باراک اوباما در سخنرانی خود در گردهمآیی انتخاباتی دموکراتها از شهروندان آمریکایی خواست بار دیگر به او اعتماد کنند تا بتواند مسائل پیشروی کشور را که "از پس چند دهه برآمدهاند" حلوفصل کند.
به گزارش رادیو آلمان، باراک اوباما در سخنرانی خود خطاب به شهروندان آمریکایی گفت که آنچه دموکراتها و جمهوریخواهان برای پیشبرد امور ایالات متحده در ذهن دارند٬ دو مسیر کاملا متفاوت را پیش روی کشور قرار میدهد. او انتخابات پیشرو را فرصتی برای انتخاب میان دو دیدگاه از بنیاد متفاوت دانست که بر زندگی نسلهای آینده آمریکا تاثیر شگرفی خواهد داشت.
رئیسجمهور آمریکا گفت: «راهی که ما پیشنهاد میکنیم ممکن است سختتر باشد٬ اما به جای بهتری ختم میشود؛ ممکن است طولانیتر باشد٬ اما مهم این است که این راه را با هم میرویم. من از شما میخواهم که این آینده را انتخاب کنید.» اوباما از شهروندان آمریکایی خواست بار دیگر به او رای دهند تا فرصت اتمام آنچه شروع کرد را داشته باشد.
سخنرانی باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ امیدهای بسیاری در رایدهندگان آمریکایی برانگیخته بود و به اعتقاد بسیاری از ناظران «تاثیری معجزهآسا» داشت و به پیروزی او در برابر رقیب جمهوریخواهش٬ جان مککین منجر شد. دموکراتها امیدوارند سخنرانی امروز باراک اوباما بتواند توجه بخش بزرگی از آراء خاکستری را جلب کند؛ همان کسانی که هنوز تصمیم نگرفتهاند نام چه کسی را روی برگههای رای خود بنویسند و نرخ ۸/۳ درصدی بیکاری و اوضاع بغرنج اقتصادی نگرانشان کرده است.
اوباما با شعار "تغییر" به ریاستجمهوری ایالات متحده رسید٬ اما حالا بسیاری از کسانی که در انتخابات پیشین رای خود را به باراک اوباما دادند٬ از ایجاد تغییرات موعود ناامید شدهاند.
میت رامنی٬ نامزد حزب جمهوریخواه و رقیب باراک اوباما در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده است. رقابت میت رامنی و باراک اوباما بر اساس نظرسنجیها بسیار تنگاتنگ است.
اوباما نزد جوانان محبوبيتی ندارد
رای دهندگان جوان آمریکایی ظاهرا از عملکرد رئیس جمهور دلسرد شده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی اف ام تی وی فرانسه ، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیگر محبوبیتی نزد جوانان ندارد.
این شبکه در گزارشی از دانشگاه دولتی الیوت در گرینسبورو در کارولینای شمالی گفت، کنوانسیون دموکراتها در حالی در این ایالت برگزار می شود که دانشجویان تمایلی به نامزد دموکرات نشان نمی دهند. بیست هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل اند.
کاتلین دانشجوی رشته پرستای برای اولین بار می تواند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند. او در ابتدا هوادار باراک اوباما بود اما امروزه دیگر اعتمادی به او ندارد.
وضع دانشجویان در آمریکا سخت تر شده است. کاتلین نمی داند چگونه هفت هزار دلار شهریه دانشگاه را بپردازد در حالی که بانک ها نیز با مشکل روبرو شده اند.
وی در پاسخ به اینکه آیا اوباما در چهار سال گذشته کمکی به شما نکرده است می گوید، نه هر چند که او کارهایی انجام داده اما به وعده های خود عمل نکرده است.
آیا اوباما پویایی رای دهندگان جوانی را که سال 2008 به او رای دادند از دست داده است؟
در کلاس درس تاریخ این دانشگاه ، استاد از دانشجویان پرسید چه کسانی به اوباما یا رامنی رای می دهند. و چه کسانی هنوز نمی دانند به کی رای دهند.
یک دانشجو می گوید، اوباما در حقیقت کاری نکرد ، چه سیاستی به اجرا گذاشت؟
دانشجویی دیگر می گوید، هنگامی که کسی کشور را اداره می کند باید به امور اجتماعی توجه داشته باشد.
آنجلیکا آستین دانشجوی علوم انسانی در سال دو هزار و هشت به اوباما رای داد. با گذشت چهار سال او همچنان از اوباما حمایت می کند و تلاش دارد معترضان را متقاعد کند.
او می گوید، مردم تنها در مدت چهار سال انتظار تغییرات بزرگ و جدی از اوباما داشتند. من فکر می کنم آنها به این مسئله توجه ندارند که اوباما برغم بحران اقداماتی انجام داد.
مطالعات جدیدی که منتشر شده به کام باراک اوباما نیست و نشان می دهند که رای دهندگان جوان در مدت چهار سال بیش از اندازه محافظه کار شده اند و بدبینی نسبت به حاکمان سیاسی افزایش یافته است.