آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 23 فروردین ماه 1392 = 12-04 2013

در انتخابات 92 رقابت فقط بين اصولگرايان است

خبرگزاري آريا-رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني گفت: انتخابات امسال دو قطبي نيست بلکه تنها رقابت بين اصولگرايان است، البته طرف مقابل فعال است و به راه خود دلبستگي دارد.

به گزارش آريا آيت‌الله محمدتقي مصباح يزدي پيش از ظهر امروز در ديدار جمعي از مبلغان، استادان، دانشجويان و رابطان جبهه پايداري با مردم اظهار کرد: بانوان در فعاليت سياسي امروز مي‌توانند نقش عمده‌اي داشته باشند.

وي با اشاره به تفاوت انتخابات سال جاري با سال‌هاي گذشته گفت: در انتخابات سال‌هاي گذشته يک نوع دو شرايط قطبي پديد مي‌آمد که در اين حوزه يک يا دو نفر نماينده مردم متدين و اصولگرا بودند و در برابر يک نفر نماينده گروه مقابل بود که دلبستگي چنداني به ارزش‌هاي اسلامي نداشتند.

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ادامه داد: در اين زمينه وظيفه مشخص مي‌شود و فرد مي‌داند کدام گروه را تقويت کند و کساني که علاقه‌مند به فعاليت در حوزه اسلام هستند وظيفه خود را مي‌دانند و با توجه به همت خود از شرايط استفاده مي‌کردند.

وي يادآور شد: انتخابات امسال دو قطبي نيست و تنها رقابت بين اصولگرايان است البته طرف مقابل فعال است و به راه خود دلبستگي دارد ولي چندان رقابت دو قطبي نيست.

آيت‌الله مصباح‌يزدي يادآور شد: عده فراواني از اصولگرايان بوده و کم و بيش از صلاحيت‌هاي نسبي برخوردار هستند بنابراين در اين شرايط بايد اصلح را شناخت.

وي عنوان داشت: بايد معيارهاي تشخيص اصلح را شناسايي کرد بنابراين از نظر تشخيص وظيفه مشکل است و پراکندگي کانديداهاي اصولگرا يک خطر محسوب مي‌شود.

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني با اشاره به فتنه 88 گفت: پس از اين واقعه شرايط مناسبي براي اصحاب فتنه وجود ندارد و آنها بسيار تلاش کردند با پوشش‌هايي کانديداي خود را انتخاب کنند زيرا همان اندازه که کانديدايي را معرفي کنند براي آنها پيروزي است و تنها نگران هستند شوراي نگهبان صلاحيت آنها را رد کند.

وي خاطرنشان کرد: شيطان بيکار نيست و گروه‌هاي مختلف سعي دارند آگاهانه و ناآگاهانه با سناريوهاي مختلف در انتخابات مشارکت فعالي داشته باشند و حتي اميد به پيروزي داشته باشند.

آيت‌الله مصباح يزدي عنوان داشت: بعيد نيست چند گروه که در ظاهر 180 درجه با يکديگر اختلاف دارند در انتخابات با يکديگر متحد شوند ولي از طرف ديگر احتمال اينکه اصولگرايان متحد شوند و کانديداي واحدي را معرفي کنند بسيار ضعيف است.

وي تصريح کرد: افرادي که در زمينه سياست داخلي، بين‌الملل و انرژي هسته‌اي امتيازاتي دارند ممکن است بر اساس احساس وظيفه براي انتخابات کانديدا شوند ولي شيطان آرام نمي‌نشيند و برخي از اين افراد احساس مي‌کنند که احساس وظيفه است در حالي که انگيزه دروني آنها چيز ديگري است.

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني عنوان داشت: گفت‌وگوهاي فراواني بين دلسوزان انقلاب در زمينه وحدت بين اصولگرايان مطرح شده تا آرا متفرق نشده و زمينه براي رقيب مخالف ارزش‌ها فراهم نشود.

وي ادامه داد: هميشه تناسب کيفي بين حاکم و برآيند جامعه وجود دارد و اين برآيند عموم مردم هستند که فعاليت‌هاي اجتماعي حاکم متناسب با آن است.

آيت‌الله مصباح يزدي با تأکيد بر اصلاح خود در درجه نخست گفت: چيزي که سبب پيشرفت، پياده‌ شدن احکام و مسائل اسلامي مي‌شود براي ما مهم باشد و مسائل اقتصادي در درجه دوم بايد در نظر گرفته شود.

وي عنوان داشت: بايد توجه داشت چه کسي به ارزش‌هاي اسلامي پايبند است بنابراين اگر طالب اسلام و ارزش‌هاي اسلامي هستيم بايد ببينيم چه کسي دلبستگي بيشتري به اسلام دارد.

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اينکه تجربه 35 ساله ثابت کرده بقاي اسلام و ارزش‌هاي اسلامي در گرو وجود رهبري صحيح است گفت: تبعيت از ولي فقيه دومين معياري است که در انتخاب کانديداي اصلح بايد در نظر گرفته شود و اين تبعيت بايد به طور جدي صورت گيرد نه اينکه تنها شعار باشد و فرد در برخورد با نظر مخالف خود قهر کند.

وي يادآور شد: با وجود آنکه مسلمانان کشورهاي افغانستان، عراق، سوريه و مصر فعاليت زيادي داشته‌اند ولي هيچ کدام موفق نشده‌اند و انقلاب مصر به دليل محروم بودن از نعمت ولي فقيه 35 سال تأخير افتاده است.

آيت‌الله مصباح يزدي توانمندي و کارايي براي مديريت جامعه را از ديگر ويژگي‌هاي کانديداي اصلح ذکر کرد و افزود: کانديداي اصلح بايد با زيرکي و هوش خود از افتادن در دام نقشه‌هاي دشمنان جلوگيري کند زيرا اگر فراست لازم را نداشته باشد شياطين وي را در دام مي‌اندازند.

وي عنوان داشت: با توجه به مشکلات جهاني موجود کسي که تجربه مديريت نداشته باشد بعيد است بتواند اين مسئوليت را عهده‌دار شود.

رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني يادآور شد: توسل به ائمه اطهار(ع) نبايد فراموش شود تا بتوانيم سرنوشت خوبي براي کشور رقم بزنيم.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: