محاصره اقتصادی هستیم ولی خوشحالیم که فشارها ملت را بیدار می‌کند و در سال‌های آینده آن‌چنان حماسه درست می‌کنیم که خودشان بیایند و بگویند اشتباه کردیم.

قرارگاه اقتصادی پی‌ریزی می‌کنم

رضایی با اشاره به اینکه خودم را برای چنین کاری آماده کرده‌ام و نیامده‌ام که عده‌ای بروند و من جای آنها بنشینم، تصریح کرد: برای پی‌ریزی یک قرارگاه اقتصادی آمده‌ام که با کمک همه مردم و اقشار مختلف یک شگفتی دیگر ایجاد کنیم.

وی موضوع امروز را موضوع جهاد اقتصادی دانست و گفت: همه چیز در این کشور داریم و کمبودی از نظر منابع و معادن احساس نمی‌شود و امروز از چین و کره در منابع و معادن جلوتریم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری از مدیریت گلوله‌های برفی در صورت اعتماد مردم به خود در کشور گفت و افزود: در هشت سال دفاع مقدس جوانان گمنامی را تبدیل به اسطوره کردیم که بهمنی بزرگ را تشکیل دادند و ارتش بعثی را نابود کردند.

نباید مردم را پشت سر چند نفر نگه داشت

وی با انتقاد از اینکه برخی حساب روی جوانان باز نمی‌کنند، تصریح کرد: روش مدیریت من این است که آدم‌های گمنام را پیدا کرده و سپس آن‌ها را تبدیل به قهرمانان ملی می‌کنم.

رضایی با اشاره به اینکه دنبال ایران بزرگ اسلامی هستیم، عنوان کرد: با فکر، تواضع، اخلاق و فداکاری می‌توان تحریم‌ها را از سر راه برداشت و حماسه اقتصادی رقم زد.

وی از هشدار دیروز و اخطار امروز خود گفت و افزود: نباید سر مردم شیره‌مالی کنیم و اجازه دهیم ملت ایران یک عظمت دیگر ایجاد کند.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت‌های اتوبوسی هم گریزی زد و گفت: در دولت خود به این جریان‌های اتوبوسی که عده‌ای می‌آمدند و می‌رفتند پایان می‌دهم و هر کس نظام و امام و انقلاب و رهبری را دوست داشته باشد در دولت من جای خواهد داشت.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با ذکر اینکه باید از همه توانمندی‌ها استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم همه مردم را پشت سر چند نفر نگه داریم.



homa June 2, 2013 11:14 AM

زندگینامه محسن رضاعی کاندید ریاست جمهوری را بخوانید . ایا فامیل حقیقی او محس رضاعی است ؟؟.. خدمات او ایا ربطی به اقتصاد دارد که مبخواهد اقتثصاد ایران را پی ریزی کند ؟
محسن رضایی در شهریور ماه سال ۱۳۳۳ در خانواده‌ای مذهبی در شهر مسجد سلیمان در استان خوزستان متولد شد. در سال ۱۳۴۹با کسب رتبه نهم در آزمون ورودی هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در اهواز پذیرفته شد. وی درسال۱۳۵۳ ازدواج نمود وحاصل این ازدواج پنج فرزند به نام های احمد، علی، سارا، زهرا و مهدیه می باشد.
نام او در ابتدا سبزوار بود. پس از آنکه حضرت امام خمینی(ره) حکم فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را با نام محسن رضایی برای او صادر نمود، نام وی رسما به محسن رضایی میرقائد تغییر یافت و شناسنامه المثنی گرفت.
مبارزه سیاسی فرهنگی با رژیم شاه را از ترم دوم هنرستان صنعتی آغاز نمود و در رابطه با همین فعالیتهای سیاسی توسط ساواک اهواز بازداشت شد. محسن رضایی از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۹ فعالیت های سیاسی خود را در شکل مبارزه با رژیم شاه و همچنین در تأسیس نظام جمهوری اسلامی دنبال کرد.
در فاصله‌ی سالهای ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۷ به پیشنهاد شهید مطهری به کادرسازی و گسترش تشکیلات جمعیت منصورون همت گمارد. در آستانه پیروزی انقلاب و ورود امام خمینی (ره) به میهن، جمعیت منصورون به عنوان بزرگترین گروه چریکی طرفدار حضرت امام (ره) و روحانیت وظیفه حفاظت از جان حضرت امام (ره) را برعهده گرفت. در سال ۱۳۵۸ از سوی گروه منصورورن به عضویت شورای مرکزی «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» درآمد که عضویت او در این سازمان بیش از ۳ ماه به طول نیانجامید. طی مدت دو سال سازمان اطلاعات و امنیت ایران را شکل داد و شورش مسلحانه منافقین در ایران و کودتای افسران فراری را خنثی کرد.
در شهریور ۱۳۶۰ در سن ۲۷ سالگی از سوی حضرت امام خمینی (ره) به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و در دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، فرماندهی سپاه اسلام را برعهده داشت. در دوره تصدی فرماندهی کل سپاه پاسداران، سازمان رزم سپاه را طرح ریزی کرد و به فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۸ پس از پایان جنگ، سپاه را به ۳ نیروی زمینی، دریایی و هوایی تقسیم کرد. در این دوره همچنین اقدام به تأسیس دو دانشگاه امام حسین(ع) و بقیه الله (عج) نمود. به منظور بهره گیری از ظرفیت یگان های مهندسی سپاه برای کمک به دولت در اجرای طرحهای عظیم سازندگی کشور، خود شخصا فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را برعهده گرفت.
تحصیلات دانشگاهی وی در رشته مکانیک در سال ۱۳۵۳ به خاطر فعالیت های انقلابی او ناتمام مانده بود. با پایان جنگ و به دلیل پیش بینی درستی که از شرایط پس از جنگ داشت -شهید حسن باقری نیز در دست نوشته ای آینده نگری ایشان را ذکر کرده بود- با علم به اینکه مسئله کشور پس از جنگ چالش های اقتصادی خواهد بود، ضمن تغییر رشته از مهندسی مکانیک به اقتصاد، به تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه تهران پرداخت. سپس در مقطع کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد مطالعات خود را بر روی سیاستهای پولی و بانکی متمرکز کرد و موضوع رساله علمی خود را در این باره برگزید. همچنین رساله دکتری وی که در سال ۱۳۷۹ نگاشته شده، در قالب یک کتاب با عنوان«پول و اعتبار» منتشر شد. وی با تکمیل تحصیلات خود درمقطع دکتری اقتصاد دانشگاه تهران، عهده دارمسؤلیت اداره کمیسیون اقتصادکلان مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
در شهریور ۱۳۷۶پس از آن که بعد از ۱۷ سال امنیت در کشور برقرار شده بود با کناره گیری از عرصه نظامی و بازگشت به سیاست، با حکم حضرت آیت الله خامنه ای به سمت «دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» منصوب گردید. از جمله اقدامات مهم او که تأثیر بسزایی در سیاست کلان و نظام اقتصادی کشور داشت، تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ایران بود. از دیگر فعالیت‌های مهم وی در همین عرصه می توان به اصلاح قانون سرمایه گذاری خارجی و سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی اشاره نمود.
محسن رضایی علت احتیاط‌ کاری خود را در انتخابات یک تدبیر سیاسی می‌داند که باید آن را تا فراهم شدن زمینه‌های مناسب بکار می برد. وی معتقد است که انتخابات سال ۹۲ زمینه یک حضور جدی‌تر و قطعی را برای او فراهم آورده و این بار برای موفقیت مردم ایران خواهد آمد و تا آخر هم خواهد ماند.
از مهم ترین آثار و تالیفات وی میتوان به کتابهای “ایران آینده در افق چشم انداز”، “پول، اعتبار و تعادل عمومی”، “چشم انداز ایران فردا”، “فدرالسیم اقتصادی” و … اشاره نمود.

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: