روزنامه اعتماد: مهدي كلهر، مشاور رسانهيي احمدينژاد در دولت نهم كه در دولت دهم بيشتر حاشيهنشين بود، با نزديك شدن به موسم صفكشيهاي انتخاباتي بار ديگر به محافل خبري تيم دولت رونق داده است.
او كه سال گذشته با بيان نظرات خود پيرامون حجاب در ويژهنامه خاتون خبرساز شده بود، روز گذشته در گفتوگو با شبكه ايران (سايت منسوب به روزنامه ايران)، به دفاع تمامقد از احمدينژاد پرداخت و او را فردي داراي تفكر باز معرفي كرد. كلهر همچنين نسبت به خطر مطرح شدن «احمدينژاد قلابي» توسط مخالفان احمدينژاد هم هشدار داد.
او حتي در ماجراي جدايي ياران سابق از احمدينژاد هم ردپاي امريكا و انگليس را ميبيند. سايت شبكه ايران در ابتداي اين گفتوگو كلهر را اينگونه معرفي كرده است: «مهدي كلهر را ميتوان يكي از جالبترين شخصيتهاي سوم تيري و حامي محمود احمدينژاد دانست. آن روزهايي كه محمود احمدينژاد در تبليغات رسانههاي وابسته به ستاد انتخاباتي كانديداهاي رقيب، فردي تيرخلاصزن معرفي ميشد كه قرار است پس از رياستجمهوري در خيابانها ديوار بكشد و زنان و مردان را از هم جدا كند، مهدي كلهر با موهاي دماسبي و شلوار جين پابهپاي احمدينژاد ميدويد و برنامههاي رسانهيي او را تنظيم ميكرد! جريانات سياسي و رسانههاي وابسته به آنها اين روزها رييسجمهور متحجر 84 را به ليبراليزم فرهنگي و عدول از آرمانهاي سوم تير متهم ميكنند. جالب اينجاست كه مهدي كلهر ميگويد نگاههاي فرهنگي رييسجمهور از او هم بازتر است!»
در ادامه بخشهايي از نظرات كلهر درباره احمدينژاد و دولت او را ميخوانيد:
يادم ميآيد در يكي از جلسات آقا فرمودند كه دولتي مكتبيتر از دولت احمدينژاد نيامده و در آينده هم نخواهد آمد. من هم خيلي خوشحال شدم هم بسيار ناراحت چون فرمودند مثل اين دولت نخواهد آمد.
من از دكتر دور هستم و يك سال و نيم است كه ايشان را از نزديك نديدهام اما انحراف به معني عدول از ارزشها يا تغيير مسير را به هيچ وجه در دولت دهم نميبينم و چيزي احساس نميكنم.
از همان سال 83 كه با رييسجمهور همراه بودم و جلسات خصوصي زيادي با هم داشتيم، احمدينژاد همين نگاههاي باز فرهنگي را مطرح ميكرد. نگاه رييسجمهور به مساله حجاب و ساير مسائل فرهنگي، همان نگاه سالهاي 83 و 84 و مبتني بر اعتماد و احترام به مردم است اما برخي افراد بر اساس تصورات ذهني خود سخن ميگويند.
سياستگذاري فرهنگي كشور در اختيار رييسجمهور نيست و در اين حوزه شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصميمگير است. رييسجمهور مانند همه اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تنها يك راي دارد.
نگاه فرهنگي احمدينژاد از من هم بازتر است و در اين مورد با هم اختلاف داريم!
همه جداييها را هم نبايد محصول نقاط ضعف ياران سابق دانست و چه بسا رييسجمهور هم اشتباهاتي را مرتكب شده باشد. البته طبيعي است امريكا و انگليس در برابر كسي كه منافعشان را به خطر مياندازد و در مقابلشان ميايستد، بيكار نخواهند نشست و بين او و يارانش فتنهانگيزي ميكنند.
مردم همواره بر اساس انتظارات و تصوري كه از افراد داشتهاند، راي دادهاند. از اين منظر، راي مردم حتي به هاشمي و خاتمي هم اشتباه نبود هر چند ممكن است اين افراد نتوانسته باشند وظايفشان را عملي كنند.
احمدينژاد نماد مديريت ارزشهاي انقلاب است. مردم سادهزيستي، صداقت و صراحت احمدينژاد را دوست دارند و به همين دليل اگر اشتباهي هم صورت بگيرد، آن را ناديده ميگيرند. شجاعت در دفاع از حقوق ملت، براي مردم بسيار مهم است و حتي كساني كه انقلابي هم نيستند، ترجيح ميدهند يك انقلابي مثل احمدينژاد سر كار باشد چرا كه مساله سرنوشت خون شهدا و 1400 سال تاريخ شيعه مطرح است.
دولتهاي قبلي سادهانگار بودند و ما را به توهم توطئه متهم ميكردند. بنده سالهاي 83 و 84 به اكثر استانهاي ايران سفر و با جوانان صحبت كردم كه نتايج بسيار وحشتناكي داشت. ميتوانم بگويم بيش از 70 درصد جوانان كشور آيندهشان را در خارج از كشور ميديدند و دنبال اين بودند كه براي يافتن شغل به ژاپن و حتي فيليپين سفر كنند. الان ضريب اميد نسل جوان قابل قياس با سالهاي 84 و 88 نيست.
امروز به بركت تلاشهاي رييسجمهور، نام ايران سكه رايج جهان است. خدا را شكر كه ياران احمدينژاد هيچكدام در كانادا و انگليس اقامت ندارند!
جريانات معارض سوم تير در انتخابات رياستجمهوري آينده با توجه به غالب بودن گفتمان احمدينژاد، ممكن است افرادي را به عنوان احمدينژاد تقلبي با شعارهاي تقلبي به صحنه بياورند. نبايد تصور كنيم كار تمام شده و همواره بايد مراقب بود جريانات ماقبل سوم تير با نقابي جديد به صحنه بازنگردند.