به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی بالغ بر ۱۲ هزار فارغ التحصیل کشاورزی در این استان آذربایجان شرقی وجود دارد که ۵ هزارنفر از آنها بیکار هستند.
به گزارش ایلنا از تبریز، محمود صادقی اورنگی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت و استعداد بخش کشاورزی میتوان برای اشتغالزایی آنان اقدام اساسی انجام داد.
او همچنین از کسب مجوز برای استخدام ۱۰۱ مهندس ناظرکشاورزی در سال ۹۱ خبرداد و گفت: اجرای این طرح تا پایان سال ۹۳ با کسب مجوز از وزارت متبوع تداوم خواهد یافت که تلاش میشود با توجه به حجم بالای طرحهای سازمان جهاد کشاورزی استان، این سهمیه افزایش یابد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهادکشاورزی استان عناوین رشتههای شغلی مورد نیاز در این زمینه را شامل کارشناس ماشینآلات، کارشناس آموزش ترویج کشاورزی، کارشناس امور اداری، کارشناس دامپروری، کارشناس آب و خاک، کارشناس حقوقی، کارشناس حفظ نباتات، کارشناس باغبانی، کارشناس امورزمین، کارشناس اصلاح نباتات و زراعت، کارشناس امور مالی، کارشناس صنایع غذایی و کارشناس اقتصاد کشاورزی اعلام کرد و گفت: واجدین شرایط جهت اطلاع از روند استخدام ناظرین میتوانند به سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی استان مراجعه نمایند.
محمود صادقی اورنگی به بهره وری نیروی انسانی در بخش کشاورزی به عنوان یک استعداد فوق العاده اشاره کرد و افزود: امسال با توجه به اینکه کشاورزی در اولویت اول دولت و مسئولان استان است باید در این حوزه یک تحول جدی رخ دهد که امیدواریم با اختصاص۲۰۴ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به طرحهای توسعهای و سرمایه گذاری کشاورزی از این ظرفیت استفاده درست کرد.
وی به جلسات مستمر کارگروه توسعه کشاورزی در استان و آمادگی برای واگذاری زمین و تسهیلات مورد نیاز با اولویت فارغ التحصیلان کشاورزی بومی اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه و در قالب طرح ضربتی ۹۶ هزار هکتار اراضی مستعد شناسایی شده که علاقمندان این بخش میتوانند با ۱۰ درصد آورده شخصی از تسهیلات کم بهره ۷ درصد به ازای هر نفر متقاضی ۳۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به ارایه خدمات سازمان جهادکشاورزی به مردم از طریق دفاتر پیشخوان دولت اظهار داشت: در راستای اجرای آیین نامه ایجاد بهره برداری از دفاتر پیشخوان دولت و بخش عمومی غیر دولتی مصوب ۱۸ خرداد ماه سال ۸۹ و همچنین تسهیل در نحوه خدمت به تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی، از سال گذشته ارایه خدمات سازمان جهادکشاورزی به مردم از طریق دفاتر پیشخوان دولت در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
او با بیان اینکه تمرکز فعالیت سازمان جهاد کساورزی بر کاهش هزینههای کشاورزی استوار شده است، اظهار داشت: خدمات دفاتر پیشخوان دولت میتواند بخش قابل توجهی از هزینههای سازمان را کاهش دهد.