سایت دیگربان: عماد افروغ٬ نماینده سابق مجلس به طور تلویحی نسبت به تبدیل جمهوری اسلامی به حکومت امویان هشدار داد و گفت در این نظام «روز به روز نظام قیمی بر نظام وکالتی» غلبه میکند.
آقای افروغ این انتقاد را شامگاه یکشنبه (۲۵ دی) در برنامه تلویزیونی «پارک ملت» مطرح کرده و گفته است جمهوری اسلامی پس از تشکیل حکومت٬ «قدرت زده» شده است.
وی اقزوده در جمهوری اسلامی برخی تفسیرها حقی برای «مردم حق» قائل نیستند.
افروغ گفته امکان اینکه جمهوری اسلامی به مناسبات پیش از انقلاب سال ۵۷ بازگردد وجود دارد٬ همانطور که «از درون نظام نبوی و علوی٬ امویها زاده شدند.»
آقای افروغ علت تولد امویان از دل نظام علوی را «سکوت» و «مصلحت اندیشی» اعلام کرده و نسبت به تکرار این تجربه در جمهوری اسلامی هشدار داده است.
وی گفته است: «بحث تعامل، مشارکت و چرخه دیالکتیک بین عرصه رسمی و نقادی روشنفکران، علما و مردم باید جدی گرفته شود که اکنون چنین نیست و از این رو روز به روز نظام قیمی بر نظام وکالتی میچربد.»
این نماینده سابق مجلس با اعلام اینکه حوزههای علمیه استقلال خود را از دست دادهاند٬ این پرسش را مطرح کرده که چرا تنها «فقها» به عنوان اهالی «خبره» در جمهوری اسلامی معرفی میشوند و مجلس خبرگان خالی از اقتصاددان و حقوقدانان است.
عماد افروغ پس از حسین علایی دومین فردی است که در یک هفته گذشته انتقادهای تندی متوجه وضعیت موجود در جمهوری اسلامی میکند.
اظهارات وی با خشم گروهی از محافظهکاران مواجه شده به طوری که سایت «رهاپرس» وابسته به تیم احمدینژاد روز دوشنبه (۲۶ دی) انتقادهای تندی متوجه وی کرده است.
این سایت نوشته که «افروغ با جویدن کاغذپارههای سروش و تلطیف سخنان علائی و مودبانه کردن فحاشی نوریزاده در این برنامه مستقیم مدعی شکاف بین حاکمیت و مردم» شده است.
«رهاپرس» در یادداشت دیگری اعلام کرده که عماد افروغ در برنامه «پارک ملت» به جمهوری اسلامی و علی خامنهای اهانت کرده و حوزههای علمیه را به انتقاد از رهبری تحریک کرده است.
سایت محافظهکار «۵۹۸» نیز با انتشار یادداشتی از سخنان آقای افروغ انتقاد کرده و نوشته که «گویی دو پهلو گویی و دو پهلو نویسی در این روزهای حساس انقلاب، در میان برخی خواص انقلاب فراگیر شده است.»
این سایت نوشته که «سخنان نیش دار برخی از خواص که اتفاقاً تمامی آنان در بزنگاههای خطر یک وجه اشتراک مشخص به نام دو پهلویی دارند فقط و فقط به کام استکبار خوشایند است.»