دیگربان: سه سال پس از اعتراضها به نتیجه انتخابات سال ۸۸ گروهی از محافظهکاران صدا و سیما را عامل اصلی حوادث این سال معرفی کرده و اعلام کردند در این جریان این نظام و صدا و سیما بودند که «آسیب» دیدند.
سایت محافظهکار «رجانیوز» روز یکشنبه (پنجم شهریور) با انتشار یادداشتی به بهانه نقد عملکرد صدا و سیما در پوشش اخبار زمینلرزه آذربایجان٬ نوشته که این سازمان در حوادث سال ۸۸ هم «یک نظارهگر تمام عیار بود.»
این سایت افزوده صدا و سیما در آن روزها٬ اخبار حوادث٬ ناآرامیها و اعتراضهای مردمی را با پنج روز تاخیر پوشش میداد که همین مسئله باعث «سلب اعتماد» از عملکرد این سازمان شد.
«رجانیوز» همچنین نوشته که صدا و سیما در حوادث سال ۸۸ در موضعی «منفعلانه» و «مقلدانه» از شبکههای ماهوارهای تلاش کرد «به عرصه رقابت بازگردد که دیگر زمان برای برگشت دیر شده بود.»
این سایت در بخش دیگری از یادداشت خود از عملکرد صدا و سیما در پوشش اخبار زمینلرزه آذربایجان انتقاد کرده و نوشته در این خصوص نیز این سازمان از شبکههای ماهوارهای عقب افتاد.
رضا امیرخانی یکی از نویسندگان «ارزشی» نیز در همین رابطه یادداشتی در سایت شخصی خود منتشر کرده و از عملکرد صدا و سیما در حوادث سال ۸۸ و زمینلرزه آذربایجان شرقی انتقاد کرده است.
آقای امیرخانی در یادداشت خود از صدا و سیما به عنوان مهمترین عامل گسترش نارضایتی مردم در حوادث سال ۱۳۸۸ و سالهای بعد از آن یاد کرده است.
وی نوشته که «صدا و سیما با رفتارِ انفعالی، صفر و یکی و نابههنگام، عاملِ اصلیِ بحران در افکارِ عمومی بود.»
به نوشته امیرخانی «عدمِ اطلاعرسانی به موقع و مصلحتسنجیِ ناشیانه، ویژهگیِ اولِ صدا و سیمای این روزگارِ ماست.»
اول شهریور نیز حسامالدین آشنا٬ عضو هیات علمی دانشگاه «امام صادق» از سازمان صدا و سیما به عنوان شرکتی «زیانده»٬ وابسته به «حاکمیت» و «انحصارگرا» نام برده که نمیخواهد اعلام «ورشکستگی» کند.
در سالهای اخیر انتقادها و اعتراضها به عملکرد صدا و سیما به طور قابل ملاحظهای افزایش یافته است٬ به طوری که بسیاری از محافظهکاران نیز به جمع منتقدان سرسخت این سازمان پیوستهاند.
سازمان صدا و سیما یکی از سازمانهای زیرنظر علی خامنهای٬ رهبر جمهوری اسلامی است که در حال حاضر به خاطر وابستگی شدید به حاکمیت امکان تحقیق و تفحص از آن ممکن نیست.