آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 26 دی ماه 1391 برابر با 2013 Tuesday 15 January

وزارت علوم رژیم: مشكوک ها را شناسایی می ‌كنیم

رییس مركز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فضای انتخاباتی كرسی‌های آزاداندیشی در ماه‌های آتی، گفت: خط قرمز ما گروه‌های معاند و برانداز نظام هستند كه نباید به آنها اجازه فعالیت دهیم.

به گزارش ایسنا، دكتر حجازی در نشست معاونین فرهنگی دانشگاه‌ها و نمایندگان وزیر علوم در هیات‌های نظارت بر تشكل‌های اسلامی با بیان اینكه دانشگاه در فضای انتخاباتی نباید در زمین احزاب بازی كند، اظهار كرد: دانشگاه‌ها باید توجه داشته باشند كه در مقطع انتخابات به زمین احزاب مختلف تبدیل نشوند.

وی با تاكید بر ضرورت رعایت آیین‌نامه‌ها و مقررات كرسی‌های آزاد اندیشی، گفت: تا به حال ما هیچ دانشگاهی را ندیدیم كه آیین‌نامه كرسی‌ها را به طور صد در صد و طبق ایین‌نامه اجرا كند، اما اگر كرسی‌ها بر اساس قانون برگزار شوند هیچ دغدغه‌ای نخواهیم داشت.

حجازی افزود: باید توجه داشت كه كرسی‌های آزاد اندیشی محل تضارب آرا و اندیشه‌هاست و باید بحث‌ها در چارچوب علمی صورت گیرد.

شور و نشاط سیاسی با لاابالی‌گری سیاسی فرق دارد
وی با بیان اینكه در حوزه انتخابات و كرسی‌های آزاد اندیشی نگاه و اولویت ما حضور حداكثری و شور و نشاط سیاسی در دانشگاه‌هاست، اظهار كرد: شور و نشاط سیاسی با لاابالی‌گری سیاسی و كف و سوت زدن تفاوت دارد و باید برنامه‌ها به طور منظم و مستمر در فضای سالم انتخاباتی در عین رعایت قوانین صورت گیرد.

نباید اجازه دهیم كه در دانشگاه‌ها فضای امنیتی شكل بگیرد
وی افزود: تلاش‌ها باید در جهت شناسایی افراد مشكوك در تشكل‌ها و دیگر حوزه‌های دانشگاهی باشد.

وی با تاكید بر نظارت مناسب بر تشكل‌های دانشجویی، تصریح كرد: هرچقدر نظارت در حوزه تشكل‌های دانشجویی ضعیف یا ناقص باشد باعث امنیتی شدن فضای دانشگاه می‌شود. بنابراین با نظارت صحیح نباید اجازه دهیم كه در دانشگاه‌ها فضای امنیتی شكل بگیرد.

هیات‌های نظارت بر تشكل‌ها جزیره‌ای عمل نكنند
وی با بیان اینكه در هیات‌های نظارت و تشكل‌های اسلامی وزیر علوم در واقع دارای دو رای نماینده خود و رییس دانشگاه است، گفت: باید به گونه‌ای تعامل صورت گیرد كه این دو رای نقش بی بدیل و تاثیرگذار داشته باشد. همچنین مسئولان هیات‌های نظارت باید با مسئولان نهاد مقام معظم رهبری و معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها تعامل ویژه‌ای داشته باشند و از جزیره‌ای عمل كردن جلوگیری شود.

حجازی افزود: همچنین اعضای هیات‌های نظارت باید در تعامل پیوسته با وزارت علوم و نمایندگان وزیر باشند و همچنین ارتباط خود را با مراجع محلی مثل شوراهای تامین استان و كمیسیون‌های دانشجویی در عین استقلال، حفظ كنند.

در شرایط ویژه انتخابات مجوز تاسیس تشكل‌ جدید داده نشود
وی با بیان اینكه این هیات‌ها همدلی و توصیه‌های دلسوزانه مسئولان حراست دانشگاه را بپذیرند، تصریح كرد: در شرایط ویژه انتخابات از ارائه مجوز برای تاسیس تشكل‌های جدید و بعضا مشكوك خودداری شود چرا كه برخی از افراد با هدف‌های خاص به دنبال ایجاد تشكل‌های دانشجویی می‌روند اما در عین حال باید با برخورد مهربانانه و كارشناسانه با تشكل‌های موجود در جهت اغنا سازی آنها پیش رویم.

وی همچنین با اشاره به لزوم برآوردهای منظم در تشكل‌های دانشجویی گفت: در این زمینه می‌توانیم هر جا كه لازم باشد اسناد و بررسی‌ها را در اختیار این هیات‌ها قرار دهیم.

رییس مركز حراست وزارت علوم همچنین درباره مباحث مربوط به امور فرهنگی دانشگاه‌ها گفت: با توجه به اهمیت رشد تولید علمی ایران در حال حاضر تمامی نگاه‌ها به دانشگاه معطوف است و در دانشگاه نیز اگر بخواهیم نگاهی اولویتی داشته باشیم، حوزه فرهنگی، حوزه‌ای است كه دشمن در نفوذ به دانشگاه مورد توجه قرار می‌دهد.

تاكید بر لزوم اهتمام به شئون اسلامی و پرهیز از اجرای برنامه‌های سطحی
وی همچنین با تاكید بر لزوم اهتمام به شئون اسلامی و پرهیز از اجرای برنامه‌های سطحی و بدون محتوا، هماهنگی معاونت‌های فرهنگی با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، بهره گیری از خلاقیت و نوآوری دانشجویان و ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی با رویكرد اقتصاد مقاومتی، گفت: اگر این فعالیت‌ها را ساماندهی كنیم با توجه به شرایط ویژه كشور نتایج خوبی خواهد داشت.

حجازی در پایان افزود: همچنین باید به اساتید و كاركنان همزمان با دانشجویان توجه ویژه‌ای شود چرا كه غفلت از توانمندسازی فرهنگی همه این اعضا به طور همزمان تبعات بدی را در پی خواهد داشت.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved