آدرس پست الکترونيک [email protected]









پنجشنبه، 5 مرداد ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 26 July

طرح تغییر مجری انتخابات بوی فتنه می دهد

صریح نیوز: سیاسیون و نمایندگان جنبش دانشجویی با انتقاد از مطرح شدن طرح تغییر مجری انتخابات، تصریح کردند: طراحان این موضوع در خوش بینانه ترین حالتیا در غفلت به سر می برند و یا با نیت سوء قصد تخریب و افزایش فشار های سیاسی علیه دولت را دارند.

اصلاح قانون انتخابات موضوع جدیدی نیست و قانون انتخابات بارها در طول سی سال گذشته دستخوش اصلاح بوده است،‌اما این بار عده ای با اهداف خاص انگشت اشاره را در این موضوع بسیار مهم متوجه تغییر نهاد برگزار کننده انتخابات یعنی « دولت» کرده اند.

در حالی که دولت، نهاد اصلی حاکمیت در امور اجرایی کشور به شمار می آید و هر گونه تلاشی برای تضعیف دولت، منجر به تضعیف نظام جمهوری اسلامی محسوب خواهد شد .

شبکه ایران در خصوص این موضوع نظرات سیاسیون و نمایندگان جنبش دانشجویی را جویا شد تا ارزیابی آنان را از مطرح شدن چنین موضوعی از سوی برخی چهره های سیاسی منتشر کند.

امیریان: طرح انتقال اجرای انتخابات از دولت به سایر نهادها، اعتماد و اطمینان مردم به نظام را زیر سوال می برد

مهدی امیریان درگفت و گو با شبکه ایران با اشاره به اظهارات باهنر و اطرافیان وی مبنی بر انتقال اجرای انتخابات از دولت به سایر نهادها،‌خاطر نشان کرد: این موضع نه تنها جزو اولویت های کشور نیست،‌بلکه التهاباتی را نیز بی جهت به فضای سیاسی کشور تحمیل خواهد کرد.

وی با بیان این مطلب که طرح این موضوع حداقل درآستانه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ضرورت ندارد، بیان داشت: مطرح شدن این موضع موید برخی شبهات همچون تقلب در انتخابات است که در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم فتنه گران با اهدافی خاص آن را عنوان می کردند.

دبیر کل دفتر تحکیم وحدت خطاب به باهنر و برخی طرفداران انتقال برگزاری انتخابات از دولت به دیگر نهادها تصریح کرد: مسایل معیشتی،‌نظارتی،تسریع و تلاش در فرایند تولید ملی، تقویت صنعت و رفاه اقتصادی اولویت های اساسی کشور به شمار می آیند، نه طرح موضوعاتی که موجب فضا سازی های کاذب و ایجاد اتهاب و تنش در جامعه شود.

وی با تأکید بر اینکه تا کنون انتخابات در ایران با سلامت کامل برگزار شده است، تصریح کرد: مشارکت گسترده و حداکثری مردم تأیید کننده اطمینان و اعتماد آنان به مجریان برگزاری انتخابات است.

امیریان افزود: نباید با طرح مسایل حاشیه ساز اطمینان و اعتماد مردم به برگزار کنندگان انتخابات را زیر سوال ببیریم.

پهلوان: طرح تغییر مجری انتخابات بوی فتنه می دهد

محمد پهلوان، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور نیز در ادامه این گفت و گو با تأکید بر اینکه مطرح شدن این موضوع درفاصله کمتر از یک سال که به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باقی است، به مصلحت کشور نیست،‌گفت: طرح این موضوع نه تنها مثبت ارزیابی نمی شود،‌بلکه بوی فتنه می دهد، چرا که در راستای تحقق خواسته های دشمنان داخلی و خارجی است.

وی تصریح کرد: باید همه سیاسیون و فعالان مراقب باشند،‌با طرح چنین حرف هایی در پازل فتنه ای که دشمن در حال برنامه ریزی و توطئه علیه نظام است، بازی نکرده و در مسیر تکمیل پازل آنان گام بر ندارند.

این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری آینده باید براساس قانون اساسی اجرایی و عملیاتی شود،‌خاطر نشان کرد: مطرح شدن هر بخشی خارج از فضای قانونی،‌ منجر به طمع ورزی دشمنان و ایجاد اصطکاک و انفکاک در بین نیروهای خودی می شود.

وی اضافه کرد: بهتر است سیاسیون پایبند قانون باشند و مباحث خود را قبل از رسانه ای کردن با قانون اساسی تطبیق دهند، تا کشور بیش از این هزینه سخنان بدون دقت و تدبر آنان را ندهد.

پهلوان با اشاره به اینکه مردم هوشمند و بصیر ایران اسلامی همچون گذشته درانتخابات آینده نیز راه را به درستی تشخیص خواهند داد، افزود: انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در کمال صحت و سلامت برگزار شده و باردیگر دشمنان را ناکام می گذارد،‌لذا بهتر است سیاسیون نیز به وظیفه خود به درستی عمل کرده و به دنبال ایجاد فضای تنش زا در کشور نباشند.

مستأجران: هدف از مطرح شدن طرح تغییر مجری انتخابات تخریب دولت است

مصطفی مستأجران،‌ مسول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با اشاره به اینکه مطرح شدن تغییر مجری انتخابات را ورود زود هنگام به مباحث انتخاباتی دانست و افزود: این در حالی است که مقام معظم رهبری مسئولان را از ورود زود هنگام به مباحث انتخاباتی پرهیز داده اند.

وی با اشاره به اینکه طرح تغییر مجری انتخابات در این شرایط حساس که درگیر توطئه های اقتصادی دشمنان هستیم، هیچ منطقی ندارد،‌خاطر نشان کرد: اگر قرار به تغییر و تکمیل قانون انتخابات باشد باید این امر در زمان مناسب و با دقت نظر کاملی و بدون جار و جنجال رسانه ای صورت گیرد.

مستأجران با بیان حساسیت انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، تصریح کرد: این انتخابات اولین انتخابات ریاست جمهوری پس ازفتنه 88 است، لذا نباید با طرح این قبیل مباحث به شروع موضوعات دوران فتنه از جمله تقلب در انتخابات دامن زد.

وی ادامه داد: نمایندگانی که طرح تغییر مجری انتخابات را مطرح می کنند یا در غفلت به سر می برند و یا اینکه سوء نیتی در این خصوص دارند.

این فعال دانشجویی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در انتخابات هرگز به رأی مردم خیانت نشده است،‌ بیان داشت: عده ای با ایجاد فشار قصد تخریب هرچه بیشتر دولت را دارند.

وی افزود: با وجود مشکلات و مسایل اقتصادی مطرح کردن طرح تغییر مجری انتخابات کار اشتباهی است.

مستأجران اضافه کرد: اگر طرح نظارت مجلس بر نمایندگان اجرای و عملیاتی شود،‌ عده ای به خود اجازه نمی دهند که مباحث حاشیه ای را مطرح و از موضوعات انحرافی همچون طرح تغییر مجری انتخابات سخن بگویند.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه تغییر مجری انتخابات ضرورتی ندارد، گفت: البته در مواردی شاید نیاز به اصلاح قانون انتخابات وجود داشته باشد، اما این موضوع در جهت اهداف رو به جلوی کشور امری صحیح به شمار می آید وهیچ ربطی به تغییر مجری انتخابات، ندارد.

برگزاری انتخابات توسط نهادی غیر از دولت زمینه ساز بی اعتمادی عمومی به نظام است

عضو شورای مرکزی موتلفه گفت: طرح موضوع انتقال برگزاری انتخابات از دولت به نهادهای دیگر دسیسه و مقدمه چینی اصلاحات برای بازگشت به فتنه 88 است.

حمیدرضا ترقی در گفتگو با شبکه ایران طرح موضوع انتقال برگزاری انتخابات از دولت به نهادهای دیگر را در شرایط کنونی خودزنی دانست و بیان کرد: طرح این مسئله در این شرایط اولا یک خودزنی است و دقیقا در راستای بی ا عتبار کردن دستگاه اجرایی کشور است و ثانیا در مسیر سلب اعتماد عمومی مردم از مجریان انتخابات در طی سالهای گذشته است که از جناح ها و طیف های سیاسی مختلفی بوده اند و بر اساس نظر مقام معظم رهبری توانسته اند انتخابات سالمی را طی سی سال گذشته برگزار کنند.

وی با تاکید بر اینکه نفس طرح مسئله بازی در پازل دشمن است گفت: باتوجه به اینکه ایجاد یک تشکیلات فراقانونی هزینه سنگینی را بر دوش نظام خواهد گذاشت این موضوع نمی تواند به صورت طرح در مجلس ارائه شود در نتیجه باید در قالب لایحه ای از سوی دولت به مجلس تقدیم شود که انجام چنین اقدامی از سوی دولت اعتراف به ضعف در برگزاری انتخابات است که هیچ دولتی این کار را نمی کند.

عضو شورای مرکزی موتلفه در توصیه به مطرح کنندگان این موضوع اظهار داشت: نخبگان سیاسی سعی کنند در پازل طراحی شده دشمن بازی نکنند و افکار عمومی را به سمت بی اعتنایی به نظام، مجریان و ناظران انتخابات سوق ندهند.

ترقی در پایان گفت: طرح چنین مسائلی در زمان نزدیک به انتخابات دسیسه و مقدمه چینی اصلاحات برای بازگشت به فتنه 88 است.





Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved