آدرس پست الکترونيک [email protected]









دوشنبه، 22 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Monday 11 June

سرکوبگران دانشگاه در کمیسیون آموزش مجلس رژیم

پس از برگزاری انتخابات هیات رییسه مجلس نهم، کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز در حال شکل گیری و مشخض شدن اعضای خود هستند.

در همین راستا در حالی ٢٣ نفر از نمایندگان مجلس تا کنون به عضویت کمیسیون آموزش و تحقیقات درآمده اند، که شماری از اعضای شناخته شده آن از چهره های سرکوبگر و یا افردی هستند که مواضع بسیار تندی علیه دانشجویان منتقد و مخالفین حاکمیت ابراز کرده اند.

به گزارش دانشجونیوز، حضور محمد مهدی زاهدی، مرتضی آقا تهرانی، غلامعلی حداد عادل، مهدی کوچک زاده، محمود نبویان و علی اصغر زاهدی به عنوان چهره های شناخته شده این کمیسیون، که همگی از نزدیکان آیت الله مصباح یزدی هستند، می تواند به تصویب قوانینی سخت گیرانه تر جهت اجرای طرح اسلامی کردن دانشگاه های کشور مطابق با نظریات وی منتج گردد.

با وجود اینکه در سال های اخیر وزارت علوم با همکاری وزارت اطلاعات، در روندی غیرقانونی نقش عمده ای در سرکوب جریان های دانشجویی منتقد ایفا نموده، با تجمع شماری از سرکوبگران دانشگاه در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می توان منتظر افزایش فشار بر دانشجویان و تداوم جو خفقان بر دانشگاه های کشور بود.

در ادامه به بررسی پیشینه و مواضع برخی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم می پردازیم:

محمدمهدی زاهدی: وزیر علوم پیشین جمهوری اسلامی گزینه اصلی برای ریاست کمیسیون آموزش مجلس است.

آقای زاهدی خود در دوران ریاست بر وزارت علوم به دلیل ستاره دار کردن دانشجویان به کمیسیون آموزش مجلس فراخوانده شده بود. در این دوره، شمار زیادی از دانشجویان ستاره دار شده و دانشجویان بسیاری نیز احکام محرومیت از تحصیل دریافت کردند.

وی در دیداری با آیت الله مصباح یزدی به وی قول داده بود که در مدت پنج سال تمام دانشگاه های کشور را اسلامی کند و در همین راستا شورای اسلامی کردن دانشگاه ها را تشکیل داد.

مرتضی آقا تهرانی: از شاگردان نزدیک مصباح یزدی و دبیرکل جبهه پایداری است که نامش پس از قرارگرفتن در جایگاه معلم اخلاق در کابینه محمود احمدی نژاد مطرح شد. وی در دوره قبل مجلس شورای اسلامی نیز از اعضای کمیسیون آموزش مجلس بود.

مرتضی آقا تهرانی پس از شهادت صانع ژاله به دست نیروهای امنیتی، به همراه کسانی که وی را هدف قرار داده بودند، در مراسم تشییع جنازه وی که توسط حاکمیت در دانشگاه تهران برگزار شد شرکت نمود و اقامه نماز کرد. مقامات حکومت ایران در ابتدا به دروغ کوشیدند تا صانع ژاله را یکی از بسیجیان هوادار حکومت معرفی کنند، که با افشاگری دوستان و اعضای خانواده وی این طرح ناکام ماند.

غلامعلی حداد عادل: از نزدیکان آیت الله خامنه ای و پدر همسر مجتبی خامنه ای می باشد. وی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس پیشین کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم است. با وجود نزدیکی وی به رهبر جمهوری اسلامی، تلاش های وی برای کسب ریاست مجلس نهم با شکست مواجه شد.

وی در مرداد ماه سال ٨٨، پس از حضور گسترده دانشجویان در اعتراض های پس از انتخابات، در نشست یکی از اتحادیه های دانشجویی وابسته به حاکمیت خواستار امادگی برخورد با دانشجویانی شد که در شروع سال تحصیلی اعتراض ها علیه نتایج انتخابات را ادامه دهند.

مهدی کوچک زاده: از اعضای جبهه پایداری و نزدیک به آیت الله مصباح یزدی است. وی از کسانی است که پس از اعتراض ها به نتایج انتخابات سال ٨٨ ، مواضع بسیار تندی علیه معترضین اتخاذ کرده بود.

حضور وی در دانشگاه علم و صنعت پیش از انتخابات سال ٨٨ موجب درگیری با دانشجویان معترض به حضور وی در دانشگاه شد. وی خطاب به دانشجویان گفته بود که " این جلسه مختص بسیجیان است و من بسیجی، کلا چمکه پوشم. من اصلا به عنوان یک چکمه پوشم که آمدم با رفیقای چکمه پوشم حرف بزنم."

سیدمحمود نبویان: عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، موسسه وابسته به مصباح یزدی و از اعضای جبهه پایداری است.

وی در مناظره ای با علی مطهری پیش از انتخابات مجلس در دانشگاه شریف گفته بود: بنده معتقدم علوم انسانی موجود در دانشگاه‌های ما سکولار است و نرم‌افزارها باید عوض شود. در شأن نظام ما نیست که دانشگاه‌ ما اسلامی نباشد و یا در آن حجاب نباشد و یا بین دختر و پسر گناه باشد.

علی اصغر زارعی: از اعضای ارشد جبهه پایداری و مسئول سابق سازمان بسیج اساتید کشور است.

این فرمانده سابق یگان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران از حامیان حمله کنندگان به سفارت انگلیس بود. سایت نفت نیوز در معرفی او عنوان کرده است که وی در سال ١٣٧٩ قائم مقام دانشگاه امام حسین و از همکاران و پشتیبانان حرکت خودجوش بسیج اساتید دانشگاه ها بوده است .

علاوه بر چهرهای شناخته شده، زهره طبیب زاده‌نوری مشاور محمود احمدی نژاد و رئیس مرکز امور زنان و خانواده در دولت نهم در سال‌های ٨٤ تا ٨٨، رضا صابری، عبدالوحید فیاضی، میرقسمت موسوی اصل و سید محمدباقر عبادی از اعضای جبهه متحد اصولگرایان نیز در این کمیسیون حضور دارند.

اسفندیار اختیاری کسنویه یزد، نماینده زرتشتیان در مجلس نهم، جواد هروی از شهر قاین، قاسم احمدی لاشکی از شهرهای نوشهر و چالوس، محمود نگهبان سلامی از خواف و رشتخوار، کارن خانلری نماینده اقلیت دینی ارامنه شمال کشور، علیرضا منادی سفیدان نماینده تبریز و آذرشهر و اسکو و عضو پیشین کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، عباس مقتدای خوراسگانی نماینده اصفهان، فرهاد بشیری نماینده پاکدشت و عضو پیشین کمیسیون آموزش در مجلس هشتم، عطاء الله سلطانی صبور نماینده رزن، قاسم جعفری رییس اسبق دانشگاه پیام نور خراسان شمالی، علیرضا منظری توکلی رییس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات كرمان و ابوالقاسم خسروی سهل‌آبادی عضو جبهه پایداری حضور دارند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved