دیگربان: مدیر سایتهای «روات حدیث» و «قمنیوز» با انتشار یادداشتی «منفعتطلبی»٬ «خود برتر بینی» و «به کارگیری شیوههای تحدید کننده آزادی» را از عوامل بیاعتمادی کاربران اینترنت به مدیران فضای مجازی فارسی زبان اعلام کرد.
علی پورطباطبایی روز یکشنبه (۲۱ خرداد) در وبلاگ خود نوشته در باور عمومی مدیران فضای مجازی فارسی زبان «نمیدانند واقعا در فضای مجازی چه خبر است و با نگاهی کاملا ایدئولوژیک به فضای مجازی مینگرند.»
وی افزوده که «توانایی فنی پائین»٬ «پدرکشتگی ذاتی با کاربران» و داشتن «نگاه امنیتی» و «غیرمنطقی» از دیگر ویژگیهای مدیران فضای مجازی فارسی زبان است.
این فعال رسانهای حزبالله در ادامه یادداشت خود آورده که «مشخص نبودن مرجع تصمیم گیر» و تداوم «شیوه آزمون و خطا» در فضای مجازی فارسی زبان بیاعتمادیها به مدیران این بخش را افزایش داده است.
وی نوشته مدیران فضای مجازی فارسی زبان «دیدگاهی محدود» دارند و و خود را در قبال کاربران اینترنت «پاسخگو» نمیدانند.
مدیر سایت «روات حدیث» در ادامه آورده است: «مدیریت فضای مجازی ایران، به ساختن دوباره دیوار آهنین در فضای مجازی مشغول است. یعنی چیزی را میسازد که قبلا دیگران هم ساخته بودند.»
فعالان سایبری حزبالله که از آنها با عنوان «سربازان جنگ نرم» نیز یاد میشود٬ مدتهاست به صف منتقدان فیلترینگ و سیاستهای اینترنتی در جمهوری پیوستهاند.
با وجود این انتقادها که دامنه آن هر روز گستردهتر میشود٬ مقامهای جمهوری اسلامی سیاستهای تحدید کننده برای کاربران اینترنت در ایران را تشدید میکنند.