بيش از ۵۰ درصد جمعيت ايران كه تحصيلات عالى دارند، از اينترنت استفاده مى كنند، در حالى كه ميزان دسترسى به اينترنت در ميان افرادى كه داراى تحصيلات ابتدايى يا راهنمايى هستند كمتر از ۶ درصد است.به گزارش ايرنا، اتحاديه جهانى مخابرات(ITU) در گزارشى كه در دى ماه سال جارى منتشر شده به بررسى رابطه بين سطح تحصيلات و ميزان استفاده از اينترنت پرداخته است. بر اساس نتايج اين گزارش، در بعضى از كشورهاى در حال توسعه مانند ايران، هندوراس و پاراگوئه تفاوت كاربرد اينترنت بين افراد تحصيل كرده و افراد با تحصيلات كمتر چشمگير است. بر اساس گزارش اتحاديه جهانى مخابرات، بيشتر از ۶۰ درصد از افرادى كه تحصيلات ابتدايى يا راهنمايى داشتند در كشورهاى كره جنوبى، سوييس و نيوزيلند و بيشتر از ۹۰ درصد كسانى كه تحصيلات عالى داشتند كاربر اينترنت هستند.
داده هاى مربوط به كاربرد اينترنت در آموزش نشان مى دهد كه استفاده از اينترنت در ميان كسانى كه تحصيلات بالاترى دارند بيش تراست.تحصيلات بالاتر به طور كلى به معنى درآمد بيشتر و سواد كامپيوترى بيشتر است و هر دو اين عوامل براى افزايش كاربرد اينترنت مهم هستند.در تمام كشورها، بدون استثناء، افرادى كه از سطح تحصيلات بالاترى برخوردارند (متوسطه و دانشگاهى) بيشتر از كسانى كه تحصيلات پايين ترى دارند از اينترنت استفاده مى كنند. به ويژه، احتمال آنلاين بودن افرادى كه از تحصيلات عالى برخوردارند بيشتر است و ميزان نفوذ كاربرى اينترنت در ميان اين گروه در اغلب كشورهايى كه داده هايشان موجود است از ۵۰ درصد فراتر مى رود.
در بسيارى از كشورهاى در حال توسعه از جمله در برزيل و سنگال، بيشتر از ۸۰ درصد از كسانى كه تحصيلات عالى دارند آنلاين هستند.كاربرد اينترنت در ميان كسانى كه تحصيلات بالاى سطح متوسطه دارند به نسبت بالاست و از سطوح ملى فراتر مى رود.فقط در كشورهايى كه سطح كل نفوذ كاربرى اينترنت در آن ها بسيار بالاست، مانند نروژ و ايسلند، سطح كاربرى اينترنت در تمام سطوح تحصيلى يكسان است.