آدرس پست الکترونيک [email protected]









یکشنبه، 19 شهریور ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 09 September

تعطیلی 5 مدرسه دخترانه به دلیل نا امنی

کوچ اجباری ساکنان قدیمی محله هرندی ،تعطیلی مدارس دخترانه به دلیل نا امنی محله ، سکونت افغانی ها و مهاجران و کارگران فصلی ،نا امنی پارک ها و... از مهمترین معضلات یکی از محلات قدیمی پایتخت است .

به گزارش خبرنگارمهر،جایی نزدیک به انتهای تهران . این جا آسمانش همیشه خاکستری و پردود است و برای آفتابی شدن معتادان نیازی به تاریکی شب نیست . در میانه روز هم به این محله سر بزنی حضور معتادان و اراذل و اوباش را در پارک ها و سر کوچه ها می بینید .

بوستان های این جا پر از کودکانی است که در کنار سرنگ های آلوده و معتادانی که زیر سایه درختان چمباتمه زده اند بازی می کنند .محله هرندی یکی از قدیمی ترین و پر آسیب ترین محله های تهران است . قدمت این محله بر اساس نقشه های قدیمی تهران به زمان صفویه می رسد .

در حال حاضر 7هزار و 843 خانوار در این محله ساکن هستند. کل جمعیت این محله 28هزار و 236نفر است که از این تعداد 15هزار و 589 نفر مرد و 12هزار و 647نفر زن هستند. از این جمعیت حدود ده هزار و 120نفر شاغل، 726نفر بیکار، 20هزار و 124نفر باسواد، 5هزار و 702نفر بی سواد است.

به گفته یکی از اهالی قدیمی محله هرندی افراد نامدار بسیاری هم چون شیخ رجبعلی نکوگویان (خیاط)، آیت الله حاج سید محمد تقی گوشه، آیت الله انصاری، شهید صفارهرندی، شهید بخارایی و ... در این محله ساکن بودند.

اما این محله قدیمی معضلات بسیاری دارد. پرویز اکبری عضو شورایاری محله شوش هرندی درباره معضلات این محله تاریخی در تهران می گوید: محله شوش هرندی با معضلاتی هم چون حضور معتادان و مواد فروشان و اراذل و اوباش در پارک ها و کوچه ها مواجه است. ساکنان آبرومند این محله با ناامنی ها گذران زندگی می کنند. بی عدالتی ها موجب شده که تمام حسن های این محله دیده نشود.ناامنی و وجود اراذل و اوباش باعث شده که 5 دبیرستان و هنرستان دخترانه به طور کامل تعطیل شوند.

هرچند محمود حسینی ،معاون آموزش متوسطه شهر تهران اما این خبر را تایید نمی کند و می گوید : اطلاعی از تعطیلی این 5 مدرسه به دلیل نا امنی منطقه خبر ندارد.

اکبری ادامه می دهد : بر اثر معضلات این محله، خانواده های متدین و قدیمی به تدریج از محله رفتند. برخی از خانواده های دیگر خانه های خود را به کارگران فصلی و افغانی اجاره دادند. از طرفی برخی خانواده های مهاجر که برای دستفروشی به تهران می آیند، با توجه به این که قیمت اجاره نشینی در این محله پایین است، در این محل ساکن می شوند. ما از شورای شهر و دیگر نهاد های مسئول در این شهر می خواهیم که به مشکلات این شهر رسیدگی کنند.

عضو شورایاری محله شوش هرندی با اشاره به امکانات این محله می گوید: : این محله 17مسجد، 10حسینیه، 3 مرکز فرهنگی و 6 زمین بازی دارد.

او با اشاره به درخواست های شورایاری و ساکنان محله شوش هرندی از شورای شهر، شهرداری و دیگر سازمان های شهری می گوید: جمع آوری و ساماندهی معتادان مخصوصا معتادین پارکها، جمع آوری مواد فروشان و اراذل و اوباش، فراهم کردن امکان فعالیت بانوان وکودکان در پارکها ، فعال شدن پلیس محلات و شرکت های حفاظتی خصوصی ، انتقال گاراژهای باربری از خیابان شوش و واگذاری پارک های سطح حوزه استحفاظی به اجرائیات شهرداری ،تخریب خانه های در حال ریزش و فرسوده، از خواست های ماست.

میکائیل سعید دبیر دبیران شورایاری منطقه 12 نیز معتقد است : رفع برخی از مشکلات محله شوش هرندی هزینه زیادی نمی خواهد، تنها کافی است خانه های ترک اعتیاد و خانه خورشید از این محله به جای دیگری منتقل شوند .




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved