تصمیمگیری درباره هدفمندی به مجلس مربوط است
بنا به گفته رهبری تصمیمگیری درباره هدفمندی به مجلس مربوط است
رییس مجلس میگوید بحث در گسترش قلمرو مدیریتی در شرایط فعلی وجهی ندارد و روح قانون اساسی تمرکز مدیریت بی قید و شرط را نمی پذیرد.به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس با تبریک میلاد حضرت عیسی بن مریم، گفت: سردمداران غرب امروز آیین متعالی مسیح را واژگونه نموده، سیمای عرشی آن را به سیاهی فرشی بدل کردهاند. ملت ایران در قرن اخیر خصوصا در سالهای بعد از انقلاب به کرات با این چهره خشن و استعماری غرب مواجه بود که اگر از آیین مسیح هم سخنی به میان میآوردند به عنوان ابزار پیشبرد اهداف سیاسی - استعماری خود بود که نمونه از آن را در رفتار ناشیانه و فرصت طلبانه غرب در سال 88 شاهد بودیم.
اهم سخنان رییس مجلس را در ادامه بخوانید؛
• سال 88 در چنین ایامی فتنه ای چند وجهی علیه اسلام، و انقلاب و ملت شکل گرفت. به طوری که در روز عاشورا به عزاداران حسینی توهین شد. با وقاحت شعائر حسینی مورد تمسخر قرار گرفت، ارزشهای انقلاب و مردم مورد استهزا واقع گردید که قلوب همه ملت را جریحه دار نمود. ملاحظه کردید که تبلیغات دجالان، این واقعه مشمئز کننده را چگونه واژگونه ارائه کردند.
• ملت بزرگ ایران در 9 دی آن سال، با قلب مجروح از این ستم مضاعف، قیام نمود و قدرت خود را به همه فرصتطلبان داخل و خارج نشان داد. این ملت بزرگوار پس از انقلاب در فتنه ملیگراها و منافقین علیه لایحه قصاص با فرمان امام راحل به میدان آمد و حساب همه آنها و بنی صدر را یکسره کرد. این ملت عظیم الشان در جنگ به میدان آمد و دنیای غرب و شرق را خسته کرد و صدام را به رسوایی کشاند. این ملت بزرگ در فتنه 18 تیر به میدان آمد و با حماسه 23 تیر سیلی محکمی به دغل کاران داخلی و خارجی زد.
• در 9 دی ملت حسینی عاشورایی به صحنه آمد و گوشه ای از غیرت حسینی خود را در دفاع از ولایت و انقلاب به دشمنان فرصتطلب خارجی و غفلت زدگان داخلی نشان داد.
• امروز هم توطئه های دیگری را با ادبیات و مطالبات و مواجهههای متفاوت در سر می پرورانند که باید با دقت و بصیرت و اخلاص، کید و مکر آنان را برملا نمود. این هوشیاری در متن تودههای ملت وجود دارد. اما سبک رفتاری ملت مجاهد ایران در درنوردیدن این فتنهها چند درس آموزنده ارائه می نماید.
• مردم ایران مکتب اهل بیت را به جان پذیرفتهاند و با حماسه حسینی حیات یافتهاند. از دوران مشروطه که عده ای منورالفکر تلاش میکردند انسانگرایی را به جای اسلامگرایی جا بزنند و غرب را به جای حق بنشانند تا مارکسیستهای قلابی و منافقین که منافقانه تلاش میکردند ماهیت فکر اسلامی را قلب کنند و تا عاشورای سال 88 که با وقاحت علیه شعائر حسینی گستاخی نمودند؛ ملت ایران با تمسک و حب ولایت اهل بیت این دستجات را از مسیر راه خود کنار زد.
• کسانی تصور نکنند که با ادبیات فریبنده و مکر سیاسی می توانند علاقه ملت را به راه روحانیت و مراجع تقلید عوض کنند. ملت ایران نشان داد بدیلی برای این صراط مستقیم قائل نیست.
• مردم بزرگوار ایران نشان دادند که جوهره انقلاب با زندگی آنان گره خورده است. ممکن است مشکلات اجرایی و بی دقتیهای مدیریتی موجب ناراحتی آنان شده باشد، مخصوصا گرانیهای اخیر و بیکاری که دامن گیر کشور شده است. اما غرب دچار خواب آشفته نشود و از قیام 9 دی بفهمد که دفاع از انقلاب اسلامی و آرمان های امام و شهدا روح کلی جامعه ایرانی است و مطمئن باشند که ملت در مقابل ستمکاری امروز آمریکا یک دل و یک صدا ایستاده است و از انقلاب خویش دفاع می کند.
