آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 5 آبان ماه 1391 برابر با 2012 Friday 26 October

محکوميت حکومت اسلامی در سازمان ملل

حکومت اسلامی در اجلاس کميته سوم مجمع عمومی سازمان ملل بخاطر اعدامهای جنايتکارانه، شکنجه زندانيان و نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران به شدت محکوم شد.

گزارشگر ويژه سازمان ملل برای حقوق بشر در ايران در سخنرانی روز گذشته خود در اجلاس کميته سوم، خواستار آزادی فوری زندانیان سیاسی و توقف اعدامها در ايران شد.

همچنين نمايندگان کشورهای مختلف جهان از جمله نماینده اتحاديه اروپا، نماينده آمريکا، نماينده انگلستان، نماينده نروژ، نماينده کانادا و نمايندگان سوئيس، جمهوری چک و برزيل در سخنان خود حکومت اسلامی را به خاطر جناياتش محکوم کردند و خواستار توقف سرکوب و اعدام در ايران شدند.

در گزارش 23 صفحه ای احمد شهيد گزارشگر ويژه سازمان ملل آمده است، زندانيان سياسی کماکان از دسترسی کافی به خدمات پزشکی محروم هستند که اين امر منجر به فوت دستکم دو زندانی در زندان رجايی شهر شده است. اين گزارشها همچنين در مورد وخامت وضعيت سلامتی زندانيان سياسی که با وضعيت بد بهداشتی روبه رو هستند، محروميت از تغذيه مناسب، و دسترسی محدود به اعضای خانواده خبر دادند.

پس از سخنان گزارشگر ويژه، نمايندگان کشورهای مختلف در اين اجلاس، در سخنرانيهای خود، نقض حقوق بشر در ايران را محکوم کردند و از گزارشگر ويژه خواستار اقداماتی برای وادار کردن حکومت اسلامی به تبعيت از التزامات بين المللی شدند.

نماينده آمريکا در اين زمينه گفت، سرکوب در ايران وحشتناک است، شکنجه و اعدام زندانيان سياسی نمونه هايی از نقض پيمانهای بين المللی در حقوق مدنی و سياسی هستند. بسياری در ايران تنها به دليل تلاش در به کارگيری حق آزادی، بدون طی شدن هيچ گونه روند قضايی، به اعدام محکوم شدند.

نماینده اتحاديه اروپا نیز گفت، عميقا از وضعيت حقوق بشر در ايران نگران است زيرا تمامی کنوانسيون های جهانی مربوط به حقوق بشر توسط رژيم تهران نقض می شود.

نماينده انگلستان ضمن محکوم کردن نقض حقوق بشر و اعدامها در ايران، از گزارشگر ويژه خواستار اقدام فوری در اين زمينه شد.

نماينده کانادا اعمال شکنجه و ساير مجازاتهای ظالمانه توسط حکومت اسلامی را محکوم کرد و گفت، شديدا نگران وضعيت حقوق بشر در ايران است. او نسبت به سلب آزاديها از جمله آزادی بيان و برگزاری اجتماعات و محدوديتها عليه زنان در ايران ابراز نگرانی کرد.

همچنين نماينده دولت نروژ، نسبت به نقض گسترده حقوق بشر ابراز نگرانی کرد و خواستار آزادی زندانيان سياسی شد.

نمايندگان ساير کشورها از جمله سوئيس، جمهوری چک و برزيل خواستار اقدامات بين المللی برای توقف اعدامها در ايران شدند.

در اجلاس کميته سوم مجمع عمومی، نماينده جمهوری اسلامی، در قبال موج محکوميتها از سوی گزارشگر ويژه و کشورهای مختلف، واکنشی پرغيظ و کين نشان داد و گفت، چرا به نقض حقوق بشر در کانادا و اتحاديه اروپا و آمريکا پرداخته نمی شود

گفتنی است برخلاف دوره های قبل که تعدادی از حکومتهای ناقض حقوق بشر و متحدان رژيم، به دفاع از جمهوری اسلامی پرداخته اند، اين بار تنها حکومت چين که خود رکوردار ديگر اعدام در جهان است، از رژیم حمايت کرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved