رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: نگرانی اصلی ما تغییرات در مصوبات شورای عالی شهرسازی است که موجب شده سقف جمعیتی شهر تهران افزایش یابد، افزایش سقف جمعیتی ما را با تهدیدات جدی روبه رو میکند این درحالی است که بخش آبفا در مباحث سطوح عالی سیاسی در این بخش سکوت میکند.
معصومه ابتکار در گفتوگو با ایلنا با اشاره به دریافت گزارشات مستمر از بحث کیفیت آب از وزارت کشور، سازمان آب و شورایاریها، اظهار کرد: پیرامون بحث کیفیت آب در کمیته محیط زیست و مناطق شهرداری تهران به طور مستند نشستهایی با مسئولان ذیربط داشتیم.
عضو شورای شهر تهران کیفیت فعلی آب شهر تهران را قابل قبول دانست و تصریح کرد: در اکثر نقاط به ویژه مناطقی که زیرنظر سازمان آبفا قرار دارد، مشکل آلودگی آب نداریم ولی در بخش آبرسانی خصوصی با مشکلات جدی روبه رو هستیم و درخواست ما این است که آبرسانی زیر نظر سازمان آب قرار بگیرد.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران، افزود: طرحهای آب باید اعتباراتش تامین بشود تا بتوانیم آبرسانی به موقع و ارتقا کیفیت آب را داشته باشیم که در غیر این صورت مشکلات زیادی در آینده داریم.
وی نظارت مستمر وزارت نیرو و وزارت بهداشت بر کیفیت آب شهر را الزامی دانست و ادامه داد: کمیته محیط زیست شورای شهر در این زمینه نظارت دقیق دارد ولی طرحهای توسعه آب همچون رینگ جنوبی آب، تصفیه خانههای جدید و مبحث سد ماملو باید تحت نظر قرار بگیرد.
ابتکار ضمن ابراز نگرانی از تغییرات در مصوبات شورای عالی شهرسازی شهر، تاکید کرد: این تغییرات و همچنین مسائل شهر ری و بحث مسکن، سقف جمعیتی شهر تهران را بالا بردهاند و افزایش سقف جمعیتی ما را با تهدیدات جدی روبه رو میکند این درحالی است که بخش آبفا در مباحث سطوح عالی سیاسی سکوت میکند و در سطح اجرایی مدعی بر محدودیت منابع آب هستیم.
وی منابع آب شهر تهران را محدود خواند و تصریح کرد: الان برای تامین آب شهر تهران از تمامی حوزههای اطراف تهران استفاده میکنیم که خوشبختانه در امسال با توجه به بارندگی مناسب کمبود بارش نداریم.
عضو شورای شهر تهران تصحیح الگوهای مصرف را الزامی خواند و ادامه داد: دولت در زمینه ارتقا کیفیت آب و تامین منابع آب شرب تهران باید سرمایه گذاری کند و همچنین با مطالعات و برنامه ریزیهای دقیق باید به دنبال تضمین کیفیت آب تهران باشد.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران ضمن اشاره به پوسیدگی تاسیسات آبرسانی شهر و فاضلاب گفت: در این زمینه شاهد مواردی بودهایم اما در حال حاضر تلاشهایی صورت گرفته است ولی نگرانی اصلی ما در بحث کمبود اعتبارات است.