آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 3 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 23 May

مجلس کم تنش با حداد عادل شکل خواهد گرفت

جوان آنلاین: شرایط کنونی کشور و تنش هایی که بعضا در میان قوا رویت می شود، مانع از تعامل قوای سه گانه گردیده و با توجه به تاکیداتی که از سوی بزرگان کشور در خصوص وحدت و انسجام بیشتر و کاهش تنش ها در کشور مطرح میگردد،لزوم ریاست یک فرد کم تنش در مجلس را بیش از پیش کرده است. بر اساس اهداف نظام جمهوری اسلامی کشور باید به سمت پیشرفت پیش برود که لازمیه رسیدن به پیشرفت وحدت است وحدتی که مانع تنش گردد و موجب شود که تمرکز کشور برای روی اقدامات موثر در پیشرفت باشد و انرژی کشور در تنش ها از بین نرود تا به این ترتیب مشکلات مردم حل گردد و به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله برسیم.

حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرنگار جوان آنلاین با بیان اینکه برای انتخاب رییس مجلس باید به مصلحت کشور توجه داشت، گفت: باید مجلس آینده را آزاد گذاشت تا بدون القات بیرونی خودش به یک تصمیمی در این رابطه برسد. اما شخصیت های مطرح برای ریاست مجلس و ریاست فراکسیون زیاد نیستند و باید دید که آیا برنامه اصولگرایان این است که ریاست فراکسیون را از ریاست مجلس تفکیک کنند یا خیر.

وی با اشاره به تاثیر گذاری کاندیداهای ریاست مجلس در شرایط کشور،تاکید کرد: هر کدام از کاندیدا شرایط خاصی را برای مجلس بوجود می آورد. نکته مهم این است که در رابطه با ریاست مجلس باید دید که متناسب باشرایط کنونی کشور،ارزیابی عملکرد مجلس هشتم، چالش ها و وظایفی که مجلس آینده دارد؛ کدام روش و نوع مدیریت برای مجلس نهم مناسب تر است.

عضو حزب موتلفه افزود: اگر ادامه وضع موجود مناسب باشد طبیعتا همچنان لاریجانی کار را ادامه خواهد داد اما اگر ادامه وضع موجود مطلوب نباشد و بر اساس رایی که مردم دادند اینگونه تحلیل شود که مردم خواستار تغییر هستند طبیعی است که گرایش به سمت فرد دیگر مانند آقای حداد عادل پدید می آید.

ترقی خاطرنشان کرد: دو کاندیدای مطرح برای ریاست مجلس نهم افراد با تجربه ای برای کشور هستند.شخصیت آقای حداد یک شخصیت کم تنش و فرهنگی است در حالیکه شخصیت آقای لاریجانی یک شخصیت سیاسی و تا اندازه ای بر اساس عملکرد مجلس هشتم در تنش بیشتر با دولت بوده است. باید دید که مصلحت آینده کشور در درجه اول به چه نوع مدیریتی ما را هدایت می کند و اتفاق نظر اصولگرایان روی کدام یک بیشتر است . باید دید در نهایت ما نیازمند وحدت و انسجام بیشتر در میان قوا هستیم یا اینکه همین روند تنش بین قوا باید استمرار پیدا کند که این نکته نقش تعیین کننده ای در تعیین رییس مجلس خواهد داشت.

وی در خصوص فراکسیون هایی که در مجلس نهم تشکیل خواهد شد،یاد آور شد: همانطور که از آمار و ارقام راه یافتگان به مجلس مشهود است دارای اکثریت ۲۱۰ نفره از اصولگرایان است و دو اقلیت اصلاح طلب و مستقل در مجلس که سه طیف را تشکیل می دهند. اصولگرایان اعم از جبهه متحد اصولگرایان، جبهه ایستادگی و جبهه پایداری هستند که به صورت ائتلافی یا اختصاصی رای آوردند ولی معتقد و پایبند به منشور اصولگرایی هستند که توسط جامعتین تدوین شده است.

وی ادامه داد: در صورتی که اصولگرایان بتوانند در مجلس نهم به سمت یک وحدت کلی پیش بروند و مجموعه اصولگرایان در یک فراکسیون متمرکز شوند و مدیریت فراکسیون بتواند نظر مساعد طیف های مختلف اصولگرایی را جمع کند از یک فراکسیون قوی و قدرتمند اصولگرایی در مجلس نهم برخوردار خواهیم شد که می تواند کارهای اساسی و مهمی را در دوران ۴ ساله خدمت خود به سرانجام برساند.

عضو حزب موتلفه خاطرنشان کرد: در صورتی که اصولگرایان نتوانند فراکسیون متحدی را تشکیل دهند و مسایل گروه گرایی، تنگ نظری و تعصبات گروهی مانع وحدت وانسجام شود؛ طبیعتا اصولگرایان را به دو فراکسیون تقسیم خواهد کرد که این دو فراکسیون فراکسیون جبهه متحد و جبهه پایداری خواهد بود. در این صورت هیچ کدام از فراکسیون ها یک اکثریت قاطع و قوی را در مجلس نخواهد داشت و نوعا فراکسیون ها فراکسیون های شکننده ای خواهند بود که قادر به تصمیم گیری های کلان در مجلس نخواهند بود.

ترقی تصریح کرد: به نظر می رسد در صورتیکه وحدت اصولگرایان تحقق پیدا کند ممکن است که ما در ذیل وحدت اصولگرایان، فراکسیون های وابسته ای داشته باشیم که این فراکسیون های وابسته مانع وحدت کلی نخواهد بود. این فراکسیون ها می تواند فراکسیون های تخصصی و حزبی باشد ولی ذیل فراکسیون اصلی به وجود خواهند آمد که تاثیری در روند کلی نخواهند داشت اما در غیر اینصورت ما شاهد یک مجلس دارای حداقل ۴ یا ۵ فراکسیون متعدد اقلیت خواهیم بود که ممکن است توانایی اقدامات اساسی را نداشته باشند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved