پروژه یادگار امام که قرار بود فروردین ماه امسال به بهرهبرداری کامل برسد هنوز با مشکل مواجه است. نایب رئیس شورای شهر تهران معتقد است که« شهرداری در آخرین نقطه این پروژه لجبازی میکند.»
خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه شهری ـ ادامه پروژه یادگار امام که رو به پایان است در تقاطع دستغیب دچار مشکل شده است. «پادگان جی» یکی از معارضان پروژه این بزرگراه است. مازیار حسینی معاون فنی و عمران شهرداری تهران میگوید: بحث معارضان این بزرگراه بحث پیچیده ای بود و هنوز هم هست که همکاران بنده در صدد رفع آناند.
اما حسن بیادی نایب رئیس شورای شهر تهران معتقد است که شهرداری در اینباره لجبازی میکند. او در جلسه امروز شورای شهر تهران با انتقاد از این رفتار شهرداری تهران گفت: برخی از پروژههای شهرداری بیش از زمان معین شده طول میکشد. در این بخش باید کار کارشناسی دقیقی صورت گیرد که چرا برخی از این پروژهها بیش از زمان مشخص شده به اتمام میرسد.
او در ادامه به انتقاد از معاون عمرانی شهردار پرداخت. به گفته بیادی پروژه یادگار امام به بنبست رسیده است و در حالیکه « میتوان این پروژه را برای مردم شیرین کرد شهرداری بنا دارد این پروژه را به کام مردم تلخ کند.» بیادی همچنین از اعضای شورای شهر خواست تا« این مشکل را برطرف کرده و بافت قدیمی این مجموعه را حفظ کنند.»
در ادامه این جلسه رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران هم گفت: در سال 89 شهرداری قول داد تا فروردین 91 این پروژه به اتمام برسد اما در حال حاضر با مشکلی در تقاطع دستغیب روبروایم که به راحتی میتوان این مشکل را برطرف کرد.
حمزه شکیب همچنین از جلسه کمیسیون عمران برای رفع این مشکل خبر داد که با حضور معاونت عمرانی شهرداری تهران برگزار خواهد شد.
معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم که در این جلسه حضور داشت در سخنانی به دفاع از خود پرداخت و گفت: در صورت رفع این معارض بزرگراه یادگار امام تا دو ماه آینده به شهروندان تحویل داده میشود.
به گفته مازیار حسینی بخشی از پادگان جی باید آزادسازی شود تا این بزرگراه در این بخش تکمیل شو. در صورتی که کل پادگان تحویل داده شود بزرگراه در فاز بعدی به میدان فتح و 9 دی خواهد رسید.
او ابراز امیدواری کرد با آزادسازی پادگان جی ظرف دو ماه آینده این بزرگراه به شهروندان تهرانی تحویل داده شود. ویژگیهای خاص این بزرگراه قسمت دیگری از سخنان حسینی را تشکیل میداد چرا که به گفته اواین بزرگراه هم از نظر روشنایی و هم از نظر فضای سبر، زیباسازی و تهویه با سایر بزرگراهها تفاوت دارد. این بزرگراه فرم جدیدی از بزرگراههای دو طبقه است که در دو فاز صفر و منفی یک اجرایی شده است.
به اعتقاد معاون عمرانی شهردار تهران تراز منفی یک در اختیار تردد برزگراهی است و تراز صفر به منظور استفاده محلی اجرا شده است و با این اقدام هیچ شکاف محلهای در بزرگراه ایجاد نمیشود.