شورای شهر عرضه نظارت بر شهرداری را ندارد
نبود نظارت شورای شهر بر شهرداری نایب رئیس شورای شهر تهران را عصبانی کرد. حسن بیادی در جریان جلسه علنی امروز (سهشنبه) شورای شهر به تندی به حوزه نظارت شورای شهر تاخت. او در ابتدا خطاب به همکاراناش گفت «ما که عرضه نظارت نداریم» و بعد کمی گفته خود را تلطیف کرد و نبود نظارت را به دلیل در دسترس نبودن وسایل نظارت دانست.
خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه شهری ـ نیمهتمام ماندن پروژه یادگار بهانهای شد تا بیادی انتقادهای تند خود را روانه شهرداری کند. او در ابتدا از شهرداری خواست به ادامه ساخت این بزرگراه بپردازد و از بنبست خارج شود.
نایب رئیس شورای شهر تهران گفت این بزرگراه سال گذشته «با هر زوری بود» افتتاح شد اما عاقبت به خیر نشد چرا که با وجود چند نفر کشته و زخمی در راه ساخت آن شهرداری ادامه ساخت این بزرگراه را به شوخی گرفته و این پروژه نیمه تمام باقی ماند.
در بودجه سال 92 تنها 35 میلیارد تومان برای این پروژه پیشبینی شده است. این رقم به نظر بیادی «وحشتناک» است. او مدعی شد که شهرداری حتی با این بودجه هم برنامهای برای ساخت ادامه بزرگراه یادگار ندارد.
به گفته او شهرداری درباره بزرگراه صیاد شیرازی هم این قول را داد و به آن عمل نکرد. در بزرگراه امام علی هم قرار بود بخشی از این مسیر دو طبقه احداث شود، اما این وعده هم عملی نشد.
نایب رییس شورای شهر تهران معتقد است شهرداری برای کاری که باید هشت ماه پیش انجام میداد، 35 میلیارد تومان دیگر در بودجه سال آینده پیشبینی کرده است. در اینجا بود که بیادی خشمگین شد و رو به همکاراناش کرد و گفت: ما هم که عرضه نظارت نداریم. البته وسیله نظارت نداریم و شهرداری هر کاری که دلش میخواهد، انجام میدهد.
مدیرعامل سازمان فنی و عمرانی شهرداری تهران هم در این جلسه درباره انتقادهای بیادی توضیح داد. رییسی مدعی شد که پیمانکار قبلی پروژه یادگار با مشکلهایی مواجه بود؛ این موضوع موجب شد که رقم اجرای پروژه بیشتر شود و کار مدتی متوقف شد.
او با اشاره به اینکه بودجهای که شهرداری تهران درخواست کرده برای تکمیل تاسیسات و مواردی همچون احداث کریدور پلهای است، گفت: با پادگان جی وارد مذاکره شدیم و هر زمانی که این معارض به طور کامل برطرف شود، میتوان ادامه بزرگراه یادگار را احداث کرد.
بیادی هم با اشاره به تخلفهایی که از سال 84 در پروژه یادگار امام رخ داده بود، گفت: شهرداری باید گزارش شفاف و دقیقی از هزینهها و پرداختهای مربوط به پروژه یادگار امام از سال 84 به بعد ارائه کند.
حمزه شکیب رییس کمیسیون عمران شورای شهر هم در ادامه گفت بودجه 10 میلیارد تومانی شهرداری برای تسویه بخشی از مانده بدهی پیمانکاران بود که این رقم در کمیسیون برنامه و بودجه به 50 میلیارد تومان افزایش یافت تا به ساخت ادامه بزرگراه منجر شود.
در نهایت اعضای شورای شهر شهرداری را مکلف کردند که نسبت به ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام در سال آینده اقدام کنند تا ساخت این بزرگراه به سرعت ادامه پیدا کند.