• ملت شهید پرور به خوبی دریافته است که عامل سرافرازی، اقتدار و همبستگی ملت در ولایت فقیه بوده و هست، چه در فتنههای زمان زعامت امام راحل و چه در فتنه های عصر رهبری آیت الله خامنهای دامت برکاته، این رابطه عاطفی و روحی میان ملت و ولایت فقیه باعث گردید که انقلاب و دستاوردهای آن حفظ شود و همین عامل هم در فتنه ها کار را یکسره می کرد. به همین جهت استکبار جهانی و منحرفین داخلی همیشه این ستون استوار ملت را هدف گیری میکنند اما ملت با رهبری است. ملت با ولایت فقیه است. توهمات ممکن است عدهای را دچار نسیان کند اما به موقع ملت آنان را از خواب غفلت بیدار میکنند. مجلس نماینده همین ملت است و همانطور که مستحکم در مقابل فتنه گران ایستاد، در دفاع از کیان و رهبری خواهد ایستاد و کسی فکر نکند در این حیطهها می تواند فضا را غبارآلود کند.
• به نظر می رسد غرب از امتحانات گوناگون ملت ایران ارزیابی حاصل نموده است که در مصاف نظامی و امنیتی توفیقی نمییابد. مردم ایران از تیزهوشی و ایمان توامان برخوردارند و شگرد آنان را به خوبی فهم میکنند. لذا صحنه مصاف را به قلمرو اقتصادی و سیاسی کشاندهاند. هدف آنان ضربه زدن به اصل انقلاب است. اما تاکتیک خود را عوض نمودهاند.
• امروز تورم و گرانی، و بیکاری مهمترین چالش کشور است که حریف، برخی اشکالات مدیریتی در حوزه اقتصاد را نیز به نفع نتیجه بخش بودن سیاست کینه ورزانه تحریم ها مصادره کرده و با فرصتطلبی این مسیر را دنبال میکند.
• اولین گام این است که تحلیل روشن و واقعی از رفتار حریف و نقاط قوت و ضعف خود داشته باشیم و نیروی خود را در جهت رفع نواقص مصروف نماییم نه سایش توان یکدیگر. گام دوم این است که همانگونه که رهبری انقلاب فرمودند موضوع اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را مبنای هرگونه تصمیم گیری اقتصادی قرار دهیم. نجات کشور از چالشهای موجود چه در زمینه گرانی و چه بهبود وضعیت معیشت مردم و چه در زمینه اشتغال در همین موضوع است. هر تصمیمی در حوزه اقتصاد و مخصوصا در مورد بودجه سال 92 باید کمک کننده به تولید و رونق بخش آن باشد و به استقلال اقتصادی کشور مخصوصا در محصولات استراتژیک کشاورزی مدد رساند.
• برخی آرا که این روزها مطرح شده است، نه تنها کمکی به رونق تولید و کنترل تورم نمی کند که تورم سرسام آوری را بر ملت تحمیل می نماید و نه تنها رونقی در تولید ایجاد نمی کند که تولید را به سمت قهقرا می برد. لذا باید خیلی دقیق و از سر مسئولیت شناسی مسائل را مورد بررسی قرار داد.
• اینجا موضع منافع ملی کشور است، حقوق ملت اینجا قرار دارد. مساله یک و بدوهای کم حاصل سیاسی نیست که البته کار نادرست و فرصت سوزی است و مجلس در این بخش وظیفه خود را صبوری می داند. لکن مساله تورم، گرانی و بیکاری امری نیست که ذیل تعارفات یا توهمات انتخاباتی قرار گیرد.
• دولت توان و توشه خود را در لایحه بودجه در حل این دو موضوع به خرج دهد. اگر مبنای کار این باشد مجلس در کنترل گرانی، و رفع بیکاری همکاری صمیمانه با دولت خواهد داشت.
• چند بار رهبر انقلاب به حق تذکر دادند که در این مسائل، مانند هدفمند کردن یارانهها موضوع به تصمیم مجلس مربوط است. طرح این مسائل در جامعه قبل از اینکه به مجلس داده شود و مورد بررسی کارشناسی واقع گردد و به تصویب رسیده شود، چه فایده ای دارد؟ جز این است که تورم را افزایش می دهد؟ همان گونه که در این روزها قیمت ارز افزایش یافت و قطعا مجلس تحت فشار تصمیم نخواهدگرفت. مبنای کار مجلس کارشناسی واقع بینانه اقتصادی خواهد بود.
• بحث در گسترش قلمرو مدیریتی نیز در شرایط فعلی وجهی ندارد. هر قوهای تعریف مشخص در قانون اساسی دارد و کسانی که با قانون آشنا هستند، توجه دارند که روح قانون اساسی تمرکز مدیریت بی قید و شرط را نمی پذیرد. لذا با فرض اینکه یک بحث نظری است، مفسر این امور شورای نگهبان است. این امر هم بیان گردیده. لذا خلائی از نظر قانونی وجود ندارد. مخصوصا با توجه به شرایط کشور، طرح این گونه امور جز متلاطم کردن فضای کشور اثری برای آن مترتب نیست.
• مجلس امیدوار است همه اراده ها به جای طرح اینگونه مسائل معطوف به حل مشکلات معیشتی مردم و رفع گرانی و بیکاری شود و اینگونه ارادههای مسئولیت شناس را قدر می نهیم. از خداوند می خواهیم همگان را در طریق هدایت خود قرار دهد