حمله شدیدمطهری به عملکرد مشایی و احمدینژاد:با این تفکرتان درباره حجاب، به فکر کاباره هم باشید!/متن کامل نطق نماینده تهران مجلس - علی مطهری در نطق امروز خود هم به مشایی و احمدینژاد انتقاد کرد و هم از جمعیت ایثارگران که بیشترین نقش را در تفرقه اصولگرایان در ایام انتخابات داشت و اکنون دم از وحدت میزند.
به گزارش خبرآنلاین، گزیده اظهارات وی از این قرار است:
· باید دو عنصر جهاد وامر به معروف و نهی از منکر را در جامعه زنده نگه داریم که باعث پیروزی انقلاب ما شد.
· از تلاش نمایندگان در تصویب بودجه 91 تشکر میکنم. گرچه تاخیر دولت منجر به تضییع حقوق مردم شد و مجلس فرصت ممانعت از رفع تبعیضها در جدول 12 را نیافت.
· از مردم تهران به دلیل رای قابل توجهی که به بنده دادن، متشکرم. این در حالی بود که در دو لیست اصولگرایان، از من حمایت نشده بود. این نشان میدهد که دیگر در پشت درهای بسته نمیتوان برای مردم تصمیم گرفت که زید باید وارد شود و عمر نباید راه یابد!
· انتخابات مجلس نهم حائز نقاط قوت بسیاری بود اما از نقاط ضعف آن، دخالت سپاه پاسداران در برخی حوزهها از کاندیداهای مورد نظر خود بود که بسیاری از کاندیداها این مساله را تایید میکنند. حال آنکه برخلاف توصیه امام (ره) بود.
· در آستانه افتتاح مجلس نهم هستیم. با توجه به تعداد اندک اصلاح طلبان، فراکسیون اصلاح طلبان در آن مجلس نخواهیم داشت. زیر مجموعه اصولگرایان هم سه فراکسیون تشکیل خواهد شد. یکی فراکسیون «جمعیت ایثارگران» که بیشترین نقش در ایجاد تفرقه بین اصولگرایان قبل از انتخابات مجلس نهم را داشت و اکنون که به هدفش رسیده دم از وحدت می زند. یکی فراکسیون «پایداری» که به نسبت جمعیت ایثارگران صادق تر بود و فراکسیون اصولگرایان «معتدل و مستقل».
· وحدت فرمایشی پایدار نیست. سه بینش متمایز سیاسی میان اصولگرایان هست. چگونه میتوان گروهی که اصولگرایی را تا مرز تملق پایین آورده و هر انتقادی را ضدیت با نظام تلقی میکنند با گروهی که دفاع از حقوق مردم حتی زندانیان را لازم میداند، یکی دانست؟ برداشت آنها از ولی فقیه و امر به معروف یکی نیست.
· درباره ریاست مجلس نهم عوامل خارج از مجلس اصلا نباید دخالت کنند. از نمایندگان مجلس نهم میخواهم به کسی رای دهند که به فلسفه اصلی وجود مجلس که جلوگیری از سرکشی دولت هاست اعتقاد داشته باشد و مجلس را سپر ولی فقیه کند نه ولی فقیه را سپر مجلس.
· در مساله حجاب که در اثر تشویقهای رئیس جمهور به بدحجابی به وضعیت اسف بار کنونی رسیدهایم، آقایان مشایی و احمدی نژاد بگویند که به روش اسلامی معتقدند که تحریک جنسی در جامعه اسلامی را ممنوع میداند یا روش غربی که مراکزی را هم برای این کار قائل میشوند؟
· اکنون مصداق شعر حافظ هستیم که «یک دست به مصحفیم و یک دست به جام/ گه نزد حلالیم و گهی نزد حرام». آقایان مشایی و احمدی نژاد زیرکانه کار رابه اینجا رساندهاند که تحریک جنسی را آزاد و موجب پدید آوردن عقده های روانی در جوانان شدند و به فکر کابارههای شبانه هم باشند! حال آنکه در دوره اصلاحات اگر یک صدم وضع کنونی رخ میداد، برخی به خیابانها می آمدند ولی اکنون که این پروژه در حال اجرا است، سکوت کردهاند.
· به وزیر کشور اخطار میکنیم اگر بار دیگر این بهانه را تکرار کند که «مشایی و احمدینژاد اجازه نمیدهند» او را در مجلس نهم استیضاح میکنیم. وزرا نمیتوانند خود را مسلوب الاراده بدانند و تحت تاثیر فشار از بالا کار بکنند.
علی مطهری متن کامل نطقش را در اختیار خبرآنلاین قرار داد که به قرار زیر است:
پیشاپیش سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر را به ملت ایران خصوصاً مجاهدان ارتش و سپاه اسلام تبریک میگویم. باید دو عنصر محرک در مکتب اسلام یعنی جهاد و امر به معروف و نهی از منکر را همیشه در خود و جامعه زنده نگاه داریم، چنانکه احیای این دو عنصر بود که باعث به حرکت درآمدن جامعه ما و پیروزی انقلاب اسلامی گردید.
از تلاش خوب نمایندگان محترم در تصویب بودجه سال 91 تشکر میکنم. اگرچه تأخیر زیاد دولت در ارائه لایحه بودجه موجب ضایع شدن حقوق مردم گردید و مجلس فرصت رسیدگی به مواردی مانند جدول 12 و رفع تبعیضها را پیدا نکرد.
از مردم هوشیار و موقعشناس تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات که توطئه حذف اینجانب در انتخابات مجلس نهم را ناکام گذاشتند و علیرغم آنکه نام اینجانب در هیچ یک از دو فهرست مشهور نبود، رأی قابل توجهی به این بنده دادند، سپاسگزارم. این امر نشان میدهد که رشد اجتماعی و سیاسی مردم ما به برکت تمرین مردمسالاری در طول 33 سال گذشته به حدی رسیده است که دیگر نمیتوان در پشت درهای بسته برای آنها تصمیم گرفت که زید باید وارد مجلس شود و عمر وارد نشود!، بلکه فشار افکارعمومی اجازه این گستاخی را به دوستان نادان انقلاب نمیدهد.
از نقاط ضعف انتخابات مجلس نهم با همه شکوهی که داشت، دخالت سپاه پاسداران در بسیاری از حوزههای انتخابیه به صورت حمایت جدی از کاندیداهای موردنظر خود بود. بسیاری از کاندیداها، چه آنها که رأی آوردند و چه آنها که رأی نیاوردند، این واقعیت را تأیید میکنند. این امر آفتی برای سپاه و برای آینده انقلاب اسلامی و مخالف توصیه معروف امام(ره) است. وظیفه پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی که در اساسنامه سپاه آمده، به معنی دخالت در سیاست نیست بلکه به معنی مبارزه با گروههای مسلحی مانند مجاهدین خلق، فرقان و پژاک است که قیام مسلحانه کردند.
در آستانه افتتاح مجلس نهم هستیم. روشن است که با توجه به تعداد بسیار اندک اصلاحطلبان در مجلس نهم، فراکسیون اصلاحطلبان در آن مجلس نخواهیم داشت. بلکه فقط یک فراکسیون اصلی به نام فراکسیون اصولگرایان خواهیم داشت که در زیرمجموعه خود لااقل سه فراکسیون را شامل خواهد شد. یکی فراکسیون جمعیت ایثارگران که این جمعیت بیشترین نقش را در آستانه انتخابات در ایجاد تفرقه بین اصولگرایان داشت و اکنون که به مقصود رسیدهاند، دم از وحدت میزنند. دوم فراکسیون جبهه پایداری که به نظر من صداقت بیشتری در مقایسه با دسته اول دارند و سوم فراکسیون اصولگرایان مستقل و معتدل.
کسانی که دم از وحدت میان اصولگرایان میزنند باید بدانند که وحدت همواره باید حاکی از واقعیت خارجی باشد والا وحدت مصنوعی و فرمایشی پایدار نیست. آنچه که واقعیت را تشکیل میدهد، این است که درون اصولگرایان سه بنیش متمایز سیاسی و اجتماعی وجود دارد که طبعاً در رفتار آنها مؤثر است. در واقع اصولگرایان یک جبهه را تشکیل میدهند و نمیتوان آن را به یک حزب تنزل داد. چگونه میتوان گروهی را که اصولگرایی را تا مرز تملق و چاپلوسی پایین آوردهاند و هرگونه انتقاد از حکومت و دفاع از حقق مردم را خیانت به نظام تلقی میکنند با گروهی که حتی دفاع از حقوق زندانیان سیاسی را وظیفه خود و ناشی از اصولگرایی میدانند، یکی دانست؟! برداشت اصولگرایان از مبانی و اصول مانند ولایت فقیه، آزادی بیان، نوع برخورد با امور فرهنگی و اصل امر به معروف و نهی از منکر یکسان نیست. لذا ضروریترین کار برای اصولگرایان پیدا کردن برداشت واحد از مبانی و اصول فکری است.
اما درباره ریاست مجلس نهم که این روزها تکاپوی زیادی برای آن میشود، اولاً عوامل خارج از مجلس نباید در این موضوع دخالت داشته باشند. ثانیا به منتخبان مجلس نهم پیشنهاد میکنم به کسی رأی بدهید که اقتدار مجلس به عنوان مظهر اراده مردم برای او موضوعیت داشته باشد. به کسی رأی دهید که به فلسفه اصلی وجود مجلس که همانا جلوگیری از سرکشی دولتهاست اعتقاد داشته باشد و به کسی رأی دهید که نگوید تعامل با دولت به این معنی است که اگر دولت تخلف کرد و کوتاه نیامد، ما کوتاه میآییم و به بهانه رفع تنش، اصولی را زیرپا بگذارد!
مسئله دیگر موضوع عفاف و حجاب است، که در اثر تشویق و ترغیبهای پیدا و پنهان آقای رئیسجمهور به بدحجابی و بیحجابی، اکنون به وضع اسفباری رسیده است. آقایان مشایی و احمدینژاد صریحاً پاسخ بگویند که در مسئله پوشش آیا روش اسلام را قبول دارند که میگوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه ممنوع است و التذاذات جنسی منحصر به کادر خانواده است، یا روش غربی را قبول دارند که میگوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه آزاد است و برای آنکه عقدههای روانی پدید نیاید، اماکن ویژه ارضاء غریزه جنسی نیز برقرار است. ما نمیتوانیم روش بینابینی را عمل کنیم که نه اسلام است و نه غرب، و به تعبیر دیگر، هم اسلام است و هم غرب و اکنون ما مصداق این شعره حافظ شدهایم که: «یک دست به مصحفیم و یک دست به جام/ گه نزد حلالیم و گهی نزد حرام»
آقایان مشائی و احمدینژاد که زیرکانه وضعیت پوشش اسلامی در جامعه را به اینجا رساندهاند که پوشش استاندارد شلوار و مانتوی آزاد تا زانو را تبدیل به وضعیت فعلی کردهاند و در واقع تحریک جنسی را آزاد فرمودهاند و موجب پدید آمدن عقدههای روانی در جوانان ما شدهاند، پس به فکر بخش دوم کار خود یعنی ارضای جوانان از طریق تأسیس کابارهها و کلوپهای شبانه نیز باشند، شاید آن زمان روحانیت ما و مردم متدین و حزباللهی ما که در دوره اصلاحات با یکصدم وضعیت فعلی کفنپوش به خیابان میریختند احساس مسئولیت کنند و اقدامی نمایند.
اگر بخواهند حجاب را از بین ببرند با «اللهم عجل لولیک الفرج» و با چهرههای دینی و حزباللهی از بین میبرند و اکنون این پروژه در حال اجراست. در اینجا تعلل وزیر کشور در اجرای قانون عفاف و حجاب و کوتاهی و سستی کمیسیون فرهنگی مجلس قابل گذشت نیست. به وزیر کشور اخطار میکنیم اگر همچنان تعلل ورزد و یکبار دیگر این بهانه را تکرار کند که مشایی و احمدینژاد اجازه نمیدهند؛ او را در مجلس نهم استیضاح میکنیم. معنی ندارد که وزرا بگویند تحت فشار از بالا هستیم. یکی میگوید مرتضوی، فردی که چند پرونده قضایی دارد، به من تحمیل شده و کاری از من بر نمیآید. وزیر ارشاد هم که درباره فیلمهای سینمایی و اسامی لاتین و غیره خود را مسلوب الاراده میداند. ما وزرای منفعل و بیاراده نمیخواهیم.
در مورد مسئله بحرین هم به عربستان هشدار میدهیم که اشتباه صدام را تکرار نکند. درباره حکومت و آینده بحرین مردم این کشور باید تصمیم بگیرند نه هیچ عامل خارجی. در موضوع نام خلیجفارس نیز اصرار ما بر نام خلیجفارس به دلیل دفاع از اسناد تاریخی است نه ناشی از تعصب نژادی. مسئله، اختلاف عرب و عجم نیست، آنچنانکه عربها که ید طولایی در تعصب نژادی دارند جلوه داده اند، بلکه ما میگوییم آنچه که در اسناد مسلم و موثق تاریخی ثبت شده باید ملاک واقع شود.
گفتنی است حمیدرسایی در تذکری، اتهام علی مطهری به سپاه پاسداران را غیر واقعی خواند و گفت اگر هم کسی چنین دخالتی کرده ربطی به کلیت سپاه ندارد.