آدرس پست الکترونيک [email protected]









دوشنبه، 22 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Monday 11 June

آمار تکان دهنده تأثیر ریزگردها بر سلامت مردم

یک فوق تخصص ریه اعلام کرد: ریزگردها برای همه افراد و به ویژه مردم تهران که مجبورند ترکیبی از ریزگردها و آلودگی هوای ناشی از آلاینده‌های صنعتی را تنفس کنند، نگران کننده هستند.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، یک فوق تخصص ریه با استناد به تحقیقی که به تازگی از سوی «انجمن آسم و آلرژی ایران» در تهران انجام شده، افزود: متاسفانه علائم آسم بین تهرانی‌ها بسیار بالا بوده و از شیوع 35 درصدی در پایتخت برخوردار است.

ابراهیم رضی با اشاره به این که مردم تهران در گذشته صرفا از آلودگی هوای ناشی از انواع آلاینده‌های صنعتی همچون حرکت خودروها و فعالیت کارخانجات رنج می‌بردند، اظهار کرد: در دو سه سال اخیر آلودگی ناشی از گرد و غبار نیز به آلاینده‌های تهران اضافه شده و شرایط را برای تنفس مردم این کلان شهر از گذشته دشوارتر کرده است.

وی هجوم این دو نوع آلودگی به تهران را عامل ایجاد و تشدید بیماری‌های انسدادی، عفونی و ریوی از جمله سرطان ریه دانست و تصریح کرد: افراد دارای زمینه و سابقه بیماری‌های مزمن ریوی، نسبت به اشخاص سالم از آلودگی هوا بیشتر آسیب می‌بینند.

رضی با تأکید بر نقش سرطان‌زایی آلودگی هوا بر شهروندان اضافه کرد: با توجه به این که بیماری‌های ریوی عموما از دوره طولانی برخوردارند، ممکن است آثار و تبعات آلودگی‌ هوای امروز تهران چند دهه بعد بروز کرده و عوارض خود را نشان دهد.

وی با بیان این که تهران شهری کم بارش محسوب می‌شود، اظهار کرد: پدیده ریزگردها شهرهایی که میزان بارش در آن‌ها کم است و علاوه بر آن از پوشش گیاهی پایینی برخوردار می‌باشند را بیشتر تحت تأثیر قرار داده و آثار مخرب‌تری بر جای می‌گذارند.

رضی با اشاره به این که سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور ما به ویژه در تهران بسیار پایین آمده، تصریح کرد: تا دو دهه پیش بروز سکته قلبی در افراد زیر40 سال بسیار نادر بود، در صورتی که در حال حاضر این موضوع بسیار شایع شده و بسیاری از اشخاصی که سن آن‌ها کمتر از 40 سال است نیز دچار حملات قلبی می‌شوند.

این پزشک فوق تخصص بیماری‌های ریوی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی، ابتلا به انواع سرطان‌ها از جمله سرطان‌ ریه در کشور ما بسیار شایع شده که البته شیوع آن می‌تواند ناشی از افزایش آلاینده‌های هوا باشد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved