روزنامه مردمسالاری: معاون قضايي دادستان کل کشور با اشاره به عملکرد ناجا در مبارزه با مواد مخدر گفت: ما در اين زمينه نشان داديم که پليس ما و عوامل مربوطه، چنانچه اراده کنند مي توانند هر کاري را محقق کنند.
به گزارش ايسنا، حسين ذبحي طي سخناني در همايش سراسري روساي پليس مبارزه با مواد مخدر، با بيان اين مطلب تصريح کرد: بايد اين اراده را در گستره مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها محقق کنيم و در عين حال آسيب ها را بشناسيم و با آنها برخورد کنيم.
وي با اشاره به قاطعيت عوامل مبارزه با مواد مخدر در کشور، اين قاطعيت را نتيجه بخش دانست و بر ضرورت طي کردن اين مسير با توان و قدرت بيشتر تاکيد کرد.
معاون دادستان کل کشور با بيان اينکه برخي اين قاطعيت را نتيجه بخش نمي دانند، اظهار کرد: اين عده معتقدند که ما مي توانيم به روند مبارزه با اين بلاي خانمان سوز نگاهي را داشته باشيم که اين نگاه مثلا در بحث مبارزه با قاچاق کالا وجود دارد. ذبحي با بيان اينکه طي سال هاي گذشته مبارزه با مواد مخدر نزديک به چهار هزار شهيد و بيش از 12 هزار جانباز بر جاي گذاشته است، کنترل تعداد معتادان، کنترل مبادي ورودي و کاهش آمار کشفيات و حجم محموله هاي ضبط شده را از جمله دستاوردهاي موجود در زمينه مبارزه با مواد مخدر دانست.
وي خاطرنشان کرد: طبق آمار، تعداد معتادان پيش از انقلاب در سال 1314 بالغ بر يک و نيم ميليون نفر يعني معادل هفت درصد جمعيت کشور بوده است. در سال 1334 نيز همين تعداد معتاد در کشور داشته ايم و اوايل سال 57 يعني پيش از پيروزي انقلاب اسلامي حدود دو ميليون نفر معادل شش درصد جمعيت وقت کشور معتاد بوده اند اما از دهه هفتاد تا کنون بين يک ميليون و 200 هزار تا دو ميليون با احتساب موارد تفنني معتاد داشته ايم.
معاون دادستان کل کشور با بيان اينکه جمعيت امروز کشور نزديک به 75 ميليون نفر است، يادآور شد: با لحاظ اين فرض محال که تعداد معتادان دو برابر آمار دو ميليون نفري آنان باشد، باز هم نسبت تعداد معتادان به جمعيت کل کشور حدود پنج درصد است.
ذبحي گفت: اين آمار نشان مي دهد که تلاش هاي انجام شده و مبارزات صورت گرفته نتيجه بخش بوده است. البته اين در حالي است که پيش از انقلاب تنها چند نوع مواد مخدر داشتيم و امروز با بيش از 2500 نوع مواد مواجه هستيم.
مجازات قاچاقچيان شيشه اجرا نشده است
فرمانده نيروي انتظامي گفت: مجازات قاچاقيان شيشه با وجود انهدام باندهاي بزرگ تاکنون اجرا نشده است.
به گزارش خبرگزاري مهر، سردار اسماعيل احمدي مقدم روز گذشته در حاشيه همايش روساي پليس مبارزه با مواد مخدردر جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سالهاي اخير حضور جمهوري اسلامي ايران در مجامع بين المللي و سفرهاي هيئتهاي ديپلماتيکي و پليسي به کشورما، در حد مطلوب بوده اما لازم است که در سطح رسانه ها و افکار عمومي داخلي و خارجي، فعاليت بيشتري داشته باشيم تا تلاش هاي کشور را در امر مبارزه با مواد مخدربيشتربه تصوير بکشانيم.
وي افزود: در 5 سال گذشته از آنجا که در مسير ترانزيت مواد مخدر به کشورهاي ديگر قرار داشتيم، هميشه متهم به همکاري در جهت ترانزيت و نداشتن کفايت لازم در کنترل عبور مواد مخدر به غرب، بوديم.
آلودگي پايتخت و کلان شهرها
به موادمخدر شيشه
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر نيروي انتظامي گفت: پايتخت و کلان شهرها مناطق آلوده به شيشه هستند.
به گزارش ايسنا، سردار علي مويدي در همايش سراسري روساي پليس مبارزه با موادمخدر نيروي انتظامي با اشاره به اقدامات جدي اين پليس در عرصه مبارزه با موادمخدر گفت: اگر مي خواهيد مقابله اي جدي در عرصه موادمخدر داشته باشيد بايد همکاري هاي خود را در عرصه ملي و بين المللي افزايش دهيد.
وي با بيان اينکه ستادکل نيروهاي مسلح به ناجا اجازه داده است تا با همکاري وزارت امور خارجه فعاليت هاي برون مرزي در زمينه مبارزه با قاچاق موادمخدر داشته باشيم، گفت: اميدوار هستم با فرصت پديد آمده افزايش کشفيات در زمينه موادمخدر داشته باشيم.