ضریب افسردگی در بین زنان افزایش پیدا کرده است/براساس بررسیهای صورت گرفته سرطان سینه نسبت به حدود ۲۰ سال پیش ۴ برابر شده است/ افسردگی در ابتلا به انواع سرطانها موثر است.
ایلنا: یک استاد دانشگاه گفت: تمامی تحقیقات روانپزشکی، روانشناسی و روانکاری نشان میدهد که ضریب افسردگی در جامعه به ویژه در بین زنان افزایش پیدا کرده است.
"علی عبداالهی" در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اعلام اين مطلب گفت: اگر ضریب افسردگی در گذشته ۵ درصد بود الان به ۱۰ درصد رسیده است.
وی در مورد افزایش ضریب افسردگی در بین خانمها گفت: به خانمها گفته میشود اگرازدواج کنید خوشبخت میشوید در حالی که بعد از ازدواج وقتی وارد زندگی میشوند بر خلاف انتظاربا شماری از مشکلات وگرفتاریها مواجه میشوند.
وی افزود: دلیل دیگر در افزایش ضریب افسردگی، عدم آشنايي كافي دو فرد با يكديگر و همچنين عدم بهرهگيري مشاورهها و روانکاوی قبل ازازدواج است و به همین دلیل زمانی که ازدواج میکنند به این موضوع پی میبرند که اصلا با هم تطابقی ندارند.
عبداللهی مشکلات اقتصادی را از عوامل دیگر در افزایش ضریب افسردگی در جامعه عنوان کرد و افزود:درگذشته زندگی کردن برای همه بیدردسرتر وراحتتر بود اما امروزه برای همان زندگی باید هزینههای زیادی رامتحمل شد.
این فوق تخصصی جراحی غدد با تاکید براثرگذاری افسردگی در ابتلا به سرطان گفت: با بررسي هايي كه روي تاثیرافسردگی درسرطانهاي سینه، روده و خون انجام گرفته، مشخص شد افسردگی در ابتلا به اين سرطان موثر است.
وی با تاکید بر اینکه افسردگی در سرطان سینه جزء فاکتورهای ماژور ( عوامل اصلي) شناخته میشود افزود: افسردگی یکی از۵ فاکتور اصلی در ابتلا به سرطان سینه است و بنابراین میتوان گفت که افسردگی ۲۰ درصد در ابتلا به سرطان سینه تاثیر دارد.
عبدللهی در پایان خاطرنشان کرد: براساس بررسیهای صورت گرفته سرطان سینه نسبت به ۲۰ سال پیش ۴ برابر شده است.