مدیرکل دفتر امور حیات وحش و آبزیان سازمان حفاظت محیط زیست کشور از عدم وجود استانداردهای بین المللی در باغ وحش های کشور خبر داد.
محمدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه حدود 40 باغ وحش، باغ پرندگان، مراکز نگهداری جانوران وحشی در کشور وجود دارد گفت: استان هایی نظیر تهران، فارس، مازندران و گیلان بیشترین سهم در این زمینه را دارا می باشند.
وی با بیان اینکه هیچ باغ وحشی با استانداردهای بین المللی در کشور وجود ندارد ادامه داد: در راستای ایجاد رشد کیفی و کمی در مراکز نگهداری جانوران و پرندگان دستورالعملی شامل اصول و استانداردهای زیست محیطی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تهیه و به استان ها ابلاغ شده است.
مدیرکل دفتر امور حیات وحش و آبزیان سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه شرایط مالی برخی از مراکز نگهداری حیوانات اصلا مناصب نیست و همین موضوع باعث کاهش کیفیت در ارائه خدمات می شود تصریح کرد: با توجه به مکاتباتی که با استانداردهای سراسر کشور انجام شده قرار است این مراکز از تسهیلات بانکی بهره مند بشوند.
محمدی با تاکید بر اینکه 50 درصد این مراکز دارای شرایط بسیار نامطلوبی هستند افزود: باغ وحش ها باید جنبه ها و کارکردهای تفریحی- آموزشی خود را تقویت کنند تا شاهد توسعه و آموزش فرهنگ حفاظت از محیط زیست در میان مردم باشیم.
وی با بیان اینکه شرایط نگهداری حیوانات بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است افزود: تغذیه و بهداشت حیوانات به عهده سازمان دامپزشکی است.
مدیرکل دفتر امور حیات وحش و آبزیان سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به مطلب بالا افزود: در محدوده شهری نیز شهرداری ها هم در این امر سهیم هستند.
محمدی خاطرنشان کرد: در راستای نظارت بیشتر بر باغ وحش ها کمیته های استانی متشکل از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان دامپزشکی ایجاد شده است.