آدرس پست الکترونيک [email protected]









شنبه، 31 فروردین ماه 1392 = 20-04 2013

ولايتی: چرا همه کانديدا ميشوند، مگر پست ديگری نداريم؟

علي‌اکبر ولايتي گفت: دولت آينده بايد دولتي قانون‌گرا باشد و کار را به دست کاردان بسپارد و وزراي مختلف در آن حضور داشته باشند.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از آريا ، علي‌اکبر ولايتي عضو ائتلاف پيشرفت در جمع جامعه اسلامي فرهنگيان در محل جامعه زينب(س) درباره شرايط کنوني و انتخاباتي که در پيش است،‌ گفت: مجموعه متحدين به نظام که نام مبارک اصولگرايي را دارند يک طرف هستند، اصحاب فتنه و اينهايي که امتحان‌هاي بدي در ادوار مختلف دادند و فتنه سال 88 و فتنه سال 78 را نيز ايجاد کردند و در مجلس ششم عليه نظام به عنوان نماينده مجلس اعتصاب غذا کردند در طرف ديگر هستند که به صورت يک نيروي نيمه خفته که وقتي فرصتي ببينند بيدار شده و ماجراهاي گذشته تکرار مي‌شود و اصحاب انحراف نيز يک طرف ديگر به شمار مي‌روند.

اهم سخنان اين نامزد انتخابات رياست جمهوري در ادامه مي آيد:

امروز شرايط بيش از اينکه تحت تأثير مسائل داخلي باشد تحت تأثير مسائل بين‌المللي و منطقه‌اي است يا حداقل همدوش مسائل داخلي است.اهميت اين مسئله زماني بيشتر مي‌شود که بدانيم آنها به قدرت جمهوري اسلامي، اسلام و بيداري اسلامي به پرچمداري پيروان اهل بيت (ع) پي برده‌اند.

دشمني آنها زماني بيشتر شده که ايران توانسته بر همه مشکلات داخلي و تحميلي خارجي و جنگ ايران و عراق فائق آيد و به لحاظ نفوذ اولين کشور منطقه در تحولات منطقه‌اي شد و اينها امروز دست به هر کاري مي‌زنند. اوضاع سوريه را به هم ريختند و درصدند اوضاع عراق را نيز به هم بريزند که موفق نمي‌شوند و همان سناريويي که در سوريه اجرا کردند مي‌خواهند در عراق اجرا کنند که موفق نخواهند شد.

روابط اقتصادي و مسائل خارجي به يکديگر پيوسته هستند و هيچگاه در تاريخ جمهوري اسلامي ايران روابط خارجي مانند امروز نبوده است؛ در حوزه اقتصادي متأسفانه هنوز به اهداف 1404 نرسيده‌ايم که بخشي از اين مسئله مربوط به تحريم و بخش ديگر مربوط به بي‌تدبيري است و اين بي‌تدبيري را مي‌توان تبديل به تدبير و مسائل اقتصادي را حل کرد.

دولت آينده بايد دولتي قانون‌گرا باشد و کار را به دست کاردان بسپارد و وزراي مختلف در آن حضور داشته باشند.

مراجع عظام تأکيد داشتند اصولگرايان بايد در انتخابات آينده به يک نفر برسند و ما تلاشمان اين است با کاري که پايه‌گذاري کرده‌ايم ديگران را نيز همراه کنيم؛ ما يک رئيس‌جمهور بيشتر نمي‌خواهيم و سمت‌هاي ديگر نيز وجود دارد که همه با هم کنار بيايند و هرکس کاري را که مي‌تواند انجام دهد.

(در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه در سال 84 چرا شما کنار کشيديد؟) اصل قضيه اين است که زماني خدمت حاج‌آقا مجتبي تهراني رسيدم و ايشان به من گفت، بر تو واجب است که بيايي و همچنين گفت که خدايا شاهد باش که من گفتم اما در آخر گفت: اگر هاشمي آمد تو نيا.تلاش‌هاي بسياري صورت گرفت تا هاشمي نيايد و من بيايم و آقاي هاشمي هم گفت اگر فقط تو باشي نخواهم آمد اما اگر يکي ديگر بيايد من نيز مي‌آيم که در اين راستا همه کانديداها قبول کردند به جز يک نفر؛ که در واقع اين قضيه منجر به کنار رفتن بنده در سال 84 بود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